עבור לתוכן

תגידו לי תתחדש! סוף סוף קניתי מגבר סטריאו וזוג רמקולים :)

Featured Replies

פורסם

א: אכן כדאי להשקיע מעכשיו לעוד כמה זמן. זו גם הסיבה שאני מחפש משהו חזק. אני עובר דירה עוד חודש בדיוק.

ב: הימאה באתר היצרן, ובקטלוג אשר נשלח לחנויות הוא 100W, הנה הקישור:

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/ax396.html

מקווה שזה מספק, אני היום הולך לשמוע את האונקיו הזה:

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-8211&p=i&class=Receiver

הוא עולה 2000 שקלים בחדרה. נלך לראות (לשמוע ליתר דיוק) מה הוא שווה.

פורסם

קרייסט, אנשים, תבינו שוואטים לא אומרים הרבה!

אני גם בספק אם הנתונים שהיצרנים הללו מספקים מדויקים באמת. לרוב הם Over rated.

פורסם
  • מחבר

תראה אנשים לא יכולים לשתף אחרים בחוש השמיעה בפורום אז משתפים בנתונים יבשים שברור לכולנו שהם רק "נתונים יבשים"

ו Anatoli למה רסיבר סטריאו בנאדם? ולא רק מגבר אינטגרטד? אם מה שחשוב לך זה איכות סאונד כדאי ללכת רק על מגבר שרק לזה הוא בנוי, לא?

אם הרדיו כ"כ חשוב לך פשוט תחבר את הממיר הדיגיטלי ,בטוח יש לך אחד :) .

אגב המגבר שלי עלה 2000 ש"ח בדיוק (בטוח תמצא יותר זול מזה כי הורדתי אותם במחיר כמעט רק על הרמקולים :) )

ואתה מאולגה במקרה?

פורסם

לי יש 6וואט לכל רמקול :(

פורסם

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-8211&p=i&class=Receiver

הוא עולה 2000 שקלים בחדרה. נלך לראות (לשמוע ליתר דיוק) מה הוא שווה.

היי יש לנו אחד כזה פה נדמה לי.. בחדר של ההורים שלי, רק בשביל טלוייזיה.. (עם זוג b&w inwall)..

פורסם

א: אני לא מאולגה אלא מחדרה עצמה.

למה אתה מאולגה?

ב: אני צריך מגבר סטריאו. לא רסיבר אלא רק מגבר. מבחינתי הרדיו לא שווה כלום, והוא סתם תופס מקום ברשימת התכונות של המוצר.

יש הצעות טובות?

פורסם
  • מחבר

מה התקציב למגבר בלבד?

ולמה לא להרים טלפון לחנות או שתיים ולבקש המלצות לפי התקציב?

אני חושב שאפשר לספור אותם עם יד אחת.... כי אין ממש הרבה (ממה שלי יצא לראות,בתקציב קצת נמוך)

פורסם

א: התקציב הוא כ4000 להכל ביחד.

ב: התקשרתי לחנויות רק בשביל לברר פרטים בנוגע לתצוגה, וכנראה שאכנס לכמה חנווית נוספות בקרוב.

ג: במחיר כזה ישנם המון מגברים. רק בחדרה ראיתי 3 מגברים שכאלו, ואני בטוח כי בחנויות אחרות יהיו עוד רבים.

פורסם
  • מחבר

תראה 4000 שקל להכל ביחד לא אומר הרבה....

כמה למגבר וכמה לרמקולים?

הרבה יש וזה בטוח אבל הרבה זבלה,אני התכוונתי למגברים איכותיים ובמחיר של 2000 שקל נגיד (אני לא מאמין שאתה רוצה רמקולים בפחות מ 2000 שקל, תקן אותי אם אני טועה) אין הרבה גם אם תסתכל עליהם הפוך ;)

דרך אגב המגבר והרמקולים שלי הגיעו!!!

בינתיים רק המגבר מחובר למחשב וזה לא יאמן מה האוזניות המעפנות שלי מוציאות עכשיו! לזה באמת לא ציפיתי (טוב נו,ממערכת מיני של איווה לזה ,יש קצת הבדל :) )

מחר אני ירכיב את הרמקולים ואשתף אתכם כמה שאוכל, עם כמה תמונות (מקווה שיצאו עם איכות).

פורסם

א: 4000 למגבר ו-2 זה המון! לא לכולם יש 10 ו20 אלף שקל להוציא על כאלה דברים.

ב: תמיד אפשר להוריד את המחיר למזומן עם קצת התמקחות.

ג: לא תמיד יקר זה טוב.

השילוב הכי טוב ששמעתי עד כה עלה רק 4100 שקלים. מגבר אונקיו 8211 עם 2 של דלקואסט.

שמעתי את ה-Klipsch מול הדלקואסט, ותאמין לי שלא ידעתי אפילו מה אני שומע כיוון שהמוכר היה מקצוען ותנן לי לשמוע הכל בלי שאני יידע מה אני שומע כדי שההחלטה תהייה תלויה אך ורק בסאונד, ולא במחיר או ביופי, והדלקואסט נשמעו לי הרבה יותר איכותיים. כל אחד והטעם שלו.

פורסם

תבדוק גם מגברי יד שנייה, אולי תיפול על מציאה איכותית.

פורסם

מצאתי כמה דברים בלוח תפוז, אך לא התלהבתי במיוחד מאף אחד עדיין.

אני עוד אכנס בשבועות הקרובים לחבר של אבא שלי. יש לו המון ציוד יד שנייה שבשבילי יהיה ממש זול. אני רק צריך לראות אם משהו שם מוצא חן בעייני.

פורסם

תנסה להגיע גם לפיוז בגבעתיים, ולאבי יפה יש ציוד גם (הוא ממוקם בירושלים אבל יש לו אתר)

פורסם

באתר של פיוז כבר ביקרתי, יש לך קישור לאתר השני שציינת?

פורסם

האתר של פיוז זה כלום, בחנות יש לו המוווווווווןןןןןןןן ציוד יד שנייה (חלק מאוד איכותי במחירים סבירים, אבל צריך להתמקח איתו קצת).

אבי יפה, גם אצלו יש המון ציוד שאין באתר לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים