עבור לתוכן

הלוח שכולם ממליצים עליו מקבל 6/10 :\ EPoX 8KDA3+..

Featured Replies

פורסם

NF3 250GB למינהו > כל לוח-אם מהדור הראשון. קח את ה- 8KDA3J \ K8NSPro, לא תתאכזב.

אגב קוסמוקופ זה לא קשור בכלל למחיר. הפיצ'רים שהוספו זניחים לעומת המחיר. כל הנובים מגיימר מגיעים לפה. ):

• תגובות 63
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך כסף מיותר תקנה את ה MAX3 אני חושב שזה טמטום רציני

אתה הרי לא משתמש כבד, לא אוברקלוקר, לא כלום

סתם משתמש ביתי ממוצע.. למה להוציא 900 שקל על לוח אם?

פורסם

אם יש לך כסף מיותר תקנה את ה MAX3 אני חושב שזה טמטום רציני

אתה הרי לא משתמש כבד, לא אוברקלוקר, לא כלום

סתם משתמש ביתי ממוצע.. למה להוציא 900 שקל על לוח אם?

הMAX3 *אמור* להיות גם מיועד לOC, אבל הצ'יפסט לא מקנה לו את כל היכולת הזו, למרות שגם בלי OC זהו אחלה לוח, כמו שאתה שואל למה להוציא 900 ש"ח, למה צריך להוציא 800 ש"ח?

שיקנה את הGiabyte Kv8tv (או משהו כזה..) שעולה כ600 ש"ח, או גם את הAlbatron K8X800 pro I

NF3 250GB למינהו > כל לוח-אם מהדור הראשון. קח את ה- 8KDA3J \ K8NSPro, לא תתאכזב.

אגב קוסמוקופ זה לא קשור בכלל למחיר. הפיצ'רים שהוספו זניחים לעומת המחיר. כל הנובים מגיימר מגיעים לפה. ):

על מה אתה מסתמך בדיוק שאני נוב, ועל מה אתה מסתמך שאני נוב שזה בגלל שאני בגיימר. אתה יודע מה? אני לא רצוי פה? לא צריך. אם רק אחרי יום בלבד זה קורה, אני לא יגיב פה יותר. הבנתי שאני סתם סטריאוטיפ של "הנוב מגיימר". אני מסתובב פה יותר מחצי שנה, רק עכשיו אני התחלתי להגיב. אני מבין שאתם מעדיפים להסתגר כקהילה של ה"מבינים" והוותיקים שביניכם, ולא לנסות להסביר אלא סתם להתחיל לקטול. כאן אני לא הבנתי את הסיבה לקטול אותי. אמרתי שהמחיר נמוך, עכשיו אני מבין את הסיבה, שאין הרבה פיצ'רים. אמרתי שיש הרבה צ'יפרים? לא. בא לכם לזרוק ירידות סתם בלי שום סיבה.

בייייייייייי

פורסם

כאלה לוחות הצעתי לו במשך התארד אבל כמו שאתה רואה אנחנו כבר בדף מיליון ושבע..

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שלוח ב600 (איפוקס) שווה ביכולתו ללא OC ללוח שעולה 900(אסוס / אביט..). נכון אני משתמש ביתי ממוצע אבל גם לי מותר ביצועים... ואני שאלתי שאלה פשוטה אחת (אל תנסה לחשוב במקומי ולדעת מה אני צריך ומה לא), מי הכי ביצועיסט ללא OC..

וVATOS.. אם קשה לך להגיב לאשכול הזה (ואני רואה שזה באמת מעיק לך..) אתה מוזמן להפסיק..

פורסם

אני לא מאמין שלוח ב600 (איפוקס) שווה ביכולתו ללא OC ללוח שעולה 900(אסוס / אביט..). נכון אני משתמש ביתי ממוצע אבל גם לי מותר ביצועים... ואני שאלתי שאלה פשוטה אחת (אל תנסה לחשוב במקומי ולדעת מה אני צריך ומה לא), מי הכי ביצועיסט ללא OC..

וVATOS.. אם קשה לך להגיב לאשכול הזה (ואני רואה שזה באמת מעיק לך..) אתה מוזמן להפסיק..

אתה לא מבין דבר אחד.. כל לוח אם זהה בדיוק לכל לוח אחר בפיצרים של ללא OC אלא רק משחקים וזה

אתה לא מתעסק בביוס

אתה לא כלום

חשוב לך רק הפיצרים ואת זה אתה כברי כול לראות לבד

כל לוח זהה בביצועים

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין דבר אחד.. כל לוח אם זהה בדיוק לכל לוח אחר בפיצרים של ללא OC אלא רק משחקים וזה

אתה לא מתעסק בביוס

אתה לא כלום

חשוב לך רק הפיצרים ואת זה אתה כברי כול לראות לבד

כל לוח זהה בביצועים

כרגע (כלומר לאחר הקנייה ..) כמובן שלא אצטרך OC אבל בעתיד אולי בקטנה.. תלוי בטמפ' של הרכיבים.. אבל שוב, קשה לי להאמין שאיפוקס ה250 nvidia שעולה 655 ש"ח אשר טוב מאוד לOC יותר טוב נAsus k8v delux בעל VIA אשר אני לא חושב טוב לOC..

פורסם

כרגע (כלומר לאחר הקנייה ..) כמובן שלא אצטרך OC אבל בעתיד אולי בקטנה.. תלוי בטמפ' של הרכיבים.. אבל שוב, קשה לי להאמין שאיפוקס ה250 nvidia שעולה 655 ש"ח אשר טוב מאוד לOC יותר טוב נAsus k8v delux בעל VIA אשר אני לא חושב טוב לOC..

זה לא חייב להיות קשור במחיר, נאמר שצ'יפסט אחד עולה יותר כסף לייצר והלוחות שמשתמשים בו יותר יקרים (זה ממש לא בהכרח ככה), זה עדיין לא אומר שהוא לא טוב או כן טוב לOC, זה תלוי בהרבה דברים אחרים, יש לוחות שהם ממש פיצ'רפולים שיכולים לעלות המון ויש לוחות עם אותם ביצועים ואפילו יותר טובים שבאים עם פחות פיצ'רים, זה שהם יותר זולים זה לא אומר שהם פחות טובים.

לפי הבדיקות שנמצאות ברשת כרגע, הnForce3 250GB גובר על הVIA בביצועי OC אם אני לא טועה.

תתרכז בכמה לוחות שמעניינים אותך, תסתכל טוב טוב בביקורות ובאתרי יצאן ותראה מה הפיצ'רים שלהם ומה מתאים לך ותבחר, אתה באמת עושה דבר גדול מדבר שלא אמור להיות כזה גדול.

פורסם
  • מחבר

זה לא חייב להיות קשור במחיר, נאמר שצ'יפסט אחד עולה יותר כסף לייצר והלוחות שמשתמשים בו יותר יקרים (זה ממש לא בהכרח ככה), זה עדיין לא אומר שהוא לא טוב או כן טוב לOC, זה תלוי בהרבה דברים אחרים, יש לוחות שהם ממש פיצ'רפולים שיכולים לעלות המון ויש לוחות עם אותם ביצועים ואפילו יותר טובים שבאים עם פחות פיצ'רים, זה שהם יותר זולים זה לא אומר שהם פחות טובים.

לפי הבדיקות שנמצאות ברשת כרגע, הnForce3 250GB גובר על הVIA בביצועי OC אם אני לא טועה.

תתרכז בכמה לוחות שמעניינים אותך, תסתכל טוב טוב בביקורות ובאתרי יצאן ותראה מה הפיצ'רים שלהם ומה מתאים לך ותבחר, אתה באמת עושה דבר גדול מדבר שלא אמור להיות כזה גדול.

כנראה שאקח את הMax 3 .. הוא מקבל ביצועים הכי גבוהים והלוח הVIA הכי טוב לפי הרבה ביקורות ולא דווקא טוב בOC.. בכל מקרה תודה לכולם על התגובות..

פורסם

בטוח שזאת הבחירה הסופית שלך ? ;)

פורסם
  • מחבר

בטוח שזאת הבחירה הסופית שלך ?  ;)

Why ..?

:-\

פורסם

סתם אחי הכל בצחוק אחלה לוח תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

ירד לי הר מהלב.. ;D סוף כל סוף מישהו מסכים איתי..

תודה!

פורסם

אפילו בלי אובר קלוק בישבל מה לקחת ערכת שבבים ישנה ועוד במחיר יותר יקר

יש את ה MSI K8 ב KSP ב 850 שקל ונראה עדיף פי כמה

לא מבין את ההגיון שלך ואיזה 70 אנשים ממליצים רק בת'ראד הזה בכל מקום אחר כל האנשים פה המליצו לא להתקרב לצ'יפ סטים הישנים

חוץ מזה הלוח הזה של EPOX קיבל תשבוחות ומקום ראשון כמעט בכל אתר חומרה מוביל ועוד ביקורות בתאריך העכשיו לא ביקורת שנעשתה מזמן

שם קיבל הלוח של אביט ציון גבוה אולי היום הוא לא יקבל כזה ציון שיש לו מתחרים עם צ'יפ סט חדש

פורסם

למי אכפת ישן חדש, הבארטון 2500 ממש ממש עתיק ועדיין נמכר כמו גרעינים והוא מצויין לכל השימושים ותותח אוברקלוקינג

הערכת שבבים של VIA בת **** אם אתה לא מחפש OC

האן פורס 3 גירסאת 250גב מצויינת גם למהירות סטוק וגם ל OC

למה לאזעזל לקנות לוח ב850 שקל שיש אפורקס אנפורס וגיגהבייט ויה ב650 שקל מצויינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים