עבור לתוכן

מתבלט בין מחשב בנוי אי אם די למחש בנוי פנטיום (ערכתי בגלל זה יש תגובות כבר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה

הקטע שחנות מרכיבה חינם ואם אין לו את המארז אז זה בעיה

ומבחינת הדואל הa data טובים?

• תגובות 54
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שתי סטיקים של 512 זיכרון a-data

זה אומר גיגה ראם, אבל לא חשוב......

גם 512 יספיק לך בנתיים אין שום משחק שדורש מעבר לזה, אפילו שלמשחקים עדיף להיות מוכנים מראש עם גיגה אבל חפיף

תמחוק אחת התגובות לא צריך פעמיים

מה זה לאזעזל ספק מורשה, זה בולשיט.. פשוט ספק של חברה מוכרת! דברים כמו טרמלטק אנטק אנרמקס האק וכו..

פורסם

לוקוס - התקנתי לא מעט דומים שעובדים נונסטופ עם ספק מאושר בלי שום בעיה.

בטח שעדיף מאיזה חברה מוכרת עם איזה A-TOP ALIEN אבל אין לבחור כסף ואני לא חושב שבחנות שהוא דיבר עליה שמתמחה במבצעים יש בכלל משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונתי

ושוב מישהוא הa-data טוב לדואל?

והמחשב יריץ לי משחקים כמו רומא טוטל וור דום 3 האלף לייפ wow בצורה טובה נכון?

ואחרי זה נראה לי שנשאר לי רק להזמין את המחשב :D

פורסם

נכון

פורסם
  • מחבר

נכון

נכון מה?

ואני קונה באייבורי הרבה ממליצים עליה עצלנו!

פורסם

נכון הוא יריץ לך את המשחקים.

נכון ה ADAT עם שני סטיקים לא יהוו בעיה עם הדואל.

אצלנו הרבה לא ממליצים עליה. IVORY אז אתה בראשון.

ZIGZAG, מרדנית, PCH. אלה עוד אופציות באיזור המרכז.

פורסם
  • מחבר

אני ברעננה מה רעע באייבורי אצלם ? הם דיי זולים

נותנים אחריות על הכול ואחרי שמקבלים את המחשב מורידים תוכנה ובודקים שמה שהם שמו זה מה שהם הבטיחו!!!!

לא ככה?

ומה זה מארז גינרי מורשה? מה קטע סתם עמניין אותי?

פורסם

אז למה הם המליצו לך לשים לוח עם ציפסט של SIS?

ולמה הם המליצו לך פרסקוט (INTEL STAYAWAY)

ולמה אין להם איזה אופציה למארז נורמלי?

ולמה הם לא הציעו לך את האופציה ל AMD?

אני אגיד לך. כי זו חנות שמתמחה במחיר וזה לא בגללה. זה בגלל רוב העם שלנו שרוצה פנטיום 4 במחיר מגוחך אבל לא מבין שמנוע טוב זה לא מספיק למכונית אלא צריך גם גיר טוב, גם פח טוב, גם צמיגים טובים וכו'....אז איזה אופציה משאירים לחנויות? המתח רווחים נמוך מאוד בתחום הזה ולכן אם רוצים פנטיום 4 במחיר זול האופציה היחידה כמעט זה לשים מסביב סתם חלקים.

פורסם
  • מחבר

הם פשוט ביקשו ממני לבחור מאבד מasus כחלק מהמבצע (פשוט יותר זול,אבל עדין מעבד יותר טוב יותר יקר)  ואני יבדוק לגבי אביט

הלוח אם הזה של אסוס טוב, הוא ינצל את המעבד? P-4P800SE sb,SATA,lan

ואני לא יודע על המארז אני אשאל אותם היום!

רק עוד שאלה מה הקטע אם ה800 533 ו400 אני לוקח את זה של ה800 הוא טוב?

פורסם

הם פשוט ביקשו ממני לבחור מאבד מasus כחלק מהמבצע (פשוט יותר זול,אבל עדין מעבד יותר טוב יותר יקר) ואני יבדוק לגבי אביט

400 MHz fsb זה בAMD נכון ?

כמובן תיקח 800 MHz , אתה לא רוצה לקנות היום משהו ישן

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הזה של אסוס , P-4P800SE sb,SATA,lan

למקרה שעדיף מאסוס אז הוא טוב? הוא ינצל את המעבד?

ודרך אגב אם אפשר הסבר מה זה? sb

פורסם

הם פשוט ביקשו ממני לבחור מאבד מasus כחלק מהמבצע (פשוט יותר זול,אבל עדין מעבד יותר טוב יותר יקר)  ואני יבדוק לגבי אביט

אסוס זה לא המעבד, זה הלוח אם (הלוח שעליו יושבים כל החלקים).

דבר שני צריך להיזהר פה עם האותיות, שינוי קטן באות זה לוח אחר.

P4P800S-E זה דבר אחר לגמרי מ P4P800SE (בלי המקף) ודבר אחר לגמרי מ P4P8XSE ושונה מ P4P800S-SE.

מכולם היחידי שבסדר זה השני (בלי המקף): P4P800SE. הוא היחידי עם הציפסט 865PE. שלא "יתבלבלו" לך עם האותיות. תבדוק שהציפסט זה 865PE ולא 865P או SIS או 848. S אחת מיותרת או מקף וזה לא טוב.

תבדוק טוב כי הלוח הזה במבצע זה קצת חשוד. יכול להיות תמיד, אבל תוודא 100%. המחיר הכי זול  שאני מכיר ללוח הזה זה 590 שקל בשטרות כסף מזומן.

ה 800 זה הכי טוב כל עוד שזה נורטווד (512 CASH).

עריכה: SB זה אומר שזה בא עם "כרטיס" קול מובנה על הלוח.

פורסם
  • מחבר

אסוס זה לא המעבד, זה הלוח אם (הלוח שעליו יושבים כל החלקים).

דבר שני צריך להיזהר פה עם האותיות, שינוי קטן באות זה לוח אחר.

P4P800S-E זה דבר אחר לגמרי מ P4P800SE (בלי המקף) ודבר אחר לגמרי מ P4P8XSE ושונה מ P4P800S-SE.

מכולם היחידי שבסדר זה השני (בלי המקף): P4P800SE. הוא היחידי עם הציפסט 865PE. שלא "יתבלבלו" לך עם האותיות. תבדוק שהציפסט זה 865PE ולא 865P או SIS או 848. S אחת מיותרת או מקף וזה לא טוב.

תבדוק טוב כי הלוח הזה במבצע זה קצת חשוד. יכול להיות תמיד, אבל תוודא 100%. המחיר הכי זול  שאני מכיר ללוח הזה זה 590 שקל בשטרות כסף מזומן.

ה 800 זה הכי טוב כל עוד שזה נורטווד (512 CASH).

עריכה: SB זה אומר שזה בא עם "כרטיס" קול מובנה על הלוח.

P-4P800SE sb,SATA,lan   590

כן זה הלוח ב590 איך אני רואה שיש לו את הציפ  שאמרת?

וזה לא רציני שאין מאוורר על הדבר הזה ליד המעבד(שאין לי מושג מה הוא)

ולסיכום לוח טוב?

פורסם

הדבר הזה ליד המעבד נקרא ה NORTH BRIDGE . הציפ סט, או מה שאנחנו מדברים עליו כל הזמן בהקשר ללוח, זה סט הרכיבים ש"מנהלים" את הלוח. הציפסט בד"כ מחולק לשני חלקים: הNORTHBRIDGE שמנהל את הזכרון ואת הקשר בין הזכרון לבין המעבד (זה שיושב ליד המעבד) וה SOUTHBRIDGE (שיושב בחלק הדרום-מזרחי של הלוח אם המעבד זה הצפון) זה החלק שמנהל את היציאות של הלוח (USB, בקרי דיסקים וכו'...).

אין בעיה שאין לו מאוורר - יש לו קרור מסוג אחר שנקרא HEAT SINK. זה פשוט חתיכת מתכת עם חומר ומבנה מיוחדים שמעבירה את החום שנוצר בציפ לאוויר שבתוך המארז וככה מקררת אותו. לכן חשוב שהמארז יהיה מאוורר טוב.

איך אתה בודק - שייתחייבו לך בהזמנה בכתוב שסט הציפים על הלוח זה INTEL 865PE. הרי אתה לא תקנה את הלוח ותרכיב אותו לבד. אתה גם יכול לבקש שישאירו לך את כל הקופסאות של הרכיבים.על הקופסא של הלוח זה צריך להיות כתוב.

אחרי זה אפשר להעלות תוכנה ןלבדוק את זה בלי בעיה.

עריכה: וכן, זה לוח טוב מאוד. בניגוד למה שאמרו פה באיזה ארד שה SE יותר חלש מה P4P הישן, אני לא רואה שום אינדיקציה לזה באתר של אסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים