עבור לתוכן

צריך מידע על Intel Itanium 2

Featured Replies

פורסם

לא מוכרים מעבדים כאלו בחנויות מחשבים, המקום היחידי בארץ להשיג אותם זה איסטרוניקס ואולי גם אצל חיון (שני היבואנים הרשמיים של אינטל).

מאז 2001 כשהתחילו למכור את האיטניום הראשון לא נמכרו יותר מ 10,000 יחידות בכל העולם.

נשמע די מפוקפק.

חוץ מזה שלא ברור לי מה יש לך לעשות עם מעבד כזה, הדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה שרת כי לא תוכל להריץ עליו שום דבר אחר.

• תגובות 43
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חנויות בטוח לא יכולות להחזיק סטוק של מעבד כזה...

פורסם
  • מחבר

לא מוכרים מעבדים כאלו בחנויות מחשבים, המקום היחידי בארץ להשיג אותם זה איסטרוניקס ואולי גם אצל חיון (שני היבואנים הרשמיים של אינטל).

מאז 2001 כשהתחילו למכור את האיטניום הראשון לא נמכרו יותר מ 10,000 יחידות בכל העולם.

נשמע די מפוקפק.

חוץ מזה שלא ברור לי מה יש לך לעשות עם מעבד כזה, הדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה שרת כי לא תוכל להריץ עליו שום דבר אחר.

עוד פעם אני יסביר לך אבא שלי מנהל את חנות יונייטד מחשבים אם אתה מכיר והוא מייבא מחיון ואם אתה לא רוצה אל תאמין אני אפילו יביא לכם תמונות כשאני יקבל אותו.

פורסם

לא רק של המעבד, של כל המחשב בבקשה.

לוח, מארז, ספק, מ.הפעלה

ובסוף גם תגיד מה בדיוק אתה מתכוון לעשות איתו, כי לא ברור לי.

פורסם

נראה לי שעדיף לעזוב את העניין, תנו לו לגלות בעצמו את הטעות שלו, זה הרבה יותר יעיל מאשר הויכוחים האלה

פורסם

באמת יהיה מעניין לראות מה הוא יוכל לעשות איתו...

נגיד שהוא יקבל ווינדוס שירוץ על המעבד הזה, יש תוכנה אחת שאנשים שמשתמשים בה ביומיום שרצה עליו?

פורסם

הוא NOOB עקשן שלא מבין את הטעות (היקרה) שלו.

הוא לא יקבל מחשב כזה

וגם אם כן הוא יחזיר אותו לאבא תוך דקה כי הוא יראה ששום דבר (אני מתכוון 0 מוחלט של תוכנות)

לא רצות עליו.

במחיר של מעבד אחד כזה הוא היה יכול ליצור GRID נחמד מA64.

מה לעשות שישלם (הרבה) על הטעות שלו

פורסם

אני לא חושב שהוא יקבל את זה.

אני חושב שאם הוא לא יודע מה זה לפחות אבא שלו יודע, והוא יביא לו מחשב נחמד, אבל לא איטיניום....

פורסם

אני לא חושב שהוא יקבל את זה.

אני חושב שאם הוא לא יודע מה זה לפחות אבא שלו יודע, והוא יביא לו מחשב נחמד, אבל לא איטיניום....

דיי ברור שהוא באמת לא הולך לקבל אותו, הוא שווה בערך כמו שני מחשבים שלמים שאפשר במחיר הזה ולא יהיה לו מה לעשות איתו בכל מקרה..

פורסם
  • מחבר

דיי ברור שהוא באמת לא הולך לקבל אותו, הוא שווה בערך כמו שני מחשבים שלמים שאפשר במחיר הזה ולא יהיה לו מה לעשות איתו בכל מקרה..

סבבה לא מעניין אותי מה אתם אומרים וכל מי שלא מאמין הוא יקבל תמונה...

פורסם

נגיד שתקבל אותו-מה תעשה איתו? מעצור דלת בשווי של 5000 דולר?

פורסם

זה לא שצריך תוכנות מיוחדות שעובדות על המעבד הזה, פשוט צריך לקמפל (להדר) כל תוכנה כדי שתעבוד עליו. האיטניומים באים בגרסאות שונות, כשהיקרה בינהן יש לה 6 מגה L3 Cache. שישה מגה!

אני בספק שרק עכשיו הוא מגיע לארץ, המעבד הזה יצא כבר מזמן.

פורסם

ואני בספק אם הוא יתחיל לקמפל כל תוכנה שהוא יירצה להשתמש בה באינטניום, הוא יצטרך לקחת את התוכנה למחשב אחר ולקמפל אותה שם, נניח שהוא יודע איך לעשות את זה ונניח שזה גם יעבוד, אני רוצה לראות מישהו שבמקום להתקין כל פעם תוכנה בלי כלום, הולך למחשב אחר ומקמפל אותה.

פורסם

תראו איטניום זה מעבד 64 ביט טהור שסובל ובעיות ילדות לא קטנות ....

עוד בהתלחה כ HP פיתחו אותו הם ראו שהוא ילד בעייתי שלא אוהב הכול ולא מוכן "להביא" ציונים גבוהים אז הם מכרו אותו לאינטל ואז אינטל הסתבכו עם התוכנית הישנה ואז נוצרו בעיות על בעיות ומכאן עוד התחילה הבעיה .....

אחת הבעיות שלו היא החום שהוא פולט תחשבו מה זה בין 2 ל6 מגה ב L3 זה טונות של חום לפזר ומכן אי אפשר היה להריץ אותו יותר מהר וזו בעיה ... (ולנו יש עוד בעיה לקרר משהו עם 512K ב L2 ...)

בעיה אחרת היא כמו שאמרו היא בקימפול התוכנות שלו היא 64 ביט טהור והוא צריך קימפול להכול וזה לא תמיד כדאי ...

בקיצור אינטל העולמית עשתה טעותכשקנתה אותו שהישראלים לא עשו בסנטרינו - להתחיל מדף לבן !!! (איזו גאווה ... ;D 8))

בקיצור Itanium =itanic ....

בקיצור אתה תנסה להיפטר מהמעבד הזה יותר מהר ממה שאתה חושב ... (אם תקבל אותו ...)

ותביא תמונות כשאתה מחזיק אותו ביחד עם הלוח והזיכרון ...

פורסם

אחת הבעיות שלו היא החום שהוא פולט תחשבו מה זה בין 2 ל6 מגה ב L3 זה טונות של חום לפזר ומכן אי אפשר היה להריץ אותו יותר מהר וזו בעיה ... (ולנו יש עוד בעיה לקרר משהו עם 512K ב L2 ...)

למרות שזה לא בדיוק הנושא המקורי, משהו כאן לא מסתדר לי. בכל הביקורות שקראתי על LGA775 תמיד כתבו שהפרסקוט, שלו אין מטמון ב-L3, מייצר כמויות חום הרבה יותר גדולות מאשר הP4EE, שלו יש 2 מגה מטמון ב-L3. במדידות הטמפ' ההבדלים הגיעו עד 25 (!!!) מעלות באחד האתרים עבור שני מעבדים באותו התדר. אולי אני מפספס כאן משהו, אבל משהו כאן בהחלט לא מסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים