עבור לתוכן

קיבלתי את תאריך הגיוס שלי היום ויש לי שאלה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. :)

אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\

יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעקרון זה קרבי, אבל הצבא יכול לשנות את זה אפילו עד כדי פחות מחודש לפני הגיוס.

פורסם
  • מחבר

ידעתי... זה היה דיי ברור שאני אלך לקרבי :\ חפיף.... אבל מה שמעניין אותי לאיזו יחידה בערך, פחות או יותר... משו ...

פורסם

זה כלל צהלי. אני בספק שהצבא יודע בעצמו. לי יש אותו תאריך.

אחרי שתקבל מנילה, תלך ליום סיירות, מיונים וכל זה אולי תדע. בעיקרון זה התאריך שבו מתגייס מי שלא קבעו לאן הוא מתגייס.

פורסם

גם אחי קיבל זימון לתאריך הזה אבל ללא ידיעתו שינו לו את התאריך לנובמבר...... במקרה הוא התקשר לברר משהו ואמרו לו שהחליפו לו.........

ד"א זה תאריך היום הולדת שלי (25/7)..... איזה מתנת יומהולדת מגינבה זה שאחי יתגייס?

פורסם

אם אתה רוצה להחליט לאן ללכת פשוט לך לקד"צים

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אלך לקד"צים, רק הלוואי והיתי יודע מה זה ;D.

כעיקרון עדיין לא החלטתי מה אני רוצה... מצד אחד אני רוצה משו עם מחשבים ומצד שני אני רוצה להתנסות במשו אחר כמו יחידה קרבית וזה גם מה שאמרתי ברעיון, כמובן שהפיתרון הכי טוב זה השילוב בין קרבי ומחשבים, אבל לא שמעתי על משו כזה...

אלה שאמרו שאני אחכה למנילה אז לא הבנתי... המנילה לא אמורה לבוא לפני שקבעו לך תאריך גיוס ? כי הרי בוחרים במנילה לאן אתה רוצה ללכת לא?

פורסם

חיל המודיעין יכול להיות שילוב נחמד בין השניים ;)

בהצלחה :)

Mickel116

פורסם

כלל צה"לי ילדון... התאריך הראשוני שלי היה ה 24 ביולי, 2002.

פורסם

תבקש גיבוש לסטילי"ם. אחלה שירות ויש מצב ששתעסק שם עם מחשבים וכל מני מערכות מגניבות. ולדעתי חבל לחקות שנה עד הגיוס (במידה ואתה לא בן 18 כבר אכשיו) תנסה להקדים אותו.

פורסם

תסלחו לי שאני ככה נדחף עם השאלה הזאת אבל מישהו יכול להגיד לי למה אני מיועד אם אני מתגייס ב-15.8.04 ? ויש לי פרופיל נמוך מ-64 אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קצת מידע כי אפילו בלשכת גיוס לא ידעו להגיד לי איזה תפקיד אני יקבל וכמה טירונות אני יעשה...

תודה לכם מראש.

פורסם

מנילה מקבלים אחרי התאריך גיוס, יכול להיות גם כמה חודשים.

פורסם

עפ פרופיל כמו שלך תהיה סטלן גם בצבא...............

הורדת בכוונה או ככה אתה יצאת?

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם היא קובעת אחרי שכבר קיבלת תאריך גיוס? מה ההגיון?

אגב שאלתי קצת על התאריך של החברים שלי והרבה מאוד אמרו שגם אצלהם זה ה 25 ביולי 2005 למרות שהיה להם פרופיל לא כמו שלי ... כנראה שאהיה לי תאריך גיוס אחר כמו שאמרתם לי :)

אז בנתיים אתם יכולים להמליץ לי על כמה יחידות נחמדות שכדי לי לברר לגביהם ...

תודה מראש לכולם :D

פורסם

תסלחו לי שאני ככה נדחף עם השאלה הזאת אבל מישהו יכול להגיד לי למה אני מיועד אם אני מתגייס ב-15.8.04 ? ויש לי פרופיל נמוך מ-64 אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קצת מידע כי אפילו בלשכת גיוס לא ידעו להגיד לי איזה תפקיד אני יקבל וכמה טירונות אני יעשה...

תודה לכם מראש.

טירונות 02, יעשו אליך פוזות לחודש ואח"כ תהייה אמ אמא של הג'ובניקים וכנראה גם ליד הבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים