פורסם 2004 ביולי 1121 שנים בעניין הבחילות שילשולים זה היה בצחוק כאילו.... ופטור מניקוי שירותים תגיד שיש לך עור רגיש (לפי מה שנאמר פה) ובעניין ההקמה המוקדמת שוב כבר נאמר פה תלך לרופא ותזיין לו את השכל שיש לך בחילות כאבי ראש וכו אם מעירים אותך מוקדם... בהצלחה לך גבר גבר
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים בקשר לטירונות בבה"ד (במקום בסיס טירונים) אז זה רק בחיל הים כנראה וגם זה לא כולם. מה שכן, לא משנה איפה תעשה טירונות - חטיפים ומנות חמות לא יזיקו לך בשום מקום אם תרצה להימני מקילקול כיבה מיותר ולהרעיש על האסלה כל הבוקר.נקיונות שירותים? בד"כ מנקים את כל המאהל וזה כולל מקלחות ואוהלים ושירותים אז המלצה שלי - תפוס מגב ורוץ למקלחות כי שם הכי קל והכי פחות מסריח.חוצמזה, רוצה להוציא ב'? קח מטבע של 10 אגורות, שים בפה ושתה משהו חם ורק אז... לך לחופל/חובש למדוד חום. המטבע ישמור על החום בניגוד לאמונה התפלה שמספיק לשתות משהו חם וזהו. חוצמזה, אפשר להגיד שקיבלת מכה בראש וללכת להכניס אצבעות ולהקיא כי אז יהיה חשד של זעזוע מוח ועם דברים כאלו הם לא מתעסקים אז ישר גימלים.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר או, סוסוף מישהו (או יותר נכון מישהי) עם עצות פרקטיות... עוד מישהו מעוניין משתף אותנו בדרכים (רצוי פרקטיות וכולל הסבר על איך לבצע...) להקלת הטירונות?ומה זה ב'?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים יאללה הגזימו עם הדיוןהבנו טירונות 02 זה קייטנה..... אחי עשה את זה.......... איזה שטויות זה.....
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ב' זה כמו ג' אבל ביחידה, משמע מנוחה בבסיס (או שיטילו עליך עבודות משרדיות אבל זה רק בסדיר, לא בטירונות/קורס). קיצר, שוכב במיטה כל היום כמו טמבל וזהו.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים את מי שזה מעניין, המחזור הראשון של העתודאים התחיל טירונות ביום ראשון בבסיס ניצנים, מדיווחים חיים מהשטח ניתן ללמוד כי א. הטירונות קלה.ב. לא להרדם בהרצאות (אלא אם יש לכם חשק להשאר שבת)ג. להוציא פטורים ומהר, כי מי שלא יוציא פטור ירוץ לבד.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים את מי שזה מעניין, המחזור הראשון של העתודאים התחיל טירונות ביום ראשון בבסיס ניצנים, מדיווחים חיים מהשטח ניתן ללמוד כי א. הטירונות קלה.ב. לא להרדם בהרצאות (אלא אם יש לכם חשק להשאר שבת)ג. להוציא פטורים ומהר, כי מי שלא יוציא פטור ירוץ לבד.עוד ניתן לדווח כי מתקיימות מידי ערב מלחמות מים במקלחות, וזה לא ממני אלא מחבר שעושה טירונות בתור עתודאי.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים איזה אוניברסיטה?אני חשבתי שתמיד דופקים את המרובעים להיות ראשונים....ואנחנו בכלל באמצע מועדי א'....
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים טירונות 02 לא לעתודאים יותר קשה, או שזה אותו דבר? same shit רק בלי הפטורים.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מה אם יש לי אסטמה אבל אני ספורטי ואני רץ וזה כמעט לא מפריע לי עדין יהיה לי פרופיל 45 ולא איתנו לי ריצות??ומכה עד כמה אמורים לשקול???ואם כדאי לי ללכת לטירונות 02 אם אני רוצה להגיע רחוק בצבא...
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אם אתה ספורטאי, אז תעשה מסלול צבאי של ספורטאי מצטייןתשב כל היום על התחת במשך שלוש שנים... וזהו
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מה שכן, אם תגיעו לניצנים אני ממש לא מקנא בכם. הלחות שם שיגעה אותי רצח.הדברים לא מתייבשים שם! ופאקינג כל כך לח שזה שואה. אתה התקלחת ואחרי כמה דקות כולךרטוב מהלחות.(הייתי שם ללילה אחד במהלך הסד"חים שלי בירושלים).
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים נתקלתי היום בכתבה סטירית וקלילה על טירונות 02, "המדריך המלא לטירון הג'ובניק והעצלן".באתר בשם החציל, אתר מצחיק מאוד, רצוי שתשוטטו שם מידי פעם, יש שם כמה דברים מצחיקים.http://www.hachatzil.co.il/29072004-4.php
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים איפה היה המדריך הזה כשהתגייסתי??? יכולתי עדיין לשבת על התחת ולא להיות מסולקת על 21! :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.