עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט מחשב מבוסס אינטל ללא מסך בסביבות 3.5K

Featured Replies

פורסם

קח את המפרט שbiodome הציע אבל אם ראם ADATA מKSP וכרטיס מסך 5900XT ואם אתה רוצה לחסוך עוד כמה שקלים אז קח מארז\סידי בלבן למרות שזה הורס את היופי. בקשר למארז החלטה שלך. בקשר לשאר נראה לי יותר חכם.

פורסם

בתור חובב אינטל מושבע.:

1) בפרסקוט אל תיגע. אם כבר אז נורטווד.

2) אתה צריך מחשב מאוזן, כלומר, לחלק את הכסף בצורה טובה בין המעבד, זכרון,  כרטיס מסך וכו'.... AMD 2500 ו-FX5900 (מעבד בינוני פלוס+ וכרטיס מספק בהחלט) זה מחשב יותר מאוזן למשחקים מאשר P4 + FX5200 (מעבד תותח +כרטיס חלש). שניהם פחות או יותר אותו דבר במחיר.

3) היתרון הגדול של אינטל בא לידי ביטוי בקידודים ובעבודה במקביל על דברים כבדים. אם המחשב הוא למשחקים אז מבחינת עוצמת עיבוד ה 2500+ מספיק בהחלט וכרטיס המסך+זכרון זה לא פחות חשוב.

4) תסתכל על התוצאות של 2500+ לעומת P4 עם 3.2 גיגה במשחקים יחד עם 9800 פרו.

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1490&page=7

אתה מקבל הבדל לא גדול בביצועים, אבל ההבדל במחיר בין 2500 ל P4 גדול מאוד. קח בחשבון שאם היית בודק את הביצועים כאשר תשקיע אותו סכום (כלומר P4+FX5200) היד היתה נוטה ב FPS בגדול לטובת ה AMD. כלומר, למשחקים ה AMD נותן יחס עלות תועלת הרבה יותר גבוה כי במשחקים לכרטיס מסך טוב השפעה מאוד גדולה על הביצועים.

עריכה:

ורק לשם השלמת התמונה הנה גרף שמציין את ההבדלים בין כרטיסי המסך על אותו מעבד (ללא פילטרים, עם פילטרים ההבדלים יהיו רק יותר גדולים). שים לב להבדל בין FX5200 ל FX5900XT.

http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-12.html

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מאיבורי לקחתי את ההצעות שלכם והרכבתי שם מחשב עם מעבד AMD הנה המפרט:

לוח אם: MSI KT6 - SR + LAN + S-ATA + SB

מאבד: ATHLON 2.8 64 Bit (זה מה שהוא אמר לי למרות אני לא מאמין שיש 2.8 64BIT נראה לי הוא מתכוון לXP)

זכרון: 512Mb Kingston DDR 400

כרטיס מסך: ATI 9600 XT 128Mb

ד.קשיח: 80Gb S-ATA Samsung

מארז: MIDI ATX 400w USB

יש סידירום וגם קונן דיסקטים

מחיר: 3400 ש"ח

מקווה שתענו לי מה אתם חושבים.

תודה מראש אלדד.

פורסם

עדיף ספק יותר איכותי של HEC או TT.

הלוח אם אני לא ממש מכיר ואני חושב שזה משהו די זול...

פורסם

יש 2800 64 ביט. מה שכן, AMD זה לא הטריטוריה שלי...

פרסם טרד שאומר, מפרט ל AMD 64 ביט 2800 ב 3500 שקל, ותשאל את האנשים. נראה לי מאוד זול ולכן קצת חשוד אז כדאי שתבדוק ותשמע מה אומרים לך....

פורסם
  • מחבר

מנהלים לא אקטואלי נא לינעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים