עבור לתוכן

המפרט הסופי ב-4275 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אינ אקח ככה שני הסטיקים יפעלו (הזכרון) או רק אחד ?

?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4210

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490

Total price 4700 ¤

for payments 1 X 4818 ¤

אם אתם רואים הוספתי אחרי המחשב עצמו כל החבילה שלו, הוספתי עוד סטיק של 512, זה יעזור ?

עריכה - האם גם יש צורך ב1 gb ?

האם במשחקים כבדים כומ fc hl2 doom3 המחשב יתקשה כשיהיה לו רק 512 ?

תודה.

פורסם

לא ממש ברור :P. שתי זכרונות של 512 יעבדו כמו 1024 1 בדיוק.

לוח נראה לי כדי לך מבוסס G250 ולא K800

פורסם
  • מחבר

לא ממש ברור :P. שתי זכרונות של 512 יעבדו כמו 1024 1 בדיוק.

לוח נראה לי כדי לך מבוסס G250 ולא K800

השאלה זה אם זה יפעל והאם זה נקרא dual ?

זה יפעל על המעבד הזה ?

של איזה חברה הmb שנתת לי ?

פורסם

הראם יעבוד בשני סטיקים אבל לא בדואל. ולא נתתי לך דגם של לוח. נתתי לך דגם של פיצסט שנראה לי כדי לך ללכת עליו.

פורסם
  • מחבר

הראם יעבוד בשני סטיקים אבל לא בדואל. ולא נתתי לך דגם של לוח. נתתי לך דגם של פיצסט שנראה לי כדי לך ללכת עליו.

או קיי כי שמעתי שדול לא עובד לפעמים על a64 אז רק רציתי להיות בטוח שזה לא dual.

מה זאת אומרת דגם של פיצסט ?

פורסם

בסוקט הקיים כרגע של AMD 64 אין דואל. כמובן שאפשר לשים כמה סטיקים שרוצים. זה לא משנה.

דגם של ציפסט זאת אומרת כמו שיש לוחות של אינטל של ציפסט 875 ו865 אז גם אוטתו הדבר הלוחות של הAMD 64. יש לוחות אם ציפסט via K800

ויש לוחות אם ציפסט NVIDIA G250 שהוא עדיף על הVIA

פורסם
  • מחבר

בסוקט הקיים כרגע של AMD 64 אין דואל. כמובן שאפשר לשים כמה סטיקים שרוצים. זה לא משנה.

דגם של ציפסט זאת אומרת כמו שיש לוחות של אינטל של ציפסט 875 ו865 אז גם אוטתו הדבר הלוחות של הAMD 64. יש לוחות אם ציפסט via K800

ויש לוחות אם ציפסט NVIDIA G250 שהוא עדיף על הVIA

לא הבנתי אז איך אני מגדיר את זה או שזה הmb אחר ?

תודה על התשובה של הזכרונות, אני אקח שני סטיקים של 512.

פורסם
  • מחבר

יש כאלה בksp ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים