עבור לתוכן

הלוח שכולם ממליצים עליו מקבל 6/10 :\ EPoX 8KDA3+..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שכחת HD 20 מגה.....

יש לו כסף, אז שיתקשר למישהו שמכיר את כל הלוחות באמת ולא מביקורות ושימליץ לו......

אחי אני מעוניין בATHLON A64 ולא P4..

• תגובות 63
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאחד הודעות שלא יהיה דאבל פוסטינג...

בכל מקרה לדרישות שלך כללללל לוח יתאים מה לא מובן קח את הVIA \ NFORCE 250 שניהם יתנו לך אחלה ביצועים

גם האפוקס עם האנפורס, וגם הגיגהבייט המצויין עם הVIA...!

פורסם

אמרו לך, ההבדלים בלי OC הם זניחים בין הVIA והnForce פשוט תסתכל על הלוחות שיש בחנויות בארץ ותראה מה מתאים לך מבחינת פיצ'רים וכו', אני הייתי הולך על nForce3 250GB אם היית שואל אותי.

פורסם

בדיוק מה שגרפיטי אומר זה עניין כל כך פשוט אתה הופך את זה לכל כך מסובך

אם אתה רוצה OC קח את הNFORCE אם אתה לא רוצה OC קח מה שבא לך שניהם מצויינים

יש גם את ה Gigabyte GA-K8VT800 שהוא לוח פצצות אבל לא למטרות אוברקלוקינג בגלל שהוא מצויין בערכת שבבים של VIA..

פורסם

אחי אני מעוניין בATHLON A64 ולא P4..

זו היתה בדיחה, תתקשר ותשאל, למה לטחון מים אם אפשר לקבל תשובה מוסמכת ב 5 דקות?....

פורסם

גם נכון, תראה מה המוכרים מציעים לך.

פורסם
  • מחבר

יש 100 לוחות של VIA/NFORCE.. לכן זה הבעיה שלי.. אני לא יודע איזה חברה של VIA/NFORCE לקחת.. יש את גיגבייט, אביט, אסוס, איפוקס.. וכו'.. אז אני שואל איזה לוח יביא לי ביצועים מירביים.

פורסם

ההפרשי ביצועים זניחים במראית עין

ההפרשים מוכחים יותר בבנצ'מרקים וכו...

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה יודע איזה לוחות קיבלו את הציונים הכי גבוהים.. לכן אני שואל אותך ושאול אות איזה.. אני חושב לקחת את הK8V DELUX של אסוס... מה דעתך..?

פורסם

תקנה, תהנה תתחדש!!!

מצטער אם אני נשמע חסר סבלנות אבל התארד הזה נמשך שעות על גבי שעות

בכל הזמן הזה היית יכול להכנס ל google.com ולכתוב "xxx review" ש XXX= דגם הלוח אם שאתה רוצה לדעת עליו פרטים

על כל לוח אם מוכר יש היום REVIEWS מפורטים ובאמת באנגלית פשוטה עם תצלומי בנדלים\ביוס\לפעמים גם בנצ', אפילו שאין צורך ברוב המקרים

בחירת לוח אם צריכה לקחת שעה לכל היותר מכוון שאין הרבה הבדלים בין דגם לדגם חוץ מערכת שבבים ופיצ'רים

קח את ה K8V דלוקס או את הגיגהבייט שהצגתי קודם, לא היו הפרשים בינהם אתה יכול ללכת עליהם בלב שקט אחלה לוחות

פורסם
  • מחבר

אוקי...כן אני יודע שזה באמת תארד דפוק.. פשוט זה חשוב לי.. סליחה.. ותןודנ!

פורסם

אני לא בידיוק קראתי את התארד , אני רק יגיד לך שמתוך כל לוחות הNF3 250GB , שני הלוחות של איפוקס לקחו גם בביקורת של ANANDTECH וגם בביקורת של FIRINGSQUAD מקום ראשון...

פורסם
  • מחבר

אוף!

קראתי עכשיו מלא ביקורות על הKV8 MAX3 ואומרים שהוא פשוט 100..! (למעט OC.. לא מעניין אותי..) מה דעתכם עליו?

פורסם

של Abit?

לא מכיר אותו אבל לפי מה שאני רואה אחלה לוח הרבה פיצ'רים עם הOTES שלהם שאני לא יודע אם הוא כל כך אפקטיבי וה uGuru.

הוא עולה דיי הרבה לא?

פורסם
  • מחבר

הוא עולה 900-850 לא זוכר בדיוק.. תריץ חיפוש בגוגל על ביקורת עליו ותראה שהוא מקבל ציונים גבוהים..רציתי לדעת את דעתכם בנושא..

כן של אביט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים