עבור לתוכן

שלום לכולם, אני צריך שמישהו יעזור לי להתקין Windos XP בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי

Windos XP Pro + Sp1

ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש...

אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP...

לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא???

איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98]

ואז עושה דרך הדוס format c: ?

ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP?

אני יודע מה98 שהייתי עושה

win98/loc....

תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש...

למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt

אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו:

172206889

פורסם

כמה דברים:

1) אין צורך לפרמט, ה-setup של ווינדוס יעשה את זה לבד (אם תתקין את הווינדוס על ההארד דיסק החדש כמובן)

2) כדי להתחיל את ההתקנה פשוט הכנס את הדיסק של ווינדוס XP ל-CD-ROM ותעשה איתחול

3) אם זה לא עובד - תפעיל את המחשב עם דיסקט ההפעלה של WIN98, תכנס לתיקייה i386, ואז תקיש winnt

פורסם

קודם כל אתה צריך לוודא בbios שהוא קודם מחפש בכון האופטי לפני שהוא מחפש בדיסק הקשיח מערכת הפעלה, ואז תעשה את מה שזה שמעלי הציע.

פורסם

לא קיימת חיה כזאת דיסק התקנה של xp ללא קבצי איתחול.

אף אחד לא משתמש בדיסקט איתחול על מנת להתקין xp . זה עובד רק במצבים נדירים שלא נפרט אותם פה.

מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר בביוס טעינה ישירה של כונן הcd . וכך אתה עושה זאת:

1)סוג bios מס'1 :

כניסה לביוס---נושא advance feature setup (הנושא השני בסדר בד"כ) כניסה אליו ---עוברים לנושא boot seaquence ...שם בעזרת המקשים (page-up\page-down או +\-) משנים לסדר טעינת כוננים cd,c,a --או לכל מצב העיקר שה cd יהיה ראשון. ואז מכניסים את דיסק ההתקנה של xp ...שומרים את השינויים בהגדרות הביוס...ושתפעיל את המחשב מחדש תיהיה טעינה ישירה של כונן הcd ---יתכן ותצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא --כדיי לאשר לו בזמן טעינת המחשב מחדש את טעינה מכונן הcd . וכך תחל תוכנית ההתקנה של xp .

2)סוג bios מס 2 (במחשבים חדשים):

5 עמודות של נושאים מרכזיים שמתחת לכל נושא מפורט מה הוא כולל.

אתה עובר לעמודה שנקראת boot ...ושם בעזרת המקשים שפירטתי בהסבר הראשון...אתה משנה לסדר טעינה:

1)cd-rom

2)HD --יופיע המספר סידורי של ההארד דיסק בד"כ

3)floppy --A .

ואז מכניסים את דיסק ההתקנה של xp ...שומרים את השינויים בהגדרות הביוס...ושתפעיל את המחשב מחדש תיהיה טעינה ישירה של כונן הcd ---יתכן ותצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא --כדיי לאשר לו בזמן טעינת המחשב מחדש את טעינה מכונן הcd . וכך תחל תוכנית ההתקנה של xp .

גם פה יש הסבר מלא עם תמונות מה צריך לעשות בכל שלב של ההתקנה.

http://www.wown.com/j_helmig/wxpinstl.htm

יש משהו שלא רשום בשום מקום בנוגע לשפה העברית. הרבה פעמים קורה שאנשים מתקינים ווינדוס אבל שוכחים

לבחור בשפה העברית בכל המקומות הנחוצים על מנת שהווינדוס יעבוד באופן תקין בנושא של שפה.

בחלון השפות צריך לבחור בהתקנת שפות מצד ימין לשמאל, וגם לבחור בשפה העברית בכל חלון אפשרי, בכל עמודה.

בנוסף בעמודה הכי ימנית תהיה רשימה גדולה של שפות, למרות שבחרת כבר בעברית עדיין יש שם יותר משורה

אחת ברשימה שצריך לסמן "וי" ליד HEBREW.

מאוד נפוץ שלא מסמנים את הכל ואז לפעמים יש בעיה בשפה העברית באפליקציות JAVA למשל.

מאוד מאוד חשוב לעשות מה שMIYOTA אמר: כשאתה מתחבר לאינטרנט, אפילו אם זה רק לשנייה, והאנטיוירוס שלך והווינדוס לא מעודכנים זה כבר מספיק כדי שיכנסו לך וירוסים וידפקו לך את המחשב. לי זה כבר קרה פעמיים שאיך שנכנסתי לאינטרנט ישר נדבקתי בוירוסים לא פשוטים להסרה והייתי צריך לפרמט ולהתחיל הכל מחדש.

לכן כשאתה נכנס לאינטרנט פעם ראשונה והתוכנות לא מעודכנות תפעיל את הפיירוול המובנה של ווינדוס ותשתדל לעדכן את האנטיוירוס כמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

על איזה עדכונים אתם מדברים? לפני שנכנסים לאינטרנט?

אמרתי שיש לי WIN XP PRO + SP1

הSP1 זה העדכונים לא?

ותודה לכולם עזרתם לי אתם גברים גברים!

פורסם

זה רק חלק מהעידכונים

אל תתחבר לאינטרנט בלי פיירוול, אפילו המובנה יספיק, וברגע שאתה מחובר, כנס לwindows update ותתקין הכל

פורסם
  • מחבר

*אחם אחם*.. *לא נראה לי שיעבוד לי windows update*

:-X

מה כבר יכול להכנס לי? בלאסטר? יש לי תוכנת מחיקה...

בכל מקרה עדיף להמנע מוירוסים למישהו יש עצות?

פורסם
  • מחבר

אנטי וירוס אני ישי.. אממ יקנה.. של מקאפי 2004.....

פייר וול אני כבר יחשוב על משהו...

------------------------------------

ויש לי שאלות על נורטון:

יש לי נורטון אנטי וירוס ונורטון אינטרנט סקיוריטי 2002 מקורי...

1. כדאי להשתמש בזה וכל פעם לעדכן... או שחשוב שגם הממשק עצמו של התוכנה... והכל יהיה חדש? [מקווה שהבנתם אותי]

2. הנורטון מכביד על המחשב? תופס יותר מידי זיכרון.... או משהו? [כי אני מתכוון לשחק במשחקי רשת המוןןן]

פורסם

1.אם תעדכן אותו אז לא צריכה להיות לך שום בעיה.

2.Norton 2002\3 לא ממש הכבידו על המחשב. אבל הNav 2004 הוא ממש מכביד על המערכת.

פורסם

ברגע שאתה עושה liveupdate אתה מגלה כמה NAV 2004 יכול להיות חסכוני במשאבי מערכת. אני בכלל לא מרגיש אותו

פורסם

מה כבר יקרה אם הוא יתחבר לאינטרנט בלי להתקין אפדייטים?

המקסימום שיכול לקרות לו זה שיכנס לו ה-MSBLAST המפגר הזה. זה וירוס מפגר בטירוף אני תמיד מוחק אותו ידנית.

פורסם

בלאסטר, סאסר... מה לא. מאוד לא הייתי ממליץ לגלוש אפילו שניה בלי פיירוול ואנטיוירוס טובים. שווה להשקיע בפתרון אבטחה למחשב את אותו הסכום שהיית משקיע בטכנאי שיבוא לשעה ויגאל אותך מייסורי הוירוסים והתולעים שפקדו אותך.

משתמשים לא מנוסים לא ידעו להתמודד עם בלאסטר לבד. עם כל הכבוד לך שאתה יודע למחוק אותו, תסתכל על הפורום הזה בתקופה שהבלאסטר התחיל להכות ותראה מה הלך פה. עד עכשיו יש לנו לפחות מקרה אחד בשבוע שמישהו מבקש עזרה בלהפטר ממנו. ואלה האנשים שיש להם את היכולת להגיע איכשהו לפורום הזה דרך מחשב אחר... אני מכיר (כטכנאי שתיקן את זה) מספיק אנשים שלא הצליחו להתגבר על הבעיה בעצמם או לגשת לאינטרנט לבקש עזרה.

פורסם

מספיק שנייה אחת לגלוש באינטרנט ללא אמצעי הגנה נורמליים , וכבר נדבקים בכל מני שטויות למיניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים