פורסם 2004 ביולי 821 שנים אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ...אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ...תודה מראש...
פורסם 2004 ביולי 821 שנים וואלה חח אני מת אל השיר הישראלי הזה אם הבחורה ששרה את זה בחוף הים... לא אם מישהי זקנה צעירה חח רק חבל שאני לא זוכר את השם של השיר אני פשוט שם תמיד ערוץ 24 ביס ויש שם כל הזמן שירים אחלה!! ומתאמן כולה מה אני לא ממש שם לב לשירים מי שם לב לשירים שהוא מרים 50-60קילו
פורסם 2004 ביולי 821 שנים 1.a-ha - take on me2.a flock of seagulls - i ran3.tears for fears - everybody wants to rule the world4.The Police - every breath you take ;D5.blink 182 -all the small thing6.outkast - hey ya7.beck - loser ;D8.linkin park - numb9.coldplay - clocks10.counting crows - mr.jones11.fine young canibels - she drives me crazy12.tears for fears - shout13.alphaville - forever young14.the valve - bittersweet simphony15.david bowie - heroes16.grandmaster flash - the message17.def leppard - photograph18.the cure - just like heaven19.prince - when doves cry20.duran duran - hungry like the wolf21.U2 - pride22.new order - true faith23.mission in burma - that's when i reach for my revolver24.pixies - debaser25.DJ kaycee - escape26.(t'pau - china in your hands(2004 remix27.kevin little - turn me on28.DJ tiesto - voyager29.led zepplin - kasmhir30.radiohead - idioteque31.nirvana - smells like teen spirit32.pulp - common pepole33.eminem - lose yourself34.eiffel 65 - world in the world35.michael jackson - just beat it36.lasgo - something37.milk INC - livin'A lie38.milk INC - land of the living39.chad kroeger - hero40.outcast - sorry ms. jackson41.oasis - supersonic42.queen - show must go on43.safri duo - samb-adagio44.fifty cent - in the club45.o-zone - dragostea din tei46.blank & jones - mind of the wonderful47.planet funk - inside of the pepole48.pearl jem - jeremy49.bruce springsteen - burn to run50.u2 - where the streets have no name
פורסם 2004 ביולי 821 שנים JC הרבה מהשירים כאן ממש חרא לחדר כשר... Drowning pool - bodiesLost Prophets - Shinobi Vs Dragon Ninjarammstein - feuer freimetallica - fuelSum 41 - Still Waiting (בכלל לשירים שלהם בד"כ יש מרץ)Darude - Sandstormתופים של safri duoGuano Apes - Open your eyes
פורסם 2004 ביולי 821 שנים Sum 41 - Still WaitinG (בכלל לשירים שלהם בד"כ יש מרץ)רן,כנס לאתר של SUM41...(sum41.com)תראה כמה מרץ יש שם... ;Dד"א..אני ממליץ על muchine gun של SUM41..
פורסם 2004 ביולי 821 שנים שכחתם את הכי קלאסיshe's a maniacובאמת מלא מהשירים פה לא קשוריםכאילו מה ממריץ במיסטר גונס מישהו מוכן להסביר לי??
פורסם 2004 ביולי 821 שנים off topicמי רץ בחדר כושר בכלל ?! באים לשם בשביל לנפח שרירים, אירובי אפשר לעשות גם בחוץ. רצים רק בשביל החימום :\, אבל חפיף ...אני לא ממליץ על שום שירים כי כל אחד והטעם שלו ... ממה שאני מקבל מרץ האחר לא יקבל. מה גם כמו שאמרו פה כבר כשאתה מרים 50 קילו אתה לא ממש שם לב למה שמתנגן ברקע 8), אבל כשרצים זה אולי עוזר.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אני מציע שירי לוויתנים זה ממריץ לאללה אני מדבר על השירים שיש קולות של לוויתנים...... לפי שנה שיעמם לי וחיפשתי בקאזה, ויש!! תנסה
פורסם 2004 ביולי 821 שנים spiritual healingתוריד ת'גרסה של shiva shidapu, ולמרות שזה לא באמת הם - זו הגרסה הכי יפה...
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר off topicמי רץ בחדר כושר בכלל ?! באים לשם בשביל לנפח שרירים, אירובי אפשר לעשות גם בחוץ. רצים רק בשביל החימום :\, אבל חפיף ...אני לא ממליץ על שום שירים כי כל אחד והטעם שלו ... ממה שאני מקבל מרץ האחר לא יקבל. מה גם כמו שאמרו פה כבר כשאתה מרים 50 קילו אתה לא ממש שם לב למה שמתנגן ברקע 8), אבל כשרצים זה אולי עוזר.זה לא לריצה , ואני בודק את השירים אחד אחד ומה שטוב אני מכניס למיני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.