עבור לתוכן

קפיצות ב XP

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות.  נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp

( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל

"Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט בטלויזיה ושבמחשב יגלשו באותו זמן וגם יכלו למזער ספריות מבלי הקפיצות המעצבנות האלה) לא יזיק גם דרך לנטרל את כל הצלילים חוץ מהסאונד של הסרט (כמו לדוגמא הסאונד של הקליק כשאתה לוחץ על משהו בדפדפן) (עוד דבר שלא הצלחתי לעשות)

פתרון ?

פורסם

לדעתי זה בגלל האנימציה המטופשת במזעור/ הגדלת חלונות.

קליק ימני על המחשב שלי, properties, לך ל- advanced, לחץ על settings בחלק של performance ותוריד את הסימון הראשון שם.

מקווה שזה באמת הפתרון...

פורסם

יש לי פיתרון אחר - תוסיף סטיק זיכרון :)

פורסם
  • מחבר

Moooshe גאון אחי, גאון..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים