עבור לתוכן

Northwood - Prescot תשובה בעמ' 4

Featured Replies

פורסם

תבקש ממנו מחשב תוצרת ALIENWARE נראה אם הוא יזמין לך במיוחד.. ;D

בכל מקרה אם הוא מוכן להזמין לך במיוחד לך על הנורטווד 2.8

ההפרש ביצועים בין ה2.8 ל 3.0 מזערי עד לא קיים

• תגובות 54
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק מה שאמרתי, הייתי מבטל את ההזמנה וקונה ממקום אחר בגלל כמה סיבות:

1)אין להם NORTHWOOD

2)המוכר לא אמין בגרוש ועובדה שהוא ניסה לשכנע אותך שהפרסקוט טוב מאוד ולא מתחמם בכלל...

3)עצם העובדה שיש להם רק פרסקוטים אז הם חנות ברמה מאוד נמוכה, גרועה ולא רצינית.

פורסם

3.... אממ...... גם אני הייתי אומר ככה אבל היום זה לא נכון, KSP רשת ענקית ובקושי מחזיקה נורטוודים

אני חושב שזה לחץ מכוון היבואן\יצרן ולא דווקא בחירה של החנות

אבל מסכים אם כל מי שאומר שהמעבדה שם ממש ממש לא אמינה, לפי התשובה שקיבלת בטלפון לא הייתי אומר לך לסמוך עליהם

מזכיר לי מקרה לפני שבוע שהמליצו לאחד מחברי הפורום לא לקנות כ.מסך חזק אלה 9600XT באלף שקל, ובקרוב לשדרג לכ.חזק... לא צריך להקשיב לאנשים שיש להם אינטרסים, חוץ מזיגזג שעדיין לא שמו לב שהם חנות שאמורה להרוויח עלינו כסף ונותנים עצות מכל הלב ולא דווקא מכל הכיס..

פורסם

אבל GNOME תחשוב, זה GOOD BUSINESS למכור פרסקוט.

אתה מוכר מערכת, אחרי כן כשהמחשב מתחיל לצפצף וקוראים לך אתה מסביר ש"הקירור של אינטל לא טוב מספיק לשימושים של הבן שלך - הוא חיית מחשבים" ודוחף איזה גוף קרור ב 400 שקל (שעולה לך 100) + הרכבה 200 שקל + שרות 80 שקל (כי זה לא באחריות) ועשית את היומית.

וואללה, אם היית רואה איך דוחפים לאנשים...... ומה דוחפים להם.

פורסם

פרסקוט טוב לעסקים כי לאינטל יותר זול לייצר אותו - יש יותר כאלה בוופר.

פורסם
  • מחבר

oK oK

מחר בבוקר [הם פותחים ב9 - אני יתקשר ב9:30 - 10:00]

אני יבקש נורטווד

פורסם

בהצלחה איש

פורסם

אני מטוח שכבר שאלו אותך את זה, אבל, למה לא לקחת AMD 64??

אגב, אני לא בטוח שהם ישימו לך נורת'ווד, נראה לי שהם אמרו לך שהם יתנו לך את זה רק בגלל שאתה לוחץ...

מה הייה המפרט שאיתו באתה אליהם ולמה הם שינו?

יש כאלה שבא אליהם בנאדם עם מפרט מעולה והמוכרים משכנעים אותו לשנות בגלל שאין להם במלאי או שסתם זה יעלה להם יותר להזמין או משהו כזה, בקיצור, רוצים להרוויח במינימום השקעה...

בפעם השלישית כשקניתי מחשב, המוכר (אורגד) התחיל לעשות לי גם את השטויות האלה (באתי אליו עם מפרט שהרכיבו לי בפורום אחר ועם עצות של המורה שלי למחשבים- בנאדם תותח...) ומה שעשיתי זה פשוט- הלכתי למוכר אחר שנתן לי מה שרציתי ואפילו הציע לי רכיבים שהיו אצלו במבצע ויותר מזה, הוא הראה לי השוואות בין מה שרציתי לקחת ומה שהוא הציע לי, והוכיח לי שהוא לא סתם מנסה לדחוף לי רכיבים מעפנים...

אחרי קטע כזה, אני הייתי מזמין לפחות את המעבד ממקום אחר...

פורסם
  • מחבר

IG:

הוא לא שינה לי את המפרט... להפך הוא תמך בכל מה שאמרתי ואמר שאני יקבל בדיוק מה שאני רוצה...

אני לא לקחתי amd כי אני לא מתכנן OC וגם אני מרגיש הרבה יותר בטוח עם Intel וגם AMD בארץ זה רק אחריות לשנה ולא יותר [לפחות אצל מי שאני קונה ממנו..]

והם לא אמרו לי שהם ישימו לי נורטווד.. מחר הטכנאי יהיה במשרד מחר אני יגיד לו שאני רוצה להחליף..

לדעתי אם אתה מתלוננן ואומר שהאורגד הזה הוא חרא של בנאדם תתקשר לחברה ותספר להם... הוא רק עובד שמה... הוא לא אלוהים...

אני קניתי מחיים כהן שיושב באזור תעשיה ק"ש.. אחלה בנאדם לא מתווכח מה שאתה מבקש אתה מקבל!

פורסם

אוקיי בהצלחה! ותעדכן אותנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים