עבור לתוכן

האם הכרטיס מסך שלי טוב?

Featured Replies

פורסם

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים.

אני רוצה כמה שיותר מידע על:

*רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש?

איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור?

האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו?

כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה?

וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'.

היו שלום, בזעם,

AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובות מגוונות. MY BAD!

פורסם

תנסח בצורה מובנת את מה שאתה רוצה לשאול

מזה גב קופסא במארז..?? איזה כרטיס אמרו לך שיביאו לך? יכול להיות (כנראה) שהביאו לך כרטיס אונבוארד (משולב עם הלוח אם) אבל בוא לא נקפוץ למסקנות.

איזה כרטיס הבטיחו לך? תוריד איידה 32 או אוורסט (מאיפה? גוגללללללללל) ותחזור לפה עם תוצאות לגבי הכרטיס מסך, ככה כולנו נהיה הרבה יותר חכמים.

פורסם
  • מחבר

שיניתי

פורסם

אתה חושב שזאת כותרת יותר טובה?

תקרא את חוקי בפורום בבקשה.

פורסם
  • מחבר

שיניתי, ואגב\, הכרטיס נמצא בתוך לוח האם. גם על זה אם אפשר אתה יכול להרחיב לי את אופקיי. האם אפשר לשנות? האם זה הפיך? ודברים כאלה.

פורסם

דבר ראשון כמה שילמת? כי כרטיס מסך 32 מגה זה ממש חלש ומשחקים אי אפשר להריץ על זה.

אז כמה עלה לך המחשב ומאיפה קנית?

פורסם

אוקיי אז הוא אונבורד, מה שאומר שאם הוא עכשיו על 32 מגה אז אתה יכול להעלות עוד את המגה שלו, דבר שיבוא על חשבון הזיכרון הפנימי שלך. תיכנס לביוס ותשנה שם את כמות הזיכרון לכרטיס מסך, קשה לי להאמין שאתה לא יכול להעלות ל64 מגה או אפילו יותר...

פורסם

איזה לומ זה?

פורסם

אפ זה באמת גרטיס מסך Onboard קשה לי להאמין שתוכל להפעיל בצורה טובה משחק בן 4 שנים.

כמו שאמרו תריץ את - Aida Everest ותתן לנו פרטים על המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אני כניראה לא הייתי מספיק ברור. אני לא מבין כלום במחשבים. כלום. אז אם אפשר, דברו איתי בשפה [glow=red,2,300]הממש ?[/glow] פשוטה/ ק-פ-י-ש??

אז אם אתם רוצים, יש לי מחשב פנטיום 4, של אינטל, עם כרטיס מסך בתוך הלוח, שאין לי מושג איך אני משנה את הכמות זיכרון.

אז אני אשמח נורא אם:

תסבירו לי מה זה ביוס, ואיך אני מגיע אליו, ואיך הוא יראה לי עם WIN 98.

אל תפחדו לכתוב תגובות ארוכות.

איך, שלב שלב, אני בודק כמה זיכרון אמו יש לי, ומאיזו כמות כדאי לי להוריד ממנו כדי להוסיף לכרטיס מסך.

איך אני עושה את זה.

ולמה הפסיקו את ALIAS??

היו שלום,

פורסם

כרטיסי מסך שבנויים בתוך הלוח אם הם כרטיסים זולים מאוד ומיועדים רק לכך שתוכל להפעיל את המחשב שלך ולבצע פעולות פשוטות עם המחשב (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכו...) הם לא מיועדים למחשבים! לכן זה לא משנה כמה זכרון וירטואלי תוסיף לכרטיס מסך שלך, Max Payne ומשחקים בסגנון לא יעבדו.

תצטרך לקנות כרטיס מסך חדש בכדי לשחק בזה.

פורסם

רק תוודא שיש לך AGP, כי בלעדיו לא תוכל לקנות כרטיס מסך

(י שאת הלוחות האלה ששמש מצומצמים ולא שמים אפילו AGP)

פורסם

כנס למדור ההורדות באתר ותמצא את התוכנת ניטור AIDA32

פעיל אותה ותן לנו סקרינים

פורסם
  • מחבר

אני מטומטם, אבל לא עד כדי כך.

כרטיסי מסך שבנויים בתוך הלוח אם הם כרטיסים זולים מאוד ומיועדים רק לכך שתוכל להפעיל את המחשב שלך ולבצע פעולות פשוטות עם המחשב (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכו...) הם לא מיועדים למחשבים! לכן זה לא משנה כמה זכרון וירטואלי תוסיף לכרטיס מסך שלך, Max Payne ומשחקים בסגנון לא יעבדו.

תצטרך לקנות כרטיס מסך חדש בכדי לשחק בזה.

WTF???

אלף, תודה רבה על העצות חברה, אבל אני לא רוצה לדעת על הכרטיס מסך שלי, כמו שאני רוצה לדעת איך מוסיפים לו.

בית, אם אתם לא יודעים, אז אל תכתבו! כמו מה שציטטתי, שברור שהאדם לא יודע על מה הוא מדבר. הצלחתי לשחק במקס פיין יופי יופי, ואפילו סיימתי אותו (דרך אגב, זה המקום להמליץ בחום על המשחק, ובעיקר על השלבים שמשתחררים אחר כך), אבל בכל זאת, לא כדי להפעיל תוכנות, אני רוצה לדעת איך משנים את הכמות של הזיכרון הוירטואלי. אז בבקשה, באמת שבבקשה, בתגובה הבאה, אני מאוד אשמח, אם מישהו שמבין טוב בנושא, יסביר לי איך משנים את הזכרון הוירטואלי, ואיך אם צריך משתמשים בתוכנה שעושה את זה. שלב שלב. אני ידוע שזה לא המקום של תוכנות, אבל בכל זאת זה יהיה ממש נחמד. תודה רבה!

היו שלום,

פורסם

אז זה אומר שהכרטיס מסך שלך לא בנוי בתוך הלוח אם!

כמו שאמרו תריץ את Aida שתגיד איזה כרטיס מסך יש לך!!! הוספת זיכרון וירטואלי לא תעזור לך אם יש לך כרטיס על בנוי בתוך הלוח!

איזה מקס פיין הרצת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים