עבור לתוכן

קבלו את הפנל החדש שקניתי של חברת Enermax + תוצאות סוף סוף טובות של מעלות

Featured Replies

פורסם

קודם כל תתחדש!  :)

עכשיו, אני גם רוצה לקנות פאנל של אנרמקס רק שמה שאני קונה זה עם שליטה רק לשני מאווררים (אין לי צורך ביותר) השאלה שלי היא, האם ששמים את ההרדיסק בתוך הפאן באס הזה הוא מקורר ע"י משהו או שפשוט הוא רגיל נכנס שם כדי לחסוך מקום?

תודה רבה.

אפשר לקבל תשובה?

פורסם

תתחדש

אתה מרוצה ?

פורסם
  • מחבר

תתחדש.. ;)...ד"א..איפה קנית אותו?

קניתי אותו מפנדה מחשבים

אפשר לקבל תשובה?

כן זה חוסך מקום וגם הארדיסק פחות חסום להולכת חום יענו פחות מתחמם!!

והוא לא מקורר תחלס יש לך מקום לשים מתחת מאורר זה לשיקולך!!!

קודם כל תתחדש ;)

ואולי לא הצבע של הפאנל הוא הבעיה אלא הצבע של המארז (אולי תצבע אותו ::)).

אחי המארז צבוע בצבע אפור בצדדים מקדימה לא נגעתי בו כי זה סיפור אבל אני חושב על לעשות משהו !!

פורסם

shiz איך הדבקת את החיישן לסינק? ואיך בדיוק הרכבת אותו אותו ? (מבחינת מיקום כך שיגע גם בליבה, וגם בסינק) אשמח להסבר מפורט, ( אתה זוכר את כל התארד' שרשמנו בעבר על הALX נכון??? ??? , כך שהסבר מפורט איך לעקוף את החיישן של הלוח אם, ממש יעזור לי)

פורסם

קודם כל תתחדש!  :)

עכשיו, אני גם רוצה לקנות פאנל של אנרמקס רק שמה שאני קונה זה עם שליטה רק לשני מאווררים (אין לי צורך ביותר) השאלה שלי היא, האם ששמים את ההרדיסק בתוך הפאן באס הזה הוא מקורר ע"י משהו או שפשוט הוא רגיל נכנס שם כדי לחסוך מקום?

תודה רבה.

אפשר לקבל תשובה?!?

פורסם
  • מחבר

shiz איך הדבקת את החיישן לסינק? ואיך בדיוק הרכבת אותו אותו ? (מבחינת מיקום כך שיגע גם בליבה, וגם בסינק) אשמח להסבר מפורט, ( אתה זוכר את כל התארד' שרשמנו בעבר על הALX נכון???  ??? , כך שהסבר מפורט איך לעקוף את החיישן של הלוח אם, ממש יעזור לי)

התמונה והמדריך הקטן הזה עזר לי וצייר לי :::Vatos-Locos

אז ככה הנה התמונה תתאר לך את התשובה לשאלה שלך

אני יסביר החלק הצבוע בלבן זה הליבה והאדום זה החישן שנוגע ממש טיפה קטנה בליבה אבל ממש טיפה

ןככה אני תופס אותו אם המדבקה המיוחדת שקיבלתי ןככה אין מגע כמעט בליבה והתוצאה ממש קרובה למושלמת

אפשר לקבל תשובה?!?

אחי אם תראה למעלה עניתי לך אבל לא משנה אני יענה שוב זה מגיע בלי קירור זה חוסך מקום וזה לאסתם זה די חושב ואם תרצה לא בעיה אפשר להוסיף מאורר

ואני די מרוצה עד עכשיו ממנו ממליץ לכול

גם זול וגם טוב אם פיצרם טובים

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תתחדש אחי, אחלה פאנל אני ממש שמח שהסתדרת, עשית לי חשק עם התמונות אם יש בצבע לבן אני יזמין אחד לעצמי

פורסם
  • מחבר

תתחדש אחי, אחלה פאנל אני ממש שמח שהסתדרת, עשית לי חשק עם התמונות אם יש בצבע לבן אני יזמין אחד לעצמי

תודה אחי על כול העזרה ויש אחי צבע לבן

הנה לינק ללבן

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1427&catcode=334

פורסם

האמת שהמחיר מאוד מפתיע (לטובה)

ואני רואה שהפאנל ממש טוב, אם לא היה לי את הפאנל שלי (cooldrive4) הייתי קונה את האנרמקס עכשיו!

פורסם

זה פאנל מסריח!

לפני שנתיים קניתי אותו, מזה חיכית שהוא כבר יגיע אליי וכשהוא הגיע כל-כך התבעסתי, זה דבר כל-כך מסריח, בקושי אפשר לראות מה כתוב בצג שלו, השליטה על המאווררים מגעילה וזה יוצר מיליון בלאגן של חוטים במארז, הפאנל כולו נראה מעפן ולא איכותי וכשאני קניתי אותו אז ב 240 שקל, ומכרתי אותו אחרי זה ב 170 שקל על כלום זמן של שימוש, אפילו לא התקנתי אותו במחשב.

בקיצור, זה פאנל מסריח שיש לו כל-כך הרבה חסרונות שאין לי מקום לכתוב כאן (כן, יש הרבה דברים רעים להגיד על הדבר הקטן הזה) ולא הייתי שם עליו מעל 20 שקל.

אבל אם אתה מרוצה, אין לי מה להגיד..

פורסם

יוצר בלאגן במארז? נו באמת.. אתה צריך לחבר אליו חוטים, יש לך רעיון אחר או שאתה מצפה שהוא יהיה מבוסס אל-חוטי ?

דווקא זה אחד הפאנלים היותר טובים שיצא לי לראות, יש את המולטיפאנקשן של וואנטק שעולה כפול, סנסורים לא עמידים, בקרה חלשה ולא יציבה

התצוגה באנרמקס לא רעה בכלל, ויש לך שליטה על 6 מאוררים שזה מדהים

כל אחד וההתרשמות שלו, לצערי לא קניתי אף אחד מהטיעונים שלך

אתה מוזמן לפרט יותר אולי אני יצליח לראות סיבה אחת רצינית

הדבר היחידי שאני מצדיק זה העיצוב הלא כל כך מתקדם שלו, שעקרונית זה לא חיסרון למי שקונה אותו כי הוא כבר ראה אותו בתמונה ויודע למה לצפות

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו אני מבין אותך שמע זה קודם כול זול 160 שקל

בוא תראה לי פנל אם מסך lcd +שליטה על 6 מאוררים +2סנסורים +עוד פיצר חמוד עוד מקום להראדיסק

ויש לך אותו בשני צבעים

שמע אני יודע שזה לא משהו ב 400 שקל אם צוגה של דולפינים כמו של המערכות של פיוניר

אבל זה בקר שליטה שעד עכשיו לא ראיתי שום חסרון לא ראיתי

ושמעתי דווקה שהסנסורים די מצוינים ומדויקים !!

שמע אתה רוצה שאני יתן לך חסרון אני יתן אין לי בעיה

כפתורים קטנים נכון הם קטנים אבל אל תשכח 6 מאוורררייםםם

מסך lcd שלא רואים טוב בחושך זה אולי נכון אני רואה בסדר גמור אל תשכח כולה 160 שקל !!!

עיצוב לא חלללי מידי או יפה ===אני לפי דעתי מאוד אהבתי אולי לא את הצבע בגלל שהמארז שלי צבוע בצבע אחר אז לא מאוד אהבתתי

קיצור אם תיקח כול דבר ותרצה ממש לתת לו חסרונות תוכל למצוא !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים