עבור לתוכן

סיימתי אתמול את יום סיירות

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה, מזה 669?

יחידת החילוץ המובחרת של צה"ל. מסוגלים לבצע חילוצים של חיילים/טייסים/אזרחים בכל מקום ובכל תנאי שטח.

לכל מי שגר בסביבת הרצליה ומעוניין להגיע למשהו רציני קרבי בצה"ל, אני מאד, אבל מאד ממליץ ללכת ל"יובל עילם". לפחות תגיעו לשיעור נסיון. (תחילת המחזור הבא - ספטמבר).

תאמינו לי, מנסיון, זה לא סתם הכנה לצבא, זה הכנה לחיים.

ואם מה שמעניין אותכם זה המספרים אז תדעו שמי שמתאמן ביובל עילם סיכוייו הכי גבוהים משאר האוכלוסיה ושאר המסגרות הכנה לצה"ל להתקבל ליחידות מובחרות.

אבל זה בתכלס תלוי בבן אדם עצמו והאם הוא רציני ומוכן להשקיע 110% אחוז מעצמו ולהגיע למטרה שהוא רוצה.

יש ליובל עילם אתר, הנוכחי נראה על הפנים, ולכן אני לא אשים לינק אפילו (אבל אפשר לנחש בלי לחשוב הרבה..). החדש יעלה בקרוב (בתקווה) והוא יהיה מתקדם מאד עם כל מה שאפשר לחשוב עליו.

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמית לכושר אנשים

אני בתחילת השנה באתי פדלאה רצינית לא סחבתי 2000

עשו ממני סוס

עברתי יום סיירות וקיבלתי שייטת

עוד 2 מהצוות שלי קיבלו מטכ"ל

ועוד אחד שייטת

אנשים עמית לכושר זה ה-דבר

פורסם

6 בבוקר ואני יוצא לתל אביב בשעה איחור... אך איזה זין המיוני חובלים- פעם שניה שאני עובר את זה...

פורסם

קשה להתקבל ל669?

זה נחשב קרבי?

פורסם

קשה מאד...

אנשים הת'רד כבר איבד מזמן תנושא שלו

לכל השאלות יש תשובות:

www.idf2000.co.il

www.isayeret.com

פורסם

עמית לכושר אנשים

אני בתחילת השנה באתי פדלאה רצינית לא סחבתי 2000

עשו ממני סוס

עברתי יום סיירות וקיבלתי שייטת

עוד 2 מהצוות שלי קיבלו מטכ"ל

ועוד אחד שייטת

אנשים עמית לכושר זה ה-דבר

צודק!

כשהגעתי לעמית לכושר הייתי סחבה לא הייתי יכול לרוץ 6 דקות רצוף עכשיו זה סיפור שונה לגמרי אני עושה ריצות של 30-40 דקות בכיף לפחות עשיתי עד שתפסתי שברי מאמץ :(

שגם בגללם פיפסתי את הגדנ"ע של השייטת >:(

פורסם
  • מחבר

אחי כל מה שאמרו כאן , זה כמעט בדיוק מה שהיה לי ובנוסף ראיתי שנתנו פה לינק ממש טוב

www.idf2000.il

אבל חוץ מזה סבבה

מישהו היה פה במיונים של חובלים?

פורסם

כשהגעתי לעמית לכושר הייתי סחבה לא הייתי יכול לרוץ 6 דקות רצוף עכשיו זה סיפור שונה לגמרי אני עושה ריצות של 30-40 דקות בכיף לפחות עשיתי עד שתפסתי שברי מאמץ  :(

אחת הסיבות שאני לא הלכתי / הולך לאימונים שלהם אלא אני מעדיף את האימונים של האתלטיקה קלה ..... מאמנים יותר מנוסים ויחס אישי וגם עושים את כול התרגילים בתנאים שונים לגמרי (לדוגמא כפיפות בטן אנחנו עושים של המשטח ריצה או על מזרונים ...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים