עבור לתוכן

מבקש את ההמלצה שלכם לפלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו

מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי????

זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם

פורסם

יש הגבלות תקציב\רשת ?

פורסם

חכה שהדור השלישי יכנס לגמריי ואז תוכל לקנות מכשיר מסוגנן ויוקרתי שיתמוך בדור השלישי

כי מה שיש היום זה רק בלטות עם מצלמות

פורסם

הסוני אריקסון הזה אולי נראה טוב אבל למעשה זה פלאפון גרוע-זיכרון קטן (2 מגה אם אני לא טועה),מסך קטן,מצלמה סטנדארטית וזהו .

כאמור , צריך את מגבלת התקציב שלך ואת הרשת שלך (או שאתה קונה בחו"ל) .

דור 3 יכנס לארץ עוד הרבה זמן (לפחות חצי שנה,אמנם היום ניתן לקנות כבר מכשירים תומכים אך עם מי תעשה שיחות?עם עצמך?! כמו כן באורנג' (לא יודע לגבי השאר) אפילו לא השיקו סטרימינג - וידאו זורם) והבחור רשם שזה די דחוף לו .

פורסם

לידיעתך המסך שלו די גדול 0 יחסית לטלפונים אחרים ובמיוחד גל הNOKIA למניהם (מלבד ה6600) אבל אתה צודק בקשר למצלמה והזיכרון - אבל המחיר זלו די טוב לאומת מה שהוא נותן

פורסם

מכשירי הדור השלישי יעלו הרבה יותר ממכשירים אחרים גם בעוד שנה, שנתיים (ואפילו יותר).

החיסרון היחיד שאני מוצא במכשיר הוא הזיכרון הקטן (2MB), אבל יחיסת למחיר הוא מעולה ועדיף על כל מכשיר אחר במחיר זהה.

פורסם

מכשירי הדור השלישי יעלו הרבה יותר ממכשירים אחרים גם בעוד שנה, שנתיים (ואפילו יותר).

המלצתי לו על זה מהסיבה הפשוטה ש....

יש הגבלות תקציב\רשת ?

הוא לא ממש ענה על השאלה

פורסם

small66.jpg

זה מה שני רוצה לקנות - חדש באורנג'

http://www.orange.co.il/catalog/

הוא טוב וזה

אבל ראיתי אותו

הוא פשוט בלוק אחד גדול!! מישהו הסתובב איתו על הצוואר והראש שלו הגיע כמעט לרצפה! זה סתם ענקי....... כמו שבארטון אמר תחכו שזה ממש יכנס (הדור השלישי)

פורסם

קח משהו שיהיה לו symbian s60 os אם אתה כל כך רוצה דור 3 תיקח את ה6630 אבל תאמין לי אם ביפן שזו הארץ הכי מתקדמת יש להם רק מיליון לקוחות ברשת דור שלישי מתוך 160 מיליון לקוחות עם טלפון ולהם יש את זה כבר 3-4 שנים ויש את זה ל1 מתוך 160 איש זה לא נראה כל כך מעודד התחזית הזאתי

פורסם

לידיעתך המסך שלו די גדול 0 יחסית לטלפונים אחרים ובמיוחד גל הNOKIA למניהם (מלבד ה6600) אבל אתה צודק בקשר למצלמה והזיכרון - אבל המחיר זלו די טוב לאומת מה שהוא נותן

כל הנוקיות שיש באורנג' (חוץ מה 6600 ואולי גם חוץ מה 6230) לא שוות כלום - מסך פיצפון עם מחסור חמור בצבעים (תראו את הסנדו והמוטורולה החדשים שיש עכשיו שם...הם בכלל ..), חוסר בפיצ'רים ומחיר גבוה מדי.

כשכתבתי את תגובתי הקודמת לא ידעתי את מחירו של הטי 630 בארץ , כעת בדקתי ואני עדיין סבור שהסלולרי הזה לא שווה ביס , מה כבר תעשה עם 2 מגה? כמה תמונות מסכנות,משחקונים ורינגטונים ... ולך תדע,אולי רבע מהזיכרון הולך בכלל על מערכת ההפעלה...

לפי דעתי בתקציב הזה (ואפילו פחות) עדיף לקחת תאלפא,בהנחה שהגודל לא מפריע לכם,לי אישית יש אחד ואני מרוצה עד הגג. אם אתם בפלאפון אז מומלץ לשקול את קניית הסמסונג 640 , 600 שקל בלבד !!

לסיכום,לפי דעתי לאלפא ול 640 יש את יחסי המחיר/איכות הכי טובים כיום , אולי גם הטי 630 היה נכנס אם רק היה לו לפחות 10 מגה זיכרון .

פורסם

ה630 הוא לא גדול ...

הוא בגודל זהה ל610 שלי , המסך שלו קצת יותר איכותי , והמצלמה שופרה קצת .

מי שקונה סלולרי בגלל המצלמה שלו ... שיהיה לו לבריאות .

איכות דיבור , זמני סוללה , נוחות שימוש , אלה כל הדברים שקיימים בסוני 630 , ועוד במחיר מגוחך שמוכרים אותו כאן ...

נכון להיום , אחד הצעצועים היותר משתלמים באורנג' .

מכשירי S60 כרגע לא מומלץ לקנות , חוץ מה6600 שעבר שידרוג רציני מבחינת מערכת הפעלה , יצאו עוד מעט רוב מכשירי ה6.2 והUIQ בארץ , ואז יהיה קצת יותר מעניין .

SENDO X צריך להגיע עוד כחודש חודשיים לארץ , הוא אמור להיות ממש נחמד ולא יותר מדי יקר .

להמחשת גודל :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

סתם פלא מכוער

יש את זה לחבר שלי וזה פשוט מזעזע

פורסם

באמת פישלו בעיצוב לפי דעתי היה אפשר להוציא אותו עם לוק הרבה יותר חדשני

אבל התלהבתי מאוד מהגודל של המסך נראה לי שווה, אפילו שעוד לא ממש יצא לי לראות אותו מקרוב בפעולה :-\

פורסם

אל תטעה

המסך לא משהו גדול

סטנדרטי של רוב הפלאפונים החדשים עם הצבע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים