פורסם 2004 ביולי 721 שנים אני מניח שכל מי שבי"ב קיבל ציונים ומי שבי"א עוד לאבטח בקשה של הצבא או משהו כזהנירשמתי ואני בערך יודע שהציונים שלי הם 100 ו95 אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על בטוח ואם באמת ככה הציונים שלי אז אני פשוט לא יבוא לבגרותאני גם חשבתי על להירשם אבל החלטתי שלא בסוף..........גם מי שבי' לא קיבל ציוניםעשיתי השנה חמש בגרויות ואין לי עדיין ציונים הם אמרו שלנסות בסוף אוגוסט (הבית צפר)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים סעמק קיבלתי באנגלית רק 90 :\ ציון סופי ב5 יחידות בעע מתמטיקה 100 ו85 (בקטנה)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים סעמק קיבלתי באנגלית רק 90 :\ ציון סופי ב5 יחידות בעע מתמטיקה 100 ו85 (בקטנה) אוףףףףף > לא אוהב אלה שבוכים על 99
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אם היה לי 99 לא הייתי בוכה יאללה סך הכל בגרות....... אז כן זה קובע לך את שאר החיים, כן לא תעשה שומדבר עם החיים של ךבלי בגרות אלא אם כן יש לך אבא עשיר, כן זה קריעת תחת להוציא בגרות מספיק טובה כדי להוציא תואר שיש לו ערך יותר גבוה מתואר בחקלאות סברסים.......... תהיו רגועים עוד כמה ימים נדע כמה הצלחנו.....
פורסם 2004 ביולי 721 שנים כן זה קריעת תחת להוציא בגרות מספיק טובה כדי להוציא תואר שיש לו ערך יותר גבוה מתואר בחקלאות סברסים..........קצת הגזמנו לא??
פורסם 2004 ביולי 821 שנים גילי תעשה טובה תפסיק להשתמש בבאנר שלי... בכל מקרה, הברזתי יותר מדי ולא הגעתי לשיעור שקיבלו ת'מעטפות האלה... מה עושים?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מישהו יודע במקרה למה באתר ההרשמה למועד ב' בכרטיס אשראי לא מופיע מנעול בתחתי האקספלורר?בדקתי את הcertificate והיא בסדר אבל אין מנעול, אני לא הולך לשלם בכרטיס אשראי כך.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מי שהתלונן פה שיש לו רק 90 יכול להמשיך להתלונן עד מחרלפחות אתה לא צריך לעשות מועד ב' מסריח כמוני :-X
פורסם 2004 ביולי 921 שנים גילי תעשה טובה תפסיק להשתמש בבאנר שלי... בכל מקרה, הברזתי יותר מדי ולא הגעתי לשיעור שקיבלו ת'מעטפות האלה... מה עושים? לא ידעתי שאתה מתכנת של לינוקס שאתה יכול להגיד לי את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.