פורסם 2004 ביולי 421 שנים יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מה הבעיה להיכנס לאתר שלהם ולהוריד משם דרייברים מתאימים? אפשר להשתמש בחיפוש למציאת דברים כאלה. * אלה הדרייברים שאתה צריך עריכה: הולי לא ראיתי שהגבת
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אני הורדתי את הקובץ הזה אבל אחרי שעושים extract ומחפשים בין הדגמים אין שם MS776, אלא רק הסדרה של LT הדקים.אתה יכולים לחפש משהו אחר או להראות לי בתוך הקובץ בבקשה?
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כי אתה הורדת את הקובץ שמשתייך למסכים הדקים , בקיצור תלחץ על הלינק שנתתי לך למעלה.עריכה: אופס מצטער , לא שמתי לב שרשמת שיש לך מסך דק הנה הדרייברים למסכים הדקים.תנסה גם את הדרייברים הקודמים שנתתי לך כי יש שם בנוסף למסכי סי אר טי גם דרייברים למסכי אל סי די.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר כי אתה הורדת את הקובץ שמשתייך למסכים הדקים , בקיצור תלחץ על הלינק שנתתי לך למעלה.עריכה: אופס מצטער , לא שמתי לב שרשמת שיש לך מסך דק הנה הדרייברים למסכים הדקים.תנסה גם את הדרייברים הקודמים שנתתי לך כי יש שם בנוסף למסכי סי אר טי גם דרייברים למסכי אל סי די.גם שם אין, אם בכל זאת יש אתה יכול בבקשה להביא לי את שם הקובץ בבקשה?חיפשתי בשניהם אין 776 ואין MS ולא משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.