עבור לתוכן

מפרט סופי לפני קניה, בסביבות 4000 ש"ח (No מסך)

Featured Replies

פורסם

משחקים : לא!

יעוד : מחשב ביתי + שרת mySQL + תחנת פיתוח תוכנה

OC : כן, צנוע - בשביל להגיע לFSB תואם בין הCPU לDDR

בסיס : COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ

הקנייה המתוכננת :

Abit NF7-SL

AMD Athlon XP 2400+ Tray 0.13 MK

DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE

ALPS 1.44 NEC

MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months

ATI 9200SE 128mb DVI Retail

Gigabyte 10/100 Lan card Retail

Gigabyte 10/100 Lan card Retail

EDIMAX ADSL + Cable Router 4 port ( BR-6104)

Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound System(Sub+5)

DVDRW +8/-8 Gigabyte Retail

FOXCONN QUIET COOLER FOR AMD SOCKET A (up to AMD3200+)

המלצות, תיקונים, זעקות קרב אינדיאניות בסגנון "אבל למה xxx ולא yyy" יתקבלו בברכה :)

עדכון :

AMD Athlon XP 2500+ Tray 0.13 MK BARTON 512K

DVDRW NEC 2510A x8 DUAL LAYER bulk

Original THERMALTAKE Volcano 12

פורסם

בהתחשב בהפרש בין 2400+ ל 2500+, אני חושב שעדיף לך להשקיע עוד קצת ולקחת ליבת בארטון, 512Kcache

על ה Abit Nf7-SL כבר יש כרטיס רשת אחד, אתה צריך 3?!

אני רואה שיש לך ראוטר, אז אחד בשביל הרשת מספיק לא צריך יותר מזה. תוריד את ה 2 הכרטיסים של ג'יגה בייט.

בנוגע לצורב, קח את ה NEC 2510A, יש לו תמיכה ב DL - דיסקים עד 8.5 ג'יגה...

אני לא מכיר את הקירור הזה ולא את הרמקולים האלה....

זהו....בסה"כ מפרט מצוין...

פורסם

ראיתי שלקחת 5.1? בשביל מה? לסרטים? למשחקים?

פורסם
  • מחבר

ה 2 כרטיסי רשת זה לגיבוי והמחיר שלהם זה פרוטות ככה שחשבתי "יאללה נו שיהיה"

לגבי הליבת BARTON תודה - שיניתי ולקחתי מעבד 2500

צורב, גם כן לקחתי את ה NEC 2510A

אאאמ לגבי ה 5.1 - לא יודע הלוח תומך ב 5.1 לא? ואני רוצה גם להנות מהצליל קצת - אם אני לא מתכנן לראות סרטים אז אתם אומרים שלא שווה ?

פורסם

לא, יש לך כרטיס קול נחמד מאוד על הלוח ו 5.1 זה אחלה אבל רק בשביל שני דברים: סרטים בפורמט 5.1 ומשחקים.

אם משחקים אז כרטיס המסך שלקחת מאפן.

אם סרטים ואתה מקודד ובזמן שאתה מקודד אתה גם בונה אתרים ווכו'... אז בכלל עדיף אינטל. בשביל זה שאלתי.

פורסם

אם אתה רוצה להנות מהצליל, אז תחליף את הכרטיסי רשת (המיותרים בטרוף... בסיגנון צעקת קרב אינדיאנית...) בכרטיס קול טוב יותר או במערכת יותר איכותית, לפי מה שאני יודע, ג'ניוס לא משהו במערכות שמע... אני מציע מערכת ש לקרייטיב או אלטק או ימהה או לוג'יטק או Eacan או שתחבר מערכת סטריו חיצונית ואז אתה לא צריך כרטיס קול נוסף (אם אתה לוקח מערכת אז כדאי להשקיע בכרטיס קול, לדוגמא פורטיסימו 3)...

ועוד משהו (ומעכשו, הכל בסיגנון צעקת קרב אינדיינית): יש זיכרון 333MHZ, שבדיוק מתאים למעבד, וככה אתה לא צריך לעשות OC!!!

ובנימה יותר רגועה: קח את הקירור שמופיע אצלי בחתימה (תעשה חיפוש ב- www.cooler-master.com/home.html) זה אחלה קירור והכי חשוב, הוא שקט מאוד! אבל אם לא תמצא, אז גם הקירור שלך מתאים (ערכתי אחרי שראיתי איזה דגם שמת...)

מקווה שעזרתי.

פורסם

אם אתה רוצה להנות מהצליל......

ועוד משהו (ומעכשו, הכל בסיגנון צעקת קרב אינדיינית): יש זיכרון 333MHZ, שבדיוק מתאים למעבד, וככה אתה לא צריך לעשות OC!!!

ציפ הסאונד שיש על הלוח שלו זה SOUND STORM וזה ציפ מאוד מאוד מאוד נחמד. שומעים בו נהדר.

אתה אומר גיניוס, ואלטק ואיקן וקריאיטיב באותה נשימה. אי אפשר ובטח לא עם הכרטיס קול המיותר שהצעת ואין שום קשר לכרטיסי רשת. יש לו עדיין PCI פנויים.

לגבי הקרור, לפחות ממה שאני בדקתי אז ל OC מתון על 2500 יש שתי אופציות טובות: וולקנו 12 ו VANTEC. הבעיה עם הוולקנו 12 שהוא יכול להרעיש ולכן הסיילנט יותר נחמד (והוא בטח מתאים ל OC מתון).

עריכה: ןלגבי ה OC זה בדיוק מה שאתה לא מבין. בשביל ה OC המתון בלי לשחק יותר מדי הוא צריך זכרון 400 ולא 333 ואז הוא מקבל במחיר של 2500 מעבד 3200 ולא 2800 ולקנות כזאת מערכת בלי לעשות לה OC שהיא כל כך מבקשת זה כמו להגיד לא... (ואני לא רוצה להמשיך כי אני אקבל עוד אימייל מצוות האתר)

פורסם

הסאונד סטורם לא רע, אבל הפורטיסימו יותר טוב...

מכל המערכות של ג'יניוס ששמעתי, הן לא היו משהו (תאמת, די חרא...)

לא אמרתי שיש קשר בין הכרטיסי רשת לכרטיס קול, פשוט אמרתי שהכרטיסי רשת מיותרים ועם אין לו מה לעשות עם העודף אז עדיף שיקח את הפורטיסימו 3

אם הוא לוקח זיכרון 333MHZ, הוא לא צריך OC...

פורסם

ב 16 דולר של שני כרטיסי ה 10./100 איזה כרטיס סאונד איכותי הוא יכול לקנות בדיוק?

לגבי ה OC אז אני אסביר שוב למרות שהוא אמר את זה למעלה. הוא רוצה לעלות מ FSB 166 ל FSB 200, וזה אומר שהזכרונות יעבדו ב 2X200 שזה 400.

אם כבר לחסוך כסף משמעותי, אז לרדת מהזכרונות התותחיים שהוא קנה שמתאימים יותר לאיזה OC עם חנקן נוזלי ולקנות ADATA ב KSP שעושים פה את העבודה יופי להרבה חברה.

פורסם
  • מחבר

או קיי בואו נעזוב לרגע את הכרטיסי רשת והכרטיס קול

בנוגע לOC אני מבין שאני אצטרך קירור טוב, על מה אתם ממליצים ?

אין לי מושג מה נחשב קירור טוב, כך שלינק יהיה נחמד 8)

או שאני אקח AMD box ונגמור את הסיפור ?

פורסם

לגבי הקרור, לפחות ממה שאני בדקתי אז ל OC מתון על 2500 יש שתי אופציות טובות: וולקנו 12 ו VANTEC. הבעיה עם הוולקנו 12 שהוא יכול להרעיש ולכן הסיילנט יותר נחמד (והוא בטח מתאים ל OC מתון).

עריכה: היתרון של הוולקנו שאתה יכול לכוון לו את המהירות.

vantec aeroflow C7040

http://www.vantecusa.com/product-cooling.html#

12volcno

http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1745.htm

silent volcano

http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm

פורסם

ממש לא.

גופי הקירור הנ"ל יהיו בסדר גמור.

בקשר לזיכרונות - איו צורך להשקיע, אתה צריך זיכרונות שיכולים לעבוד ב 400MHZ, אתה לא רוצה להעלות מעל זה, לכן כל זיכרון Value 400MHZ מחברה מוכרת יתאים.

פורסם

טוב, אז לפי מה ש JC DENTON מסר עכשיו, ה VOLANO SILENT לא מומלץ.

לדעתי או ה VANTEC או ה 12. האמת שגם אני בונה אחד כזה עכשיו ומתלבט בין שניהם.

פורסם
  • מחבר

יקר לי קצת ה 12 :-X

אולי במקום זאת עדיף לקחת AMD 2800 BOX (מגיע עם קירור, לא?) ולהריץ אותו ל 400mhz במקום להשקיע בעוד גוף קירור ?

או 2600 Tray עם Volcano8 ולנסות להגיע איתו ל 400, או שזה פשוט לא ילך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים