עבור לתוכן

מתכוני קיץ בכיף

Featured Replies

פורסם

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב :D

אחלה פיצוץ

לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם:

קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D

אייס קפה

ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים חלב קר מנוער היטב (הכי טוב לנער בקרטון החלב אם אין לכם שייקר). מומלץ להוסיף כדור וניל או קצפת כדי להשלים את היצירה.

שייקים לבלנדר

*תפוזים, בננות, קרח, סוכר וחלב - הכל לבלנדר ונשאר רק להינות.

*תותים קפואים (נגמרה העונה - לא נורא, קפואים מימילא יותר טוב לשייק), נענע, סוכר וחלב. מאד מרענן...

*תפוח ירוק, קינמון, הרבה סוכר וחלב סויה (נשמע מוזר אבל טוב...).

*אבקת קקאו (שוקו) עם בננות וחלב.

לאלו שאוהבים בריאות:

*חסות מסולסלות (הסגולות והעגולות היפות האלו...)

*סלט בייבי (עלי סלק צעירים, רוגולה, רוקט...)

*עגבניות שרי (הכי טוב מסוג "תמר", המאורכות האלו)

*מוצרלה צעירה (רכה) בכדורים קטנים או גדולים.

*זיתים שחורים (מגולענים)

*שמן זית

*חומץ בלסמי

*מלח פלפל גרוס גס

שמים את העלים הירוקים והזיתים בקרעה, פורסים את המוצרלה והעגבניות ומוסיפים לקערה. עכשיו נשאר רק נשאר לטבל בשמן זית, בלסמי ומלח פלפל לפי הטעם. בתיאבון.

פורסם

ספליט בננה:

לוקחים צלחת

זורקים בננה

מוסיפים כמה טעמים של גלידה משובחת

שמים סירופ שוקולד ובתאבון

זה לא בדיוק המתכנון פשוט ככה נראה לי מכינים

המלצה לא קשורה:

אני עובד באתר בנייה עם מלא ערבים והם אומרים שביום חם כדאי לשתות תה או קפה חם כי אז נהיה לך יותר קר יחסית או משהו כזה

אבל הם ערבים אז לאדע אם כדאי לנסות

אזהרה: יש סיכוי שתזיעו כמו חמורים אם תשתו באמת חם אבל לפחות תהיו קרים ומסריחים במקום חמים ומסריחים

פורסם

קבלי ח"ח על ההשקעה!

**תוספת לאייס קפה:

למי שיש בלנדר (כנראה לרוב האנשים פה) כדאי להכין מראש קוביות קרח (לא משנה באיזה צורה) ולשים בבלנדר. להוסיף את המרכיבים שמרימון כתבה לבלנדר, לערבב דקה-שתיים עד שקוביות הקרח נגרסות לכדורי קרח קטנים, למזוג לכוס גבוהה ולשתות (דעע). לדעתי הקרח מוסיף המון ומרגישים כאילו במסעדה ככה.

פורסם

שופכים בקבוק וודקה שלם ושמים את האבטיח במקפיא.

פורסם

סלט פירות עם גלידה זה נחמד מאוד, גם כל מיני שייקים... (פרות טרופיים ואקזוטיים עושים דברים מאוד מוזרים לפעמים...)

פורסם

מילקשייק הכי פשוט:

שמים בכוס גדולה וגבוהה (כמה שיותר - יותר טוב... ;D ) שני כדורים של גלידה וכפית סוכר מומסת (חשוב! ) .

למלא את שאר הכוס בחלב ולנער במיכל הרבה. למי שיש מכשיר הקצפה קטן להקציף קצת - זה מאוד מוסיף.

אם רוצים אפשר להוסיף פירות חתוכים דק דק או סירופ שוקולד\מייפל למעלה כיד הדימיון.

יאללה אני הולך לישון לילה טוב! תהנו

פורסם
  • מחבר

עוד משהו נחמד לעצלנים שבכם - קונים תחתיות קטנות כאלו של טארט בסופר, ממלאים בתותים טריים מכל סוג (או פירות), מחממים סוכר על מחבת (אל תדאגו, זה לא יישרף, זה ימס ויהפוך לקרמל) ולמזוג מעל הפירות לקבלת זיגוג. אפשר גם לשפוך על זה אינסטנט ג'לי או קצפת. בגולן ובצפון בכלל עכשיו יש קטיף של תותים מכל סוג, מי שגר קרוב - מומלץ בחום. מי שלא, אז פעם אחת לנסוע זה לא נורא, במיוחד שזה בילוי נחמד לכל המשפחה.

פורסם

ארטיק וודקה?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה מתכון לארטיק וודקה - קבל:

קנה תבניות למקפיא להכנת ארטיקים, וודקה (למרות שגם שנאפס ורום הולך טוב עם זה), ופירות מכל סוג אבל הכי מומלץ:

*תות שדא

*אננס

*אפרסק

*תפוח

*אבטיח

*מלון

או כל פרי אחר שאפשר לקבל ממנו מחית סמיך

שמים את הפירות, רצוי כל פרי בנפרד ולא לעשות ערבוביה, בבלנדר עם סוכר (לפי הטעם, ולא לשכוח לקלף ולגלען את האפרסקים והתפוחים לפני כן), אח"כ מוסיפים את הרום/שנאפס/וודקה אבל לא יותר מדיי כי אחרת יהיה לזה טעם של אלכוהול ולא של ארטיק ושלא לדבר על כך שזה פשוט לא יקפא (אלכוהול מונע קיפאון). את התערובת מזגו לתוך תבניות הארטיק ולמקפיא. למחרת יש לכם חטיף שירשים כל אורח. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים