פורסם 2004 ביולי 621 שנים היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלותלא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי)אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס)מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 621 שנים זהו קובץ שקשור לתוכנת ריגול שמחקת , אבל נשארו "שאריות" ממנו ברג'סטרי. אני יכול להסביר לך איך למחוק אותו ברג'סטרי , אבל במקום להתעייף אתה פשוט יכול להוריד אותו מה-startup ב-MSconfig. עריכה: אבל אם אתה בכל זאת אוהב לעשות דברים בדרך הארוכה , הקובץ נמצא ברג'סטרי במיקום הזה: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run כדי להפעיל את עורך הרג'סטרי תרשום regedit בשורת פקודה(run). כשתהיה בתוך התיקייה הזאת ברג'סטרי , תחפש שם את הקובץ bridge.dll , ותמחק אותו. בהצלחה
פורסם 2004 ביולי 621 שנים יש לי פיתרון יותר טוב והרבה יותר נוח !פשוט מאוד !צור קובץ טקסט ותעתיק אליו את הכתוב כאן:REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]"RunDLL"=-לאחר מכן שנה את שם הקובץ לסיומת REG למשל UNBRIDGE.REG הפעל אותו, הוא ישאל אם להכניס אותו לרגיסטרי לחץ על YES.וזהו אין יותר BRIDGE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.