עבור לתוכן

סוף כל סוף קצת נתונים ומספרים על Pixel Shader 3.0

Featured Replies

פורסם

והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html

יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת  ::) (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ...  ???)

ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי

עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק  ;D

פורסם

אני לא מקנא במי שצריך לבחור איזה כרטיס לקנות היום :) האמת .. החלטה קשה לאללה.

דרך אגב - מתי צריך לצאת DIRECTX 9.C ?

פורסם

אצלי זאת אותה הבעיה רק אם לקנות 6800Ultra או X800XT.

אין לי מושג מה לקנות!

פורסם

נו באמת,זה כמו שאני אשאל מה עדיף? אינטל 2.6 או 2.8

ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו מזעריים,בחלק מהבנצ'מרקים X800 עוקף את ה6800 ובחלק ה 6800 עוקף את ה X800.

מסקנה: קנה את הזול מביניהם.

פורסם

well shut me up and paint me red! but i dont see any diffrence.

מישהו מוכן להגיד מה הבדל האיכות?

פורסם

well shut me up and paint me red! but i dont see any diffrence.

מישהו מוכן להגיד מה הבדל האיכות?

גם אני לא רואה הבדלים של ממש :-\

אני חושב שאני יסתפק ב9800PRO של MSI

העיקר של HL2 יעבוד על מינימום 30FPS ואני יכול לישון בשקט.

פורסם

אני לא רואה פה בעיה...

המנוע של פאר קריי חריג בשימוש שלו ב3.0 לא תראה כאלה עוד הרבה הרבה זמן

גם HL2 וגם דום 3 יתמכו במקסימום ב2 ואם הם המשחקים שכל כך חשוב לך-חכה לבאנצ'ים עליהם

שניהם מעבר לפינה ועד אז יצא גם DX9C וגם גירסאת הדרייברים שתומכים בPS3.0 וגם המחיר ירד...

פורסם

סליחה אני לא מבין למה הבחירה בין 2 הכרטיסים כ"כ קשה?

הכרטיסים די שווים בכוחם רק שה-NVIDIA תומך ב-PS3 אז צריך ללכת עליו.

אולי ההחלטה כ"כ קשה לכם בגלל שאתם יודעים שבעקרון NV ניצחו בסיבוב הזה אבל אתם פאנבויז של ATI.

פורסם

יש צדק בדבריו של זה שרשם מעליי :)

Ati לקחו פעם שעברה

עכשיו Nvidia עם היד העליונה

נ.ב - גרסת ה-GT הרשימה מאד לדעתי..

פורסם

סוף סוף יש פה אנשים שהם לא פאנבויז של ATI ... אני אל אומר שכולם פה כאלה אבל חלק גדול מאוד כן... :P

פורסם

לדעתי איכות התמונה פחות או יותר זהה אך נוטה להיות טובה יותר אצל ATI, ובבנצ'ים הX800XT מציג ביצועים זהים ברוב המקרים ל6800GT אז עדיף את הGT6800 לקחת כי יש לו תמיכה בPS3, למי שזה לא כל כך משנהאז עדיף לקחת את הזול מבין השניים, כי כל אחד מהכרטיסים האלה לא יביישו שום מחשב כיום וייתנו תמורה מלאה לכסף.

למרות שלדעתי גם 9800פרו יסחוב כמו שצריך , MSI9800פרו עם אוברקלוק ל9800XT כרטיס חזק מאוד, עם איכות טובה וביצועים שלא נופלים בהרבה בכלל מהדור החדש.

פורסם

אוקיי

אני לא פאנבוי של אף חברה כי אני קונה מה שטוב לי.. ואני גם לא תמים יותר מדי

(איך אני יכול להיות פאןבוי עם GF2MX ^_^ )

בכל מקרה לדעתי זה מהר מדי לדעת

צריך לראות עוד משחקים שמורצים על PS 3.. לכו תדעו אם הם שמו שם אופטימציות? עשו את זה כבר בעבר..

פורסם

PS3.0 הוא לא סיבה שמטה את הכף! תבחרו בכרטיס שנותן ביצועים יותר טוב במשחק שבו אתם הכי משחקים!

מנועים שעושים שימוש מלא ב3.0 יגיעו עוד הרבה זמן ויהיו כבדים מידי כדי לרוץ נורמלי על ה6800 בכל מקרה...

אני קניתי את הR9700 בזמנו בגלל הPS2.0 -קרוב לשנתיים עברו עד שיצא משהו שהשתמש בהם כראוי (FARCRY)

ואמנם הוא רץ חלק אבל האפשרויות לא על המקסימום והפילטרים מכוונים על די נמוך...

לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו בביצועים -אבל איכות התמונה כבר זהה (ATI פאנבויז-אם צריך יותר משניה של הסתכלות

על תמונה עומדת כדי לראות מי יותר טוב-איכות התמונה זהה)

פורסם
  • מחבר

פאנבויז פאנבויז פאנבויז, ביקשתי להימנע בדיוק מזה, למי זה עוזר שאתם זורקים שמות גנאי באוויר? דברו לעניין ושכחו מהשטויות!!!

PS3 לדעתי כן משפיע, יש כמה משחקים קרובים שהולכים לתמוך בו, הנה כמה לדוגמה:

STALKER,BATTLE FOR MIDDLE EARTH ברשימה של נוידיה יש עוד הרבה אבל נראה לי מוזר, לדוגמה PAINKILLER ממתי הוא תומך ב-PS3? אולי זה עתידי?

ל-The Unknown: אחי אין על ה-X800XT, תבדוק שוב ותבדוק טוב, מי שמוכן להוציא 500$ צריך לקנות אותו בלבד, אני לעומת זאת מוכן להשקיע גג 400$ ולכן ההתלבטות היא בין X800PRO ל6800GT

כרגע נראה שנוידיה מנצחת, בכל מקרה אני עדיין ממתין, גם רוצה לראות עוד מספרים וגם לא מצאתי דיל טוב מספיק ...

פורסם

נראה לי שאני מוכר את ה- X800Pro שלי בשביל להשיג GT. :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים