עבור לתוכן

מתבלט בין מחשב בנוי אי אם די למחש בנוי פנטיום (ערכתי בגלל זה יש תגובות כבר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחלה רעיון אני יבקש את הקופסאות.

אז על הסיסי אמרו שלא ינצל את המעבד ולא שווה.

זה ינצל את המעבד? בקיצור שווה המחשב הזה?

p4 2008 c

P-4P800SE sb,SATA,lan

512 (שתי סטיקים של 256)

ומארז שאני עדין צריך לברר עליו

ומה שיש לי כבר

רדון 9600 אקס טי

• תגובות 54
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז על הסיסי אמרו שלא ינצל את המעבד ולא שווה.

p4 2008 c

מה זה סיסי?

מאיזה חברה הזכרון? (שיכתבו גם את זה בהזמנה)

P4 800 C 2.8 GHZ זה אומר הכל. זה אומר נורטווד © ולא פרסקוט (E)

וכן, הלוח אחלה, הכרטיס מסך אחלה, הכל אחלה רק תבדוק את המארז. שיהיה בנוי טוב, עם אוורור טוב, עם ספק מאושר אינטל 400. יהיה לך מחשב הרבה יותר טוב מרוב החברים שלך שקנו שם והרבה יותר טוב ממה שיש לי ולהרבה אחרים.

עריכה: וגם הקופסאות זה לא מספיק טוב. אחרי הכל נעלה תוכנה ונבדוק.

פורסם
  • מחבר

מה זה סיסי?

מאיזה חברה הזכרון? (שיכתבו גם את זה בהזמנה)

P4 800 C 2.8 GHZ זה אומר הכל. זה אומר נורטווד © ולא פרסקוט (E)

וכן, הלוח אחלה, הכרטיס מסך אחלה, הכל אחלה רק תבדוק את המארז. שיהיה בנוי טוב, עם אוורור טוב, עם ספק מאושר אינטל 400. יהיה לך מחשב הרבה יותר טוב מרוב החברים שלך שקנו שם והרבה יותר טוב ממה שיש לי ולהרבה אחרים.

עריכה: וגם הקופסאות זה לא מספיק טוב. אחרי הכל נעלה תוכנה ונבדוק.

אלא מה גם קופסאות, וגם תוכנה. וגם אם ירמו אותי היה לי רק סיבה להוציא מהם יותר (:

והזכרונות הם של a-data כנראה אני יכול לבחור איזה חברה אני רוצה, אבל גם בגלל המחיר והיכולת כדי a-data לא?

אני יבודק את המארז(את הספק והאוורר) ומה זה ספק מאושר אינטל 400?

ודרך אגב למדתי פה הרבה בגלל זה אני מתכוון להישאר וללמוד עוד  ;D

פורסם

קודם כל אני לא מאמין שירמו אותך כי מהשאלות שאתה שואל אותם הם מבינים שיש איתך מישהו שמבין. אני גם לא יודע אם בכלל התכוונו לרמות אותך. אני לא חושב שהם רמאים. אנשים דורשים מחיר יותר טוב אז אין להם ברירה, הם מורידים את איכות הרכיבים שמסביב. לרמות זה אומר להבטיח לך משהו אחד (למשל זכרון של ADATA) ולהכניס במקומו זכרון גנרי (בלי שם). לכן אני אמרתי לך שיכתבו הכל על המסמך שהם נותנים לך - טופס ההזמנה.

מה זה סיסי? לא ענית לי.

400 זה אומר 400 וואט. מאושר אינטל זה אומר מדבקה של אינטל על המארז או שעל הספק עצמו יהיה כתוב מאושר אינטל P4.

פורסם
  • מחבר

סיסי זה הציפ שיש בלוח אם הקודם שרציתי לקנות וקטלו אותו רציני אומרו לי לקנות אחר , טיפה יותר יקר הלוח אם היה-

P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan

ומה זה הגנה נגד ווירוסים מובנת במעבד מה שאין בפרוסקט?

יש את זה בc?

פורסם

סיסי זה הציפ שיש בלוח אם הקודם שרציתי לקנות וקטלו אותו רציני אומרו לי לקנות אחר , טיפה יותר יקר הלוח אם היה-

P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan

ומה זה הגנה נגד ווירוסים מובנת במעבד מה שאין בפרוסקט?

יש את זה בc?

אתה מתכוון SIS או סיס. זה אומר ציפסט (זוכר קודם) של חברת SIS ולא של חברת INTEL. מה אתה מעדיף באוטו שלך, חלקי חילוף מקוריים או תחליפים? SIS זה תחליף לציפסט המקורי של אינטל.

אתה מתכוון אנטי ווירוס מובנה ללוח. זה כבר קיים מאות בשנים. לא מכיר מישהו שמשתמש בזה. בד"כ עגיף תוכנת אנטיוירוס טובה +פיירוול.

פורסם
  • מחבר

שניה ויש את זה בc?(אנטי וירוס אפילו שאני לא צריך)

וסתם חשבתי על הזה הבנתי שבכלליות עדיף c!

אבל נטו ביצועים ויכולת מי יותר טוב? (אני בכל מקרה יקח c סתם עמניין אותי?

פורסם

ה C זה המעבד הP4P זה הלוח. אין קשר בין הדברים ואין אנטי ווירוס במעבד.

וכן, בפעם ה 100, C יותר טוב כי הוא לא מתחמם ונותן אותם ביצועים בגדול כמו ה E.

אם אתה רוצה ללמוד, אז פשוט תכנס לפורומים השונים ותתחיל לקרוא טרדים וככה תלמד. הרבה ידע נמצא פה ואף אחד לא יכול לעשות לך אוניברסיטה מזורזת עם כפית זהב לפה, כי פשוט יש לאנשים פה עוד דברים לעשות.

ענו לך על כל השאלות הרלוונטיות למפרט. עזרו לך לבנות מפרט מצוין. אבל יש עוד דברים לעשות. ;)

פורסם
  • מחבר

נכון תודה רבה

וסתם איזה חברות נחשבות לטובות בזכרונות?

פורסם

תכנס ל"מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ותקרא. בשבילי כל אחת עם שם מספיק טובה, אבל שדוב השאלה לאיזו מטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים