עבור לתוכן

יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?

פורסם

מחבר את הTVOUT בכרטיס שלך אל כניסת הTVIN/RCA בטלוויזיה שלך ומגדיר מה שצריך בדרייברים

תעשה חיפוש או שתיגש לFAQ

פורסם

תסתכל בחוברת שקיבלת עם הכרטיס מסך כתוב שם

פורסם

אני מבין שאתה רוצה לראות בטלוויזיה את המחשב.

יש 2 אופציות...

הראשונה אם יש לך יציאה צהובה עגולה קטנה בכרטיס מסך (בננה בשפת העם)

אם כן אתה מחבר כבל מהיציאה הנ"ל לטלוויזיה שלך בדיוק לאותה כניסה בטלוויזיה... אמור להיות ביחד עם עוד שתי כניסות בצבע אדום ולבן (בשביל הסאונד). נקרא A\V.

השנייה היא אם יש לך יציאה עגולה קטנה שחורה בדרך כלל עם 4 פינים ועוד פין אחד גדול יחסית ומלבני אם אני זוכר טוב. ממש דומה ליציאה של עכבר או מקלדת מסוג PS2 הישנות (לא USB).

בכל מקרה חבר משם כבל לטלוויזיה שלך לאותה כניסה. הכבל נקרא כבל S VIDEO סביר להניח שקיבלת כזה שקנית את הכרטיס מסך.

יכול להיות שבטלוויזיה שלך יש בכלל חיבור 21 פינים... מלבני גדול עם מלא פינים ארוכים ומפחידים. גש לקנות מתאם מ 21 PIN ל AUDIO VIDEO ו SVIDEO ואז חבר את הכרטיס מסך לכניסות ש"נוצרו" לך מהמתאם שתקעת בטלוויזיה...

שחק קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך שלך... במאפיינים של המחשב ותעשה ריסט והכל יהיה טוב.

אגב יש סיכוי טוב שבכרטיס מסך שלך ישנה יציאת SVIDEO ובטלוויזיה שלך יש כניסת בננה רגילה אז גם במקרה הזה היית אמור לקבל עם הכרטיס מסך מתאם תשתמש בו אם לא גש לקנות אחד כזה...

יש גם סיכוי שיש לך בטלוויזיה רק כניסה לאנטנה חחחחחח ואז אתה יכול להמשיך לנסות עד מחר... אתה חייב לחבר וידאו ואז דרך הוידאו לחבר את המחשב.

אה, אל תשכח לשים בטלוויזיה A\V ולא את הערוץ הרגיל שאתה רואה...

יניב

יניב

פורסם
  • מחבר

נניח והצלחתי לחבר לטלוויזיה , אני יכול לראות טלוויזיה על המחשב ? אם כן אפשר לשמור סרטים בפורמט מסוים או שלזה דרוש כרטיס טלוויזיה?

פורסם

אתה צריך כרטיס טלוויזיה או TV IN בכרטיס מסך...

בדרך כלל יש רק TV OUT

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים