עבור לתוכן

Northwood - Prescot תשובה בעמ' 4

Featured Replies

פורסם

לא כל יום פורים, כל יום לג בעומר... ;D

• תגובות 54
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתם מבלבלים את המוח יש לי פרסוקט 2.8 והבעיה היחדיה שיש לו{שעומדת להיפתר} היא ההתחממות יש לי את המעבד הזה כבר חודשיים והוא אחלה.. עוד כשבוע יגיע אליי הגוף קירור של זלמן שהזמנתי ואז אני יוכל לראות איך הוא סוחב באוברקלוק קטן ואני יעדכן אותכם

לפי הבירורים שלי {תאמינו ביררתי הרבה מאוד דברים לפני שקניתי כל דבר במחשב שלי} אם מקררים היטב את המעבד הוא עובד כמו שעון הבעיות שאתם מדברים עליהם הם בעיות שנוצרות בגלל החום...{בינתיים לי אין שום בעיה}ואם דואגים לקרר את המעבד ובכלל את המחשב אז הכל יעבוד מצויין

אבל הבדלים בין מעבד הפרסוקט לבין גרסאת הC הם קטנים... ולא משנה מה יביאו לך אליעד תדאג לקרר אותו כמו שצריך..

;) ;) ;)

פורסם
  • מחבר

כן אבל לי אין כסף לגוף קירור יא טחון

מושיקו

תן לי פה כתובת לגוף קירור שקנית..

ותגיד מה אתה עושה עם הגוף קירור שבא עם המעבד?

כי אם אתה זורק אותו אז אני יקנה מעבד בלי גוף קירור ויקנה קירור בנפרד

פורסם

כן אבל אל תשכח שהגוף הזה לא מתאים ללוח P4P800, ואני לא מוצא שום סיבה לקנות את הפרסקוט ולהשקיע בו את הכספים

על קירור כשבגרסת C אין לך צורך בזה ואתה עדיין מקבל מעלות הרבה יותר טובות עם קירור פחות טוב ויש לך אפשרות הרבה

יותר טובה ל OC.

וכן, יש לפרסקוט באגים בזכרון מטמון, אינטל עשתה רשימה אני לא זוכר איפה קראתי את זה...

פורסם

זה כבר מתחיל להיות מגוחך......

יש פתגם שאומר שבן אדם חכם לא נכנס למקומות שפיקח יכול לצאת מהם.

יש מעבד מעולה שנקרא נורטווד שאין לו שום בעיות.

מולו יש מעבד באותו מחיר, ללא עדיפות בביצועים, עם לפחות בעיה אחת מאוד חמורה שנקראת התחממות.

אני בכלל לא מבין את הדילמה? זה שחבר שלך עשה שטות והצליח לצאת ממנה זה לא אומר שאתה צריך להכנס לאותו מקום.

לך ללינק הבא ותקרא מה זה אומר לקנות פרסקוט:

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1190

במקום להשקיע 150-200 שקל בקרור תשקיע אותם בעוד זכרון, או בכרטיס מסך טוב יותר, או סתם תקנה לחברה שלך וופל אמריקאי.....

עריכה: אבל אם אתה רוצה לשרוף את הכסף שלך (תרתי משמע) אז בבקשה

פורסם
  • מחבר

הודעה רשמית:

אני - לא - עושה - בשום - אופן - אובר - קלוק - בגלל - שאני - לא - יודע

- איך- עושים - את - זה - או מה - זה - יכול - לעשות - לי - למחשב

*וגם לא נראה לי שיש צורך בשלב הזה 8) אולי כשאני יצטרך מחשב יותר מתקדם בנתיים זה מצוין!

................................סוף הודעה.......................................

ועדיין לא החזירו לי תשובה איזה מעבד שמו לי נורטווד או פרסקוט....

אני לא יתלונן מה שישימו לי אני יקח כי אני יודע ששתיהם טובים....

ואם יהיה לי פרסקוט הטכנאי ישים לי קירור.... אחרת הוא יפסיד מזה כי ישרף לי והוא יביא לי חדש...

---------------------------------------------------------

בקשר לזה שהגוף קירור הזה לא מתאים ללוח זה נכון כי לחבר שלי יש לוח אם אחר של בוננזה...

אבל לא בעיה להשיג קירור שמתאים ללוח.

פורסם

הודעה רשמית:

אני - לא - עושה  - בשום - אופן - אובר - קלוק - בגלל  - שאני - לא - יודע

- איך- עושים - את - זה - או מה - זה - יכול - לעשות - לי - למחשב

*וגם לא נראה לי שיש צורך בשלב הזה  8) אולי כשאני יצטרך מחשב יותר מתקדם בנתיים זה מצוין!

................................סוף הודעה.......................................

ועדיין לא החזירו לי תשובה איזה מעבד שמו לי נורטווד או פרסקוט....

אני לא יתלונן מה שישימו לי אני יקח כי אני יודע ששתיהם טובים....

ואם יהיה לי פרסקוט הטכנאי ישים לי קירור.... אחרת הוא יפסיד מזה כי ישרף לי והוא יביא לי חדש...

---------------------------------------------------------

בקשר לזה שהגוף קירור הזה לא מתאים ללוח זה נכון כי לחבר שלי יש לוח אם אחר של בוננזה...

אבל לא בעיה להשיג קירור שמתאים ללוח.

תשמע........... שיהיה לך בהצלחה......... לא יהיה לך קר בחורף

GNOME רד מזה, אתה מבזבז את הזמן.......

פורסם
  • מחבר

{קודם כל: לא מצטטים הודעה שהיא מעליך, זה הדבר הראשון שלמדתי בפורום הזה}

ואל תתעצבן [לפחות ככה אני מרגיש מהתגובה שלך..]

רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך... כשאתה שלחת אותה, אני כתבתי את שלי...

ושאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שהמוחר דיבר משהו על 512... אין לי מושג... ואני לא בטוח..

שוב, אני יעדכן אותכם כשאני ידע...

עריכה:

קראתי את זה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1190

ויש משהו במה שאתה אומר...

פורסם

אני לא מתעצבן, אני פשוט לא אוהב לבזבז את הזמן שלי.

אנחנו מנסים לעזור לך אבל אתה מקשיב לאיזה חבר שלך שעשה שטות.... אין לי בעיה עם זה אבל אם אני לא יכול לעזור לך אז יש לי דברים אחרים לעשות.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שיש משהו במה שאתה אומר..

חוץ מזה הסתכלתי במחירים, והפרסקוט לא רק שלא יותר יקר, הוא אפילו יותר זול.. מה- 512..

מוזר ???

אני באמת סומך על המוחר הזה.. כי ראיתי מי הוא והספקתי להכיר אותו ממש טוב!

הוא לא יעשה לי משהו שלא טוב לי

פורסם

זה כבר מתחיל להיות מגוחך......

יש פתגם שאומר שבן אדם חכם לא נכנס למקומות שפיקח יכול לצאת מהם.

יש מעבד מעולה שנקרא נורטווד שאין לו שום בעיות.

מולו יש מעבד באותו מחיר, ללא עדיפות בביצועים, עם לפחות בעיה אחת מאוד חמורה שנקראת התחממות.

אני בכלל לא מבין את הדילמה? זה שחבר שלך עשה שטות והצליח לצאת ממנה זה לא אומר שאתה צריך להכנס לאותו מקום.

לך ללינק הבא ותקרא מה זה אומר לקנות פרסקוט:

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1190

במקום להשקיע 150-200 שקל בקרור תשקיע אותם בעוד זכרון, או בכרטיס מסך טוב יותר, או סתם תקנה לחברה שלך וופל אמריקאי.....

עריכה: אבל אם אתה רוצה לשרוף את הכסף שלך (תרתי משמע) אז בבקשה

COULDN'T AGREE MORE!!!

INTEGRAL צודק ב 100% אני לא מבין מה הרעין בלקנות דבר שאין לו שום יתרון כמעט, ולהיפך, כל מה שיש לו זה חסרונות

וחלקם רציניים!

אם בכל זאת תלך על הפרסקוט, אז אבקש ממך לא לפתוח בעתיד ת'רד בפורום אוברקלוקינג ופתרונות קירור על מעלות מוגזמות במעבד שלך.

זהו, בכל מקרה, גם אם אתה לא עושה OC המעלות הגבוהות יכולות להגביל אותך גם בביצועים הרגילי םשל המעבד וזה גם לא בריא לו

ולשאר החלקים במחשב שיכולים לסבול מאוויר חם במארז.

זהו, שיקול שלך את שלנו אמרנו.

עריכה: אל תסמוך על המוכר יותר מדי אתה, אתה עוד תתפלא לראות בקשר לאמינות שלהם!

פורסם

GNOME, פגשתי גם מוכרים טובים בחיי אבל בד"כ אתה צודק.

זו לא ממש אשמתם. תחשוב, בא הקונה הממוצע, רוצה פנטיום 4 במחיר של פנטיום 2 ואחרי שהוא טחן לבן אדם את המוח שבועיים, קונה ממנו, בלי להשאיר לו רווח, וחושב שקנה את המוכר לשארית ימיו כולל שירות בחינם בשעות הלילה המאוחרות. המוכרים הטובים אומרים לאנשים את האמת, אבל אז הם בד"כ לא נשארים כי לא קונים מהם בטענה שהם "יקרים".

פורסם

כן זה נכון, אנשים נוטים תמיד ליותר זול מבלי לשים לב למה שמקבלים.

והרבה פעמים הם משלמים על כך ביוקר.

אני את השירות שלי ואת המחשב שלי קנתי מחנות טיפה יותר יקרה מהשאר אבל אני יודע שהמוכר אמין ורציני

והם רצניים מאוד ועובדים ברצינות ואמינות רבה ואפשר לסמוך עליהם. (מנסיון שלי ושל הרבה אחרים שאני מכיר)

אני אישית מוכן לשלם עוד כמה שקלים בשביל ראש שקט ואמינות.

בכל מקרה בקשר לנושא הת'רד אז כמו שאמרתי קודם, השיקול הוא שלך והמלצנו לך לשנות את המעבד

ל NORTHWOOD במקרה הוזמן פרסקוט. חפש כמה ת'רדים בזמן האחרון, ותמצא הרבה בהם תוכל לראות

בעיות של אחרים עם ההתחממות המוגזמת של המעבד.

אך כמו שאמרנו, השיקול הוא שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים