עבור לתוכן

החלו למכור H320 בארץ....

Featured Replies

פורסם

אתה...

• תגובות 62
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה...

רק המוזיקה שיש לי זה 7 גיגה............

תבין שזה לא רק נגן MP3......... אפשר להכניס אליו כל מיני קבצים.... אם אני אצל חבר ויש לו משחק ממש עצבני ששוקל 2 גיגה אז אני יכול לקחת את זה עם האיריבר...........

נגיד יש לי 5 גיגה שירים שלי.................

חברים ישימו 7 גיגה משלהם (כולם יחד)

אני אשים הרבה תמונות........

נגיד עוד איזה 10 גיגה יתפס בקבצים שאני אעביר ביני וחברים שלי........

זה 22 גיגה שאמור להיתפס קבוע בערך.........

יש נגן של 20 גיגה אבל הוא לא יספיק אז הנגן הבא הוא 40 גיגה......

הבנת למה צריך 40 גיגה?

פורסם

חמודי אני חושב שתאלץ לחזיר את המכישר אח שלי גיבור..  ;D

גם מצלמות של סוני לא נתמכות  ;D >:(

אנ יבתור בעל מצלמה "מכובדת" התלוננתי מאות פעמים אצל איריבר איך לנגן שכל כך אני מחכה לו הוא לא יעבוד ב DSC-F717 שלי!!!!!  :'( :'(

צריך לברר גם יותר לעומק....אפשר להשיג קורא כרטיס זכרון אגב שיעבוד איתו...אבל זה גם סיכוי קלוש.

סוני וקנאון לא נתמכות אלא אם כן ניסת וזה עובד לך כנראה שאני גם אקנה אחד... אני יודע בוודאות ש DSC-P10 לא נתמכת.. אם המצלמה שלך מהסידרה אכלת אותה. :-[

כאילו עכשיו בדיוק גם תכננתי לקנות EOS 300D REBEL  ::)

פורסם

המצלמה שלך היא לא מהסדרה של ה P.

אבל היא מצלמה לא רעה ביכלל עדשות מעולות :-*

זאת שלי

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=iObMdE0XwN_MEg3ge4jGfwIYF9cu8cFL4Og=?ProductSKU=DSCF717&Dept=dcc_DIDigitalCameras&CategoryName=dcc_DIDigitalCameras_CybershotProDigitalCameras

אני לא יודע אם היא עובדת אבל כנראה שסוני לא נתמכת לפי הרשימה שאיריבר שחררו.

עוד דבר שאתה יכול לעשות הוא לנסות ואם לא עובד אתה תמיד יכול להחזיר את המוצר אם עובד וואלה...אני גם אקנה אחד.

רוב הסיכוי שלא יעבוד אבל! אם סוני לא משתמשת ב PTP כמו קנון ועובדת ב FAT16 לא 12! אז אפשר להגיד שאנחנו מסודרים אם לא....חבלז.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להחזיר אותו אחרי שאני קונה??? הבנתי שאפשר לבטל באמת אחרי שהזמנתי אבל הםא אפשר גם אחרי שאני פותח את זה?

ד"א איזה טחון אתה חשבתי שהמצלמה שלי יותר מדי יקרה........................... סחטיין

פורסם

אני יכול להחזיר אותו אחרי שאני קונה??? הבנתי שאפשר לבטל באמת אחרי שהזמנתי אבל הםא אפשר גם אחרי שאני פותח את זה?

ד"א איזה טחון אתה חשבתי שהמצלמה שלי יותר מדי יקרה........................... סחטיין

אחי אחרי צבא גם אתה תעבוד ותוכל לקנות לעצמך מה שבא לך :)

חוק הגנת הצרכן אומר שאפשר להחזיר מוצר אחרי 14 יום מקנייתו אם אני לא טועה וחוץ מזה למה אתה חייב לצעוק אם פתחתי אותו מי יודע? :-X (אם אתה מבין אותי..) אפשר להגיד שהוא לא לטעמך...לא מרוצה ממנו מאוכזב וכו'.

אבל חייב לנסות או לברר אם אנשים שקנו ועשו את הטעות ככה אפשר להרוויח את הטירחה.

עוד דבר הנגן הזה בגדול רציתי אותו רק ביגלל זה,לא ביגלל שהוא צבעוני וכל הבולשיט מסביב רק ביגלל האפשרות להעביר תמונות.

אם הוא לא עובד עם המצלמה שלך פשוט תקנה נגן זול יותר לא צבעוני ואפשר להשיג היום מין קופסאת תיווך כזאת שתעביר את הקבצים מהמצלמה לנגן - לא זוכר כרגע איפה הלינק.

פורסם

רציתי לעדכן אותכם בזה ש.......ששלחתי מייל לאיריבר

והנה התשובה.

Dear iRiver User,

Thanks for your email. Would you please kindly note that we have tested the following DC model that can directly connect to H320/H340. We are sorry that we haven't test another device at this moment.

Please visit our web site for more details about compatible devices. The more device list is updated on iriver web site

(www.iriver.com)

Would you please read the following information?

Products that are compatible with the H300 Series

(Digital cameras and USB type external hard disks)

Products that are compatible with the H300 Series

All products that support external data storage (UMS;USB Mass Storage) and do not require additional driver installation are compatible. (May be incompatible with a small number of product types)

This series is not compatible with Multicard Readers (Devices that can read multiple memory types).

The browser for the H300 Series is compatible only with media devices with more than 32MB of memory.

The browser for the H300 Series is compatible only with devices that have FAT 16/32 file systems.

Product Type

Recommended Compatible Products

Digital Camera

NIKON

- Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ,etc.

OLYMPUS

- Myu-25,30,400,410 / X-250 /E-1, etc.

- C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz, etc.

Fuji film

- Finepix S5000 etc.

Pentax

- Optio -550 etc.

USB Flash Drive Manufacturer

(Product Name)

P&C N-Tech (FDISK V2)

Reenet (USB 2.0 Flash Drive)

Sarotech (Flex Drive)

Unicorn (Pocki Drive)

Sitecsoft (Data tank)

SKC (EZ stick)

Musetel (Selfdisk),(USB 2.0 Flash Drive)etc.

USB External Hard Drive(2.5") Manufacturer

(Product Name)

Sarotech (Cutie FHD-253)

(Cutie DX FHD-254)

Dvico (Momobay UX-2)

Macally (PHR-250CU) etc

A separate power supply is required for external devices for a proper connection.

-. Products from Canon , Kodak , Sony , Samsung that require installation of a separate driver will not be compatible with this series.

If you have further enquiries, please feel free to contact us again.

Regards

Shira

-------------------------------------------------------------

iRiver Global Customer Service Center

פורסם

כאילו עכשיו בדיוק גם תכננתי לקנות EOS 300D REBEL  ::)

אתה יכול לקנות NIKON D100, לי יש כזאת, והוא יעבוד איתה  :P

אגב, יש גם אנשים שיש להם מעל ל20GB, של מוזיקה.  ::)

עריכה:

לא כול החלקים של המוח שלי עבדו בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת, התכוונתי לD70, שהיא בקלאס של הEOS 300D(רק טובה יותר :P)

פורסם
  • מחבר

סעמק זה ממש מבאס שזה לא יפעל עם הסוני שלי :(

שלחתי לשירות לקוחות של ארקדיה אימייל ושאלתי אם אני יכול לפתוח את הנגן לבדוק עם הסוני פועלת ולהחזיר להם אם זה לא פועל חחח

נחכה לתשובה

תגידו בא עם הנגן אוזניות? כי אני לא רואה שכתוב שמגיעות עם זה אוזניות.............................

ד"א HEADSPUN אתה קובי מפורום ארקדיה?

פורסם
  • מחבר

סליחה סליחה שאני מקפיץ פשוט ל עניתם לי האם הH340 מגיע אם אוזניות כי לא כתוב שהוא מגיע

פורסם

היום זהו היום לא?

מישהו יכול לעדכן לגבי המצב?

פורסם
  • מחבר

היום זהו היום לא?

מישהו יכול לעדכן לגבי המצב?

איזה יום?

פורסם

שהנגן שלך אמור להגיע ?  :o

הנגן מגיע עם אוזניות של איריביר בניגוד לדגם הקודם שהגיע עם סנהייזר

דרך אגב

אתה מוזמן לדבר עם השירות לקוחות בפורום שלהם.

פורסם
  • מחבר

אה גם אני ציפיתי לו אתמול.....

הם שוב ביאסו

עכשיו הם אומרים שעוד שבוע יגיע והמכשירים הראשונים.... חוצפנים >:( >:(

רק שיגיע כבר!!

איזה דגם של סנהייזר הדגם הישן הגיע? ומה יותר טוב?

תגיד האוזניות שאני אקבל מתקרבות באיכות לKOSS PURTA PRO?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים