פורסם 2004 ביולי 621 שנים הייבגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם.ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו.אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו,היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים)אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו")ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו,הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר אז מה אתם חושבים על התוכים שלי???לינק לתרא'ד הישן:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73019.0
פורסם 2004 ביולי 621 שנים איזה חמודים! מתרוצצים בדירה ככה חופשי? וואלה, ממש כמו העכבראשים שלי (ז"ל) שתמיד הייתי מוצאת אותם מטיילים בארון או בתוך הספה.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר אולי...........אף פעם אני לא ידע זאת (אם זה צרכים או שהוא חושב שזאת אמא שלו(והם לא מרוצצים כל היום בדירהף רק שאני פותח להם את הכלוב.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים הוא כבר אמר פעם בהודעה קודמת שזה מפרט החלומות שלו.ד"א: איך מאלפים תוכי?כשהיה לי תוכי לא מאולף פעם, ניסיתי לאלף אותו. הכי רחוק שהגעתי איתו זה שהוא ישב קצת על האצבע שלי וזהו (כשהוא היה בתוך הכלוב).
פורסם 2004 ביולי 621 שנים חחחחח איזה חמודים אבל איפה אחותך וואלה רציתי להגיד אבל אמרתי ניתן למישהו אחר לצאת טמבל לפני.......... אבל באמת איפה?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אבל איפה אחותך דיי כבר עם זהאפילו לא ראו שם את הפנים שלה מה עשיתם מזה??מספיק להביע את החרמנות בכל מקוםבשביל מה יש אתרי פורנו?!?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים דיי כבר עם זהאפילו לא ראו שם את הפנים שלה מה עשיתם מזה??מספיק להביע את החרמנות בכל מקוםבשביל מה יש אתרי פורנו?!?זה עד שנקבל לידנו את הקלטת של יעל בר זוהראבל אני אפסיק גם
פורסם 2004 ביולי 621 שנים התארד הראשון שלו ננעל בגלל שהתחלתם לדבר על אחותו יותר מידיהתארד של *המפרסומת שאי אפשר להגיד את שמה* עם הקלטת גם הוא ננעל מסיבות ידועותאז למה לגרור את השרשור הזה גם לאותם נושאים, אתם הורסים לו תארד אחרי תארד, לא חבל?עריכה:אתם מוזמנים לשלוח לו שאלות\בקשות במסרים... לא צריך לדרדר את הדיון הכללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.