פורסם 2004 ביולי 621 שנים האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL .האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??
פורסם 2004 ביולי 621 שנים איזה חראא.... אתה בטוח ??אם אתה לא מאמין אז תראה במו עינייך חפש XLPROhttp://www.corsairmicro.com/corsair/xms.html
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר אוףף איזה עצבים .אחי אולי אתה יודע אם ייהיה את זה גם ב - 500 DDR ??טוב אם לא יהיה אז אני ייקח את הזיכרונות החדשים של גייל שגם הם מהשבבים החדשים של סמסונג , ועושים בדיוק את אותם התיזמונים .ואותם יש גם ב 500 DDR .
פורסם 2004 ביולי 621 שנים קרוסאייר מתחייבים שהסטיקים החדשים שלהם (שהם DDR400) יעמדו גם בDDR500. זה גם כתוב בחדשה באתר.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים השאלה היא לאן אתה רוצה להגיע? אם אתה רוצה להישאר במהירות מקור, הקורסאיר יהיו מצויינים (אפילו הדגמים היותר ישנים עושים תיזמונים מדהימים בסביבות ה 400MHZ). אם אתה רוצה קצת אוברקלוק - 250FSB, אז יש לך הרבה דגמים טובים (יש סקירה מצויינת באתר שתוכל לעזור לך וללמד אותכם קצת יותר על כל הנושא) ובעצם זה תלוי בתקציב שלך.כרגע הזיכרונות המומלצים הם ה A-DATA Vitesta 400 - זולים [יחסית] ומגיעים למהירויות גובהות.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר נראה לי אני יילך על ה GEIL החדשים הם מהשבבים החדשים של סמסונג , כמו Corsair החדש .ואם גם באים ב DDR 500 ככה שאפשר לעשות הרבה אוברקלוק , וגם עם תיזמונים מדהימים , אז אותם אני ייקח נראה לי .אבל השאלה היא האם הם כבר ייצאו ?? ודרך אגב קראתי את הכתבה על הזיכרונות .
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר מצטער על ההקפצה , אבל אני באמת חייב . (לא רציתי סתם לפתוח עוד דיון, וזה כבר מתיישן)איזה זכרונות יותר טובים ה - OCZ EB 3700 או הזכרונות החדשים של XMS XL Corsair PC3200 ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.