עבור לתוכן

Northwood - Prescot תשובה בעמ' 4

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי.....

רק שאלה אחת,

ההבדל היחיד בין נורטווד לפרסקוט זה שהפרסקוט הוא 1 מגה?

עדיין לא החזירו לי תשובה איזה מעבד מביאים לי אבל אני חושב שזה נורטווד...

ובאמת אתם לא מכירים את הטכנאי הזה.. זאת חברה ממש טובה שאני קונה ממנה...

[ OMC מחשבים, בקרית שמונה - אולי מישהו מכיר...]

חוץ מהנושא של המעבד שמיצינו אותו... יש עוד משהו?

• תגובות 54
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא בדיוק ההבדל היחיד של הפרסקוט אלא יש לו עוד כמה דברים שונים, אבל בכל זאת הוא עדיין לא נותן

ביוצועים יותר טובים, אלא רק מתחמם ותורם להתחממות המחשב יותר.

בקשר לתכנאי אמרתי בכלליות, אבח אם אתה אומר שאתה סומך עליו אז זה בסדר ואני מקווה שאתה צודק.

זכרונות הייתי ממליץ לך של סמסונג או של TWINMOS עדיף מגייל.

בקשר לכרטיס מסך אז נסה אם יש להם של MSI כי הוא קצת יותר טוב ואולי גם עולה קצת פחות. אבל זה פחות עקרוני.

זהו חוץ מזה אני לא רואה עוד משהו קריטי באמת.

ותתחדש! ;)

נ.ב תתקשר אתה בעצמך לחנות מחשבים כי יכול להיות ששכחו אז תמהר...

פורסם

אוקי.....

רק שאלה אחת,

ההבדל היחיד בין נורטווד לפרסקוט זה שהפרסקוט הוא 1 מגה?

עדיין לא החזירו לי תשובה איזה מעבד מביאים לי אבל אני חושב שזה נורטווד...

ובאמת אתם לא מכירים את הטכנאי הזה.. זאת חברה ממש טובה  שאני קונה ממנה...

[ OMC מחשבים, בקרית שמונה - אולי מישהו מכיר...]

חוץ מהנושא של המעבד שמיצינו אותו... יש עוד משהו?

אסי?

פורסם

מה עשיתם המפריסקוט??? הוא לא מתחמם (הרבה) יותר ממעבד שלAMD!

כל מה שיקרה אם הוא יקנה את הפריסטוק זה שהמחשב שלו יהייה קצת יותר חם, הוא לא ימות מזה!

אגב, המוכר לא יפסיד מזה שום דבר כי הוא לא ישים קירור יקר יותר כדי להוריד את החום כי לא איכפת לו אם המעבד שלך יעלה עשן, כל עוד הוא לא ישרף.

OMC בד"כ אמינים (יש סניף שלהם בטבריה, והמוכר שם (אורגד) פשוט מנייק שחושב שהוא יודע הכל הכי טוב... אני ממש לא ממליץ לקנות ממנו...)

המגה קאש שיש לפריסקוט אומנם לא נותן שיפור בביצועים שמצדיק את ההתחממות שלו, אבל אם זה מה יש, אז זה מה יש, וזה לא כזה אסון!

פורסם

אמממ יכול היות שזה לא יהיה כזה אסון אבל לפעמים זה כן כזה אסון ואני לא חושב שכדאי לקחת את הסכיון.

וזה לא נותן גם כלום כמעט חוץ מחסרונות...

פורסם

אמממ יכול היות שזה לא יהיה כזה אסון אבל לפעמים זה כן כזה אסון ואני לא חושב שכדאי לקחת את הסכיון.

וזה לא נותן גם כלום כמעט חוץ מחסרונות...

ובנוסך לזה יש לפרסקוט באגים בזיכרון מטמון. זה פשוט חרא סטפינג כנראה. נראה איך תהייה הגירסה הבאה

פורסם

מה עשיתם המפריסקוט??? הוא לא מתחמם (הרבה) יותר ממעבד שלAMD!

כל מה שיקרה אם הוא יקנה את הפריסטוק זה שהמחשב שלו יהייה קצת יותר חם, הוא לא ימות מזה!

אגב, המוכר לא יפסיד מזה שום דבר כי הוא לא ישים קירור יקר יותר כדי להוריד את החום כי לא איכפת לו אם המעבד שלך יעלה עשן, כל עוד הוא לא ישרף.

OMC בד"כ אמינים (יש סניף שלהם בטבריה, והמוכר שם (אורגד) פשוט מנייק שחושב שהוא יודע הכל הכי טוב... אני ממש לא ממליץ לקנות ממנו...)

המגה קאש שיש לפריסקוט אומנם לא נותן שיפור בביצועים שמצדיק את ההתחממות שלו, אבל אם זה מה יש, אז זה מה יש, וזה לא כזה אסון!

אני חובב אינטל מושבע אבל הפרסקוט זה פשלה ואין מה לעשות. לא שמעתי על AMD שהמיס לוח אם והרג ספק (תקרא את הלינק ששמתי בטרד). ולא פרסקוט זה לא אסון, אני כותב לך עכשיו מפנטיום 3 והייתי מחליף אותו בפרסקוט בכיף אבל אם כבר קונים חדש אז למה לא נורטווד? תן לי סיבה אחת.....

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמשיך לדבר בינכם זה בסדר.. [אני בנתיים קורא ולומד..  8) ]

אממ וIG אני לא מכיר את אורגד... אני הזמנתי מחיים [בק"ש]

שאלות:

* בקשר לזכרונות המחירים שלהם כמו גייל? ולמה אתם חושבים ש sumsong או twinmos יותר טובים?

* גנום אמרת לי ללכת על החברה של הכרטיס מסך MSI בגלל הליבה R360

איזו ליבה יש ל Sapphire??

[עכשיו תראה מה קלטתי, כשסגרנו עסקה והחלטתי בדיוק מה אני קונה הוא הדפיס לי תמפרט.. ועכשיו אני קולט בכרטיס מסך שכתוב בכלל Ati Redeon...

ATI טובים??]

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא להתנפל...

התקשרתי לחנות הטכנאי לא היה.. עובד שלו ענה לי שאלתי אותו איזה הוא שם לי, והוא אמר שהם עובדים רק עם פרסקוט.. ושיש לו נסיון עם המעבדים האלו ושהם לא מתחממים [כאילו כל מעבד מתחמם אבל לא כמו שאמרתם..] ושמנסיון שלו המעבדים האלו לא עושים שום בעיות

והוא עובד איתם מאז שהם יצאו ושלא צריך להוסיף קירור אפילו.. ואם אני רוצה אז אני יכול אבל לא צריך

הטכנאי יהיה מחר בבוקר שם.. אני יתקשר ונראה מה עושים...

מה אני יעשה:

1. מתעקש ולא מוותר, רק northwood או כלום!

2. יקח את הפרסקוט ויוסיף קירור

3. יקח את הפרסקוט בלי להוסיף קירור

4. אין לי ארבע לעזאזללללללל..... מה לעשווווות??

פורסם

4

סתם.. האמת האופציה היחידה זאת הראשונה...

חנויות שאומרות שהפרסקוט לא מתחמם בצורה מיוחדת = חנויות חאפריות = לא מחזיקות קירורים מסיביים (2 מבוטל)

3 מבוטל אתה לא תצליח לקרר את המארז כמו שצריך ולא משנה מה תעשה הקירור סטוק לא מספיק חזק

פורסם

1. אתה מתעקש רק על NORTHWOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>:( >:(>:(

אתה רואה!!! אמרתי לך שהם רק רוצים למכור ומדברים הרבה שטויות!!!!

עובדה. תראה בעצמך בקשר לטמפ' של אנשים פה עם פרסקוט! יש עח זה המון דיונים בזמן האחרון.

הייתי מציע לך במקרה הכי גרוע לבטל את ההזמנה ולקנות מחנות אחרת וזה לא רק בגלל המעבד אלא

בגלל הרושם של האמינות שקיבלתי עכשיו!

מצטער שהתנפלתי למרות שביקשת שלא, הייתי חייב. :-\

פורסם
  • מחבר

אבל ראסמי מה עולה להם יותר Northwood או פרסקוט????

ברור שהפרסקוט, ואם הם יודעים שזה עושה בעיות... אז למה להם למכור את זה?

מה יש מישהו שרוצה כאב ראש? הם מצידם למכור רק נורטווד.......

טוב תרגיעו... מחר על הבוקר אני מתקשר לטכנאי... היום אי אפשר... הוא לא נמצא...

ועדיין שום דבר לא 100%...

[הכל פתוח עוד לא מאוחר, מצב הרוח ישתנה מחר *אולי באמת..*]

פורסם

זה לא קשור של מה עולה להם יותר ומה פחות המחירים אמורים להיות דיי קרובים,

אינטל גם ככה לא יכולה לקחת על הפרסקוט יותר כסף, כי אין שום סיבה שתצדיק את זה...

חנויות שנעולות על הפרסקוט ולא מביאות נורטווד לא יעזור לך לשגע להם תשכל הם פשוט לא יביאו

בדרך כלל חנויות כאלה גם ברמה נמוכה מאוד של סינקים אז אל תצפה לקבל אצלהם משהו רציני...

תעשה את השיקולים שלך .

פורסם

חחחח.... עוד מוכר אמין. אם היה לו רק סלרון הוא היה משכנע אותך שזה המעבד למשחקים....

תשמע:

1) אין שום הגיון בלקנות פרסקוט+גוף קרור בעוד 200 שקל+מטף ליד המחשב בעוד 250 שקל + וגלאי עשן בעוד......

2) חתמת איתו בלעדיות? לא רק שתגיד לו "אני רוצה נורטווד" אלא תגיד לו שאחרי זה גם תבדוק אם הוא באמת שם לך נורטווד..... ואני אחרי קטע כזה בכלל הייתי הולך למישהו אחר

פורסם
  • מחבר

הם עובדים רק עם פרסקוט.....

אבל אם אני מבקש northwood הם יזמינו לי!

כי הוא אמר לי עוד מההתחלה "אני נותן לאנשים את מה שהם רוצים" וכל מה שהייתי מבקש הוא היה מזמין במיוחד בשבילי!

[אני באתי אליו עם מפרט אחר לגמרי והגעתי למפרט הזה כי זה לדעתי יותר טוב]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים