פורסם 2004 ביולי 821 שנים שלום לכולם.לחבר שלי יש בעיה במחשב שהמקלדת פשוט הפסיקה לפעול אין לה אורות והיא לא מגיבה גם לא בווינדוס וגם לא בדוסמה יכול לגרום לזה?קצת פרטים על המחשב:לוח אם: GA-7VTXכרטיס מסך: G-FORCE 2GTS 64Bזיכרון 256 DDRמעבד: AMD ATHLON 1333ניסינו כבר להחליף מקלדת וזה לא עזר מה זה יכול להיות?תודה מראש
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אם אתה מחבר כמה מקלדות ואף אחד לא מגיבה. אז החיבור בלוח עצמו נדפק.אתה יכול להשתמש באחריות או לקנות מקלדת USB.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר ואם אני יגיד שהוא חיבר עכבר אופטי בחיבור של המקלדת והעכבר נדלק (זה אומר שיש שם חשמל) זה משנה?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים לחבר שלי קרה דבר כזה.הוא ניתק את המקלדת בזמן שהמחשב היה דולק וזה גרם ליציאה Ps\2 ממש להתחרפן.כמובן שזה היה לוח ישן (אם אני לא טועה זה היה לוח מבוסס Kt266) אבל אולי זה אותו מקרה כמו שלך
פורסם 2004 ביולי 821 שנים את המחשב של אמא לפני שאבא קנה מחשב הייתי כול הזמן לוקח לאבא כדי לשחק ואז מרוב העברות מקלדת הלך התקע...הקיצר מה שאני אומר זה אולי איזה מגע לא יושב טוב או משו כזה בכול מיקרה הוא יכול לקנות מקלדת USB או פשוט לקנות ממיר לUSB מPS2 זה עולה משו כמו 60 ש"ח פתחתי על זה ת'ראד לפני איזה שבוע שבועיים
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר חחחחחחחחח אני אולי אבל הוא לא יוציא יוצר מ100 שקל על מקלדת עשיתי איפוס של הסימוס ועכשיו יש בעיה אחרת אחרי שעושים את האיפוס צריך להיכנס לביוס כדיי להחזיק את הכול לדיפולט אבל אי אפשר להיכנס לביוס כי אין מקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.