עבור לתוכן

טירונות 02

Featured Replies

פורסם

בעניין הבחילות שילשולים

זה היה בצחוק כאילו.... :P

ופטור מניקוי שירותים

תגיד שיש לך עור רגיש (לפי מה שנאמר פה)

ובעניין ההקמה המוקדמת

שוב כבר נאמר פה

תלך לרופא ותזיין לו את השכל שיש לך בחילות כאבי ראש וכו אם מעירים אותך מוקדם...

בהצלחה לך גבר גבר

• תגובות 61
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בקשר לטירונות בבה"ד (במקום בסיס טירונים) אז זה רק בחיל הים כנראה וגם זה לא כולם.

מה שכן, לא משנה איפה תעשה טירונות - חטיפים ומנות חמות לא יזיקו לך בשום מקום אם תרצה להימני מקילקול כיבה מיותר ולהרעיש על האסלה כל הבוקר.

נקיונות שירותים? בד"כ מנקים את כל המאהל וזה כולל מקלחות ואוהלים ושירותים אז המלצה שלי - תפוס מגב ורוץ למקלחות כי שם הכי קל והכי פחות מסריח.

חוצמזה, רוצה להוציא ב'? קח מטבע של 10 אגורות, שים בפה ושתה משהו חם ורק אז... לך לחופל/חובש למדוד חום. המטבע ישמור על החום בניגוד לאמונה התפלה שמספיק לשתות משהו חם וזהו. חוצמזה, אפשר להגיד שקיבלת מכה בראש וללכת להכניס אצבעות ולהקיא כי אז יהיה חשד של זעזוע מוח ועם דברים כאלו הם לא מתעסקים אז ישר גימלים.

פורסם
  • מחבר

או, סוסוף מישהו (או יותר נכון מישהי) עם עצות פרקטיות... עוד מישהו מעוניין משתף אותנו בדרכים (רצוי פרקטיות וכולל הסבר על איך לבצע...) להקלת הטירונות?

ומה זה ב'?

פורסם

יאללה הגזימו עם הדיון

הבנו טירונות 02 זה קייטנה..... אחי עשה את זה.......... איזה שטויות זה.....

פורסם

ב' זה כמו ג' אבל ביחידה, משמע מנוחה בבסיס (או שיטילו עליך עבודות משרדיות אבל זה רק בסדיר, לא בטירונות/קורס). קיצר, שוכב במיטה כל היום כמו טמבל וזהו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

את מי שזה מעניין, המחזור הראשון של העתודאים התחיל טירונות ביום ראשון בבסיס ניצנים, מדיווחים חיים מהשטח ניתן ללמוד כי

א. הטירונות קלה.

ב. לא להרדם בהרצאות (אלא אם יש לכם חשק להשאר שבת)

ג. להוציא פטורים ומהר, כי מי שלא יוציא פטור ירוץ לבד.

פורסם

את מי שזה מעניין, המחזור הראשון של העתודאים התחיל טירונות ביום ראשון בבסיס ניצנים, מדיווחים חיים מהשטח ניתן ללמוד כי

א. הטירונות קלה.

ב. לא להרדם בהרצאות (אלא אם יש לכם חשק להשאר שבת)

ג. להוציא פטורים ומהר, כי מי שלא יוציא פטור ירוץ לבד.

עוד ניתן לדווח כי מתקיימות מידי ערב מלחמות מים במקלחות, וזה לא ממני אלא מחבר שעושה טירונות בתור עתודאי.

פורסם

איזה אוניברסיטה?

אני חשבתי שתמיד דופקים את המרובעים להיות ראשונים....

ואנחנו בכלל באמצע מועדי א'....

פורסם

טירונות 02 לא לעתודאים יותר קשה, או שזה אותו דבר?

פורסם

טירונות 02 לא לעתודאים יותר קשה, או שזה אותו דבר?

same shit רק בלי הפטורים.

פורסם

מה אם יש לי אסטמה אבל אני ספורטי ואני רץ וזה כמעט לא מפריע לי עדין יהיה לי פרופיל 45 ולא איתנו לי ריצות??

ומכה עד כמה אמורים לשקול???

ואם כדאי לי ללכת לטירונות 02 אם אני רוצה להגיע רחוק בצבא...

פורסם

אם אתה ספורטאי, אז תעשה מסלול צבאי של ספורטאי מצטיין

תשב כל היום על התחת במשך שלוש שנים... וזהו

פורסם

מה שכן, אם תגיעו לניצנים אני ממש לא מקנא בכם. הלחות שם שיגעה אותי רצח.

הדברים לא מתייבשים שם! ופאקינג כל כך לח שזה שואה. אתה התקלחת ואחרי כמה דקות כולך

רטוב מהלחות.(הייתי שם ללילה אחד במהלך הסד"חים שלי בירושלים).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נתקלתי היום בכתבה סטירית וקלילה על טירונות 02, "המדריך המלא לטירון הג'ובניק והעצלן".

באתר בשם החציל, אתר מצחיק מאוד, רצוי שתשוטטו שם מידי פעם, יש שם כמה דברים מצחיקים.

http://www.hachatzil.co.il/29072004-4.php

פורסם

איפה היה המדריך הזה כשהתגייסתי??? יכולתי עדיין לשבת על התחת ולא להיות מסולקת על 21! :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים