עבור לתוכן

מחפש תוכנה בסגנון Remote administrator, לחיבור מודם או התקשרות לRM דרך רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :)

יש לי בעיה דחופה ביותר:

לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ.

המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין.....

מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(

תודה

פורסם

TWD_Remote-Anything

Remote-Anything

תהנה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

http://www.twd-industries.com/en/faq.htm#DIAL-UP%20(MODEM%20TO%20MODEM))

הם רושמים שם להתקין את ה Dial-up Networking Server, אני לא מוצא את זה ב XP, חיפשתי בגוגל ומה שאני רק רואה זה רק הסברים לWIN 95 או 98, למישהו יש רעיון איך להתקין את זה על XP או מאיפה להביא את זה?

תודה רבה

פורסם

אתה מתקין תתוכנה על המחשב שלך לד וגמא

יש קובץ SLAVE ו MASTER

אם אתה רוצה גישה למחשב אחר בחול..צריך שפורט 4000 יהיה פתוח אצלו שזה כאשר התוכנה מותקנת שזה כאשר ה

SLAVE פועל אם אני לא טועה... תעשה סיסמה לתוכנה שאתה מתקין..[כניסה למחשב]

הכוונה שלי אם אתה רוצה גישה למחשב של מישהו אחר תשלח לו תתוכנה שיתקין אצלו...

ותתחבר אלייה מאצלך.. ואז יראו תמחשב שלו...

אבל כל הבעיה הזאת אתה צריך לדעת IP של המחשב של אבא שלך בDIAL UP

או איפי ופורט למחשב של אבא שלך שהוא ברשת שינתב אותו למחשב שלך

קיצור זה כמעט אותו דבר כמו ראדמין צריך איפי או ניתוב

פורסם
  • מחבר

אז איך בדיוק נפתרה הבעיה??? גם בראדמין הייתי צריך שהשרת ינתב את הפורט הספציפי של התוכנה אליו, כי זו הייתה הסיבה מראש שלא הצלתחי להתחבר אליו וכמו שאמרתי בהתחלה אין לי גישה אל השרת ואני לא יכול לשנות את הניתוב, מכאן נובעת הבעיה.

אני יחזור שוב על מה שאני צריך:

אני צריך איכשהו להתגבר על הבעיה שהמחשב שלו בתוך רשת ואין לו אי פי פרטי ולכן הוא לא יכול להאזין כי אין לי יכולת לקנפג את השרת שיקשר את הפורט של התוכנה אליו. איך אני יכול להתגבר על זה?

1. למצוא איזה פיתרון שאני יוכל להתחבר לראדמין בלי לקנפג את השרת של הרשת, חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרך אחרת חוץ מקנפוג

2. תוכנה שנותנת לגישה להמחשב בעזרת מודם (המודם יתחבר ישירות למחשב שלי, בלי אינטרנט ובלי כלום בדרך), נכון שזה יקר וזה איטי אבל אם אין ברירה אז אני צריך לאכול חרא

לכן אני שוב שואל, מישהו מכיר את אחת מהדרכים ויכול לעזור לי?

פורסם

זאת בעיה. כי אם אי אפשר לקשר פורט אז זה חוסם כמעט את כל האפשרויות

אבל תבדוק את האתר הזה

https://www.gotomypc.com/

זה שירות בתשלום אבל לדעתי הוא יצליח לעזור לך

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש שם איזה משהו מיוחד... ראיתי את האתר ואין להם אפילו התיחסות ל LAN.... חוץ מזה הם רוצים כרטיס אשראי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים