עבור לתוכן

מת לי המעבד

Featured Replies

פורסם

תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-*

מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\

פורסם

איך הוא מת?

פורסם

2000Mhz

פורסם

אני חזור הביתה היום אחרי שעה שהייתי בחדר כושר...

והמחשב היה דלוק כל הזמן קיצר אני חוזר ניכנס לחדר מה אני רואה המחשב מכובה ויש ריח של משהו קצת שרוף בחדר (סיליקון שרוף)

טוב נו אני בודק זה לא ספק כי בהתחלה חשבתי שזה שוב הספק כי מתו לי כבר 3 ספקים גנריים של 400וואט בחודשיים!! :P

קיצר אני מוציא את המעבד ורואה אליו אזור שחור בקדימה וזהו ידעתי שזה המעבד... אבל שטויות מחר נראה אולי יחליפו לי...

אני יגיד שהוולקנו שלי לא עבד או משהו כזה מקסימום לא יצא פאק איט ניקנה חדש 2600+ מוביל אבל אני מקווה יצא לי מזה משהו :-X

פורסם

תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו  :-*

מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ?  :-\

המלך מת, יחי המלך..............

פורסם

אני מקווה שיחליפו לי מה אתם אומים?!?!

כי אחרי שאני ראיתי מה זה 2400מה"צ ועוד ברטון אני לא ממש יכול לסבול את ה-800מה"צ שלי או את ה-1533מה"צ שלי :P

פורסם

אני מקווה שיחליפו לי מה אתם אומים?!?!

כי אחרי שאני ראיתי מה זה 2400מה"צ ועוד ברטון אני לא ממש יכול לסבול את ה-800מה"צ שלי או את ה-1533מה"צ שלי  :P

איפה קנית ומתי?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח סתם מת? :o

טוב לפחות תדאג לקבורה ראוייה. ;)

פורסם

והכי חשוב, עם הרכבת המובייל, תדאג לספק נורמלי, ג'נריים לא אוהבים אותך....

פורסם

ולפני זה בכלל נהרסו לי שני ספקים בגלל 3DMARK חחחחח אני עשיתי אוברקלוק והרצתי 3DMARK2003 ומת לי ספק אחד אחרי השני חחחחח

פנדה מחשבים ותקשורת... :P

פורסם

ולפני זה בכלל נהרסו לי שני ספקים בגלל 3DMARK חחחחח אני עשיתי אוברקלוק והרצתי 3DMARK2003 ומת לי ספק אחד אחרי השני חחחחח

פנדה מחשבים ותקשורת...  :P

אם עדיין באחריות אז שיחליפו לך ואם לא מחליפים לך אז תודיע שנדע איפה לא לקנות

פורסם

חחחחחחחחחח 3DMARK איזה זכרונות רעים יש לי

באוברקלוק הראשון שלי בבית (פעם ראשונה על ציוד אישי.. פחד) אני מסיים את האוברקלוק הכל נראה טוב

אני מריץ 3DMARK כולי מזיע מהתרגשות.. הולך למטבח לשתות

פתאום אני שומע פיייייפפפפפ פייייפפפפפפ צפצוף עצבני אני מתקרב אני מהר סוגר את ה3DMARK

עוד שניה הייתי מקבל התקף לב זהו חשבתי הלך עלי אין מעבד אין לוח אין כלום עוד שניה כל החדר יתמלא עשן

הכנסתי את עצמי ואת כל מי שאני מכיר ללחץ היסטרי

לא מוצאים שום סיבה לצפצופים, הצפצוף ממש חזק אתם בטח מכירים את הספיקר הפנימי של המחשב איזה לחוץ הוא

אחרי יומיים של בדיקות אני קולט שהצפצוף לא בא מהמחשב, אלה מה"אל-פסק" שלא עמד בעומס

פורסם

חחחחחחחחחח 3DMARK איזה זכרונות רעים יש לי

באוברקלוק הראשון שלי בבית (פעם ראשונה על ציוד אישי.. פחד) אני מסיים את האוברקלוק הכל נראה טוב

אני מריץ 3DMARK כולי מזיע מהתרגשות.. הולך למטבח לשתות

פתאום אני שומע פיייייפפפפפ פייייפפפפפפ צפצוף עצבני אני מתקרב אני מהר סוגר את ה3DMARK

עוד שניה הייתי מקבל התקף לב זהו חשבתי הלך עלי אין מעבד אין לוח אין כלום עוד שניה כל החדר יתמלא עשן

הכנסתי את עצמי ואת כל מי שאני מכיר ללחץ היסטרי

לא מוצאים שום סיבה לצפצופים, הצפצוף ממש חזק אתם בטח מכירים את הספיקר הפנימי של המחשב איזה לחוץ הוא

אחרי יומיים של בדיקות אני קולט שהצפצוף לא בא מהמחשב, אלה מה"אל-פסק" שלא עמד בעומס

אתה יכול לעשות מהסיפור הזה סרט מתח שובר קופות.

"הפייייייייייפפפפ" (בהשראת הצלצול)

פורסם

צחק צחק אבל שאתה תיהיה לחוץ על החומרה שלך בטירוף ופתאום תשמע צפצוף עצבני נראה אותך גבר עושה מזה צחוק :'( :-\ :-X :-[

פורסם

סרט מתח אה? הסיפור של המחשב שלי יותר מתקרב לסרט אימה :(.

ביום הראשון שלו. שהוא עוד היה תינוק הספק התפוצץ כבינימט. זה היה ממש מופע. בהתחלה הוא הוציא זיקוקים ואז הוא הוציא עוד קצת חשמל (נו הכחול הזה מהזרם) ואז הוא הוציא עשן. זה מה שהיה ביום הראשון. סידי 1 שלי עשה את אותו הדבר רק בלי הזרם. ההארד דיסק שלי סתם הוציא עשן. בונה עכשיו שאני חושב על זה ההיתי יכול לשים עוף במחשב והיה לי נקניק מעושן ;D רגע.. זה יותר :'( :-[ :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים