פורסם 2004 ביולי 621 שנים שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית.סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולרהשאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאלאבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיסאו כמו שזה בטלויזיה AVאז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי...תודה רבה./משה
פורסם 2004 ביולי 621 שנים ואולי תסביר לשאר המשתתפים בפורום מה בדיוק יצא לך מזה ?הרי אין ולא יהיה HDTV בארץ בשנים הקרובות... ואם הכרטיס גם לא תומך בשיטת השידור בארץ אז WTF ?? לא יותר כדאי להשקיע באיזשהו כרטיס PVR שדוחס בחומרה באיכות גבוהה וזהו ?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר אני מחובר ל YESושיטת שידור אני מתכוון ל PAL שהשיטה בארצות הברית זה NTSCאז אני כולה שואל אם זה תמיכה ככה רק בחיבור האנלוגי או שגם בדיגטלי זה חיבורי RCAגם לזה אני צריך תמיכה PALודרך אגב איזה כרטיס PVR טוב ישבטווח מחיר הזה...אני רוצה כרטיס טוב כי יש לי אחד על הפנים רואים מסריח
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אני מחובר ל YESושיטת שידור אני מתכוון ל PAL שהשיטה בארצות הברית זה NTSCאז אני כולה שואל אם זה תמיכה ככה רק בחיבור האנלוגי או שגם בדיגטלי זה חיבורי RCAגם לזה אני צריך תמיכה PALודרך אגב איזה כרטיס PVR טוב ישבטווח מחיר הזה...אני רוצה כרטיס טוב כי יש לי אחד על הפנים רואים מסריחהכרטיס חייב לתמוך ב-PAL , לא משנה אם זה מהטיונר שלו (ה"אנלוגי") או הכניסה שמתחברת לממיר של YES. וכמו שאמרתי אין שום סיבה לקנות כרטיס HDTV לארץ..לא חסרים כרטיסי TV טובים בארץ.. לידטק נחשבים טובים ויש להם תוכנה משוכללת..
פורסם 2004 ביולי 721 שנים תתחדשבגירסה החדשה של התוכנה שלהם אפשר לתכנת הקלטות ולבקש שהתוכנה תכבה לגמרי את המחשב (או תעביר אותו למצב STAND BY) בסוף ההקלטה.. זה מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.