עבור לתוכן

שאלה על מאורר של מעבד P4 -פרסקוט

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל

ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ?

תודה לכל העוזרים

פורסם

פורום OC וקירור - ואני חושב שזה בסדר.. למרות שדי קשה לפרסקוט עם כזה מאורר

פורסם

המאוורר המקורי של אינטל מספיק מעל ומעבר בלי אוברקלוק.

הם מסתובבים במהירויות כאלו ב IDLE, הם אמורים לעלות את המהירות באופן דינאמי עם העליה בטמפ'.

פורסם

המאוורר המקורי של אינטל מספיק מעל ומעבר בלי אוברקלוק.

הם מסתובבים במהירויות כאלו ב IDLE, הם אמורים לעלות את המהירות באופן דינאמי עם העליה בטמפ'.

אבל לא עדיף משו יותר חזק שיחזיק את הפרסקוט בטמפ' יותר נמוכה?

פורסם

אם אתה נהנה מהרעש

המעבד שלך לא ניזוק כרגע, אין שום סיבה אובייקטיבית להחליף את הקירור

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

*וד"א עכשיו שמתי לב - יש לי מאוור של פנטיום 3 חברתי אותו ללוח אם והוא עושה 4700 סיבובים בדקה (IDLE )

-יש לי לוח אם Asus P4P800 -E DELUXE

עריכה : הטמפ' של המעבד בלא מאמץ הוא 52 מעלות(ביוס) (פרסקוט...) של הזיכרונות 28 ..

ויש עוד 5 מאוורים במארז ...ThermalTake LanFire VM2000A

פורסם

52 זה המון!!!!

מילא בFULL LOAD שגם זה לא ממש מעט אבל ב IDLE?!!?!!

פורסם

זה פרסקוט מה ציפית?

פורסם

52 זה המון!!!!

*אהמ* פרסקוט *אהמ*

פורסם

כן...באמת למה צפיתי!

זה מוכיח לי עוד יותר שעדיף NORTHWOOD...

פורסם
  • מחבר

52 זה המון!!!!

- זה לא פנטיום 3 שעובד בטמפ' של 35 מעלות זה פנטיום 4 ונורמלי של נורת'ווד זה בסביבות ה 45 ... - וזה המעבד שמדובר עליו הוא פרסקוט שזאת הטמפ' שלו -הנורמלית

ואפשר לחזור חזרה לנושא של המהירות של המאורר של המעבד ..

*ולפי דעתי לפרסקוט יש רק את הבעיה של החום וזהו כי אני לא רואה הבדלים בין פרסקוט לרגיל... ואפילו יש אתרים שמראים שיש שיפור קל בביצועים של פרסקוט ..

פורסם

פרקסוט גרוע בביצועים מקודמו

NORTHWOOD עובד בערך ב 45

מה פתאום 32-43

פורסם

זה מאוד מאוד תלוי בטמפרטורת החדר. אין מספק מעלות מסוים למעבד מסוים. אם החדר הוא ב30 מעלות מעבד לא יכול להיות פחות. אם החדר ב18 מעלות אם מזגן בחדר אז המעבד יכול להיות קר. אז רון אל תדבר שטויות. הכל תלוי בטמפרטורה של המארז.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מאוד תלוי בטמפרטורת החדר. אין מספק מעלות מסוים למעבד מסוים. אם החדר הוא ב30 מעלות מעבד לא יכול להיות פחות. אם החדר ב18 מעלות אם מזגן בחדר אז המעבד יכול להיות קר. אז רון אל תדבר שטויות. הכל תלוי בטמפרטורה של המארז.

יש לי מארז - Thermaltake Xaser III Lanfire VM2000A -

4 מאוורים מקוריים של Tt + מאורר נוסף שעובד על 4500 סיבובים - דיי חזק +מאורר נוסף על הרטיס מסך..

והטמפ של החיישן של המארז מראה לי על 28 מעלות(ד"א מארז אלומיניום כך שיותר קר..)  ועכשיו רוב הזמן יש מזגן בחדר ...

פורסם

ליתר דיוק הכול תלוי בקירור של המעבד ומזג אוויר. קירור של המארז גם משפיע אבל לא כמו הקירור של המעבד אבל אם יש הרבה מאוררים במארז זה יכול להשפיע הרבה

אם המאורר הרגיל שבא אם המעבד ביום חם מאוד יכול להגיע אפילו ל60 מעלות

ידוע שהפרסקוט מתחמם בין 50-70 מעלות אז "טמפרטורת החדר" לא כל כך קשורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים