פורסם 2004 ביולי 721 שנים כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה
פורסם 2004 ביולי 721 שנים כרטיס שווה ביותר , אין סיבה לא ללכת עליו ואני חושב שזה די מיותר לפתוח אותו שם , אבל אם אתה רוצה בכל זאת אין שום בעיה.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר לך תידע אולי במשלוח הזה יגיעו גם R350, ובמקרה כזה הם לא יחליפו לי כרטיסככה שאני חושב שעדיף שהם יפתחו לי אותו ויוודאו שהוא R360, אם הוא 350 אני יקח כרטיס אחר כבר
פורסם 2004 ביולי 721 שנים כרטיס מעולה ללא ספק אחד הטובים והמשתלמים ביותר היום, עם אוברקלוק ל9800XT בכלל הוא נהיה חזק מאוד ולא נופל בהרבה מהדור החדש של הכרטיסי מסך, וזה שנותנים לך לפתוח ולראות זה אחלה , ככה אתה בטוח ב100%. בכל אופן אחלה כרטיס, קח אותו ללא חשש, תתחדש!
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר חשבתי אולי לקחתPOWERCOLOR RADEON 9800SE AIWשנפתח 100 אחוז לפרו ובלי ארטיפקטים, וישאר עוד עודף שאפשר לקנות זיכרוןואני מאוד צריך AIWהמחיר של זה הוא 1350, מממ אני מתלבט מה לקחת מכוון שאני לא כזה גיימר....
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר אבל הקירור של הכרטיס לא משהו, ואני חושב על כרטיס לעתיד ולא רק להווהמבין?מממ אולי אני יזמין את הMSI אני עדיין מתלבט למרות שאני מזמין מחר
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר טוב הזמנתי מנעה את הMSI, היה להם אחרון במלאי אז מיהרתי, בכל מקרה, היה שווה? 1490 כולל משלוח(תשלום במזומן אז בגלל זה ההנחה)היה שווה? חחח
פורסם 2004 ביולי 921 שנים בטח ששווה! אתה מקבל ליבה מבוססת R360 , כרטיס מצויין, אתה לא תתחרט לשנייה שרכשת אותו, תתחדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.