פורסם 2004 ביולי 421 שנים הוא כל הזמן הופך לפרח צהוב ואז מתחבר בחזרה וזה משגע אותי!סימנתי לו keep connection aliveגם פתחתי את פורט 5190 שהוא משתמש וזה לא עזרהדגם של הראוטר הוא Netgear 814 אם זה עוזר
פורסם 2004 ביולי 421 שנים החיבור עצמו של האינטרנט מתנתק? תבדוק בראוטר כמה זמן אתה מחובר לאינטרנט כדי לדעת אם החיבור התנתק או שזה סתם תקיעה.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים סתכל ב http://kbserver.netgear.com/query.idq?submit.x=0&submit.y=0&OriginalQuery=icq&CiScope=%2F&CiMaxRecordsPerPage=10&TemplateName=query&CiSort=rank%5Bd%5D
פורסם 2004 ביולי 421 שנים גש ל PREFERENCEאחרי זה ל CONNECTIONSSERVERKEEP CONNECTION ALIVE תסמן ב Vתעדכן אותי... זה המקסימום שאני יכול לעזוריניב
פורסם 2004 ביולי 421 שנים סימנתי לו keep connection aliveגש ל PREFERENCEאחרי זה ל CONNECTIONSSERVERKEEP CONNECTION ALIVE תסמן ב Vתעדכן אותי... זה המקסימום שאני יכול לעזוריניב
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר החיבור עצמו של האינטרנט מתנתק? תבדוק בראוטר כמה זמן אתה מחובר לאינטרנט כדי לדעת אם החיבור התנתק או שזה סתם תקיעה.רק הICQ, האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד רגילגם לא הגיוני שהאינטרנט מתנק לי כל 5-10 דקותתודה רון, אבל זה לא עזר :-\
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אוקיי יכול ליהיות שהבעיה נפתרה, אני עוד לא בטוח כי הוא עוד לא התנתק לי אז אל תענו עוד. אני מקסימום אקפיץ אם זה יחזור תודה ולעוזרים ותודה לך רון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.