פורסם 2004 ביולי 321 שנים תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-*מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני חזור הביתה היום אחרי שעה שהייתי בחדר כושר... והמחשב היה דלוק כל הזמן קיצר אני חוזר ניכנס לחדר מה אני רואה המחשב מכובה ויש ריח של משהו קצת שרוף בחדר (סיליקון שרוף) טוב נו אני בודק זה לא ספק כי בהתחלה חשבתי שזה שוב הספק כי מתו לי כבר 3 ספקים גנריים של 400וואט בחודשיים!! קיצר אני מוציא את המעבד ורואה אליו אזור שחור בקדימה וזהו ידעתי שזה המעבד... אבל שטויות מחר נראה אולי יחליפו לי... אני יגיד שהוולקנו שלי לא עבד או משהו כזה מקסימום לא יצא פאק איט ניקנה חדש 2600+ מוביל אבל אני מקווה יצא לי מזה משהו :-X
פורסם 2004 ביולי 321 שנים תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-*מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\המלך מת, יחי המלך..............
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני מקווה שיחליפו לי מה אתם אומים?!?! כי אחרי שאני ראיתי מה זה 2400מה"צ ועוד ברטון אני לא ממש יכול לסבול את ה-800מה"צ שלי או את ה-1533מה"צ שלי
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני מקווה שיחליפו לי מה אתם אומים?!?! כי אחרי שאני ראיתי מה זה 2400מה"צ ועוד ברטון אני לא ממש יכול לסבול את ה-800מה"צ שלי או את ה-1533מה"צ שלי איפה קנית ומתי?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים ולפני זה בכלל נהרסו לי שני ספקים בגלל 3DMARK חחחחח אני עשיתי אוברקלוק והרצתי 3DMARK2003 ומת לי ספק אחד אחרי השני חחחחח פנדה מחשבים ותקשורת...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים ולפני זה בכלל נהרסו לי שני ספקים בגלל 3DMARK חחחחח אני עשיתי אוברקלוק והרצתי 3DMARK2003 ומת לי ספק אחד אחרי השני חחחחח פנדה מחשבים ותקשורת... אם עדיין באחריות אז שיחליפו לך ואם לא מחליפים לך אז תודיע שנדע איפה לא לקנות
פורסם 2004 ביולי 321 שנים חחחחחחחחחח 3DMARK איזה זכרונות רעים יש ליבאוברקלוק הראשון שלי בבית (פעם ראשונה על ציוד אישי.. פחד) אני מסיים את האוברקלוק הכל נראה טובאני מריץ 3DMARK כולי מזיע מהתרגשות.. הולך למטבח לשתותפתאום אני שומע פיייייפפפפפ פייייפפפפפפ צפצוף עצבני אני מתקרב אני מהר סוגר את ה3DMARKעוד שניה הייתי מקבל התקף לב זהו חשבתי הלך עלי אין מעבד אין לוח אין כלום עוד שניה כל החדר יתמלא עשןהכנסתי את עצמי ואת כל מי שאני מכיר ללחץ היסטרילא מוצאים שום סיבה לצפצופים, הצפצוף ממש חזק אתם בטח מכירים את הספיקר הפנימי של המחשב איזה לחוץ הואאחרי יומיים של בדיקות אני קולט שהצפצוף לא בא מהמחשב, אלה מה"אל-פסק" שלא עמד בעומס
פורסם 2004 ביולי 421 שנים חחחחחחחחחח 3DMARK איזה זכרונות רעים יש ליבאוברקלוק הראשון שלי בבית (פעם ראשונה על ציוד אישי.. פחד) אני מסיים את האוברקלוק הכל נראה טובאני מריץ 3DMARK כולי מזיע מהתרגשות.. הולך למטבח לשתותפתאום אני שומע פיייייפפפפפ פייייפפפפפפ צפצוף עצבני אני מתקרב אני מהר סוגר את ה3DMARKעוד שניה הייתי מקבל התקף לב זהו חשבתי הלך עלי אין מעבד אין לוח אין כלום עוד שניה כל החדר יתמלא עשןהכנסתי את עצמי ואת כל מי שאני מכיר ללחץ היסטרילא מוצאים שום סיבה לצפצופים, הצפצוף ממש חזק אתם בטח מכירים את הספיקר הפנימי של המחשב איזה לחוץ הואאחרי יומיים של בדיקות אני קולט שהצפצוף לא בא מהמחשב, אלה מה"אל-פסק" שלא עמד בעומסאתה יכול לעשות מהסיפור הזה סרט מתח שובר קופות."הפייייייייייפפפפ" (בהשראת הצלצול)
פורסם 2004 ביולי 421 שנים צחק צחק אבל שאתה תיהיה לחוץ על החומרה שלך בטירוף ופתאום תשמע צפצוף עצבני נראה אותך גבר עושה מזה צחוק :'( :-\ :-X :-[
פורסם 2004 ביולי 421 שנים סרט מתח אה? הסיפור של המחשב שלי יותר מתקרב לסרט אימה . ביום הראשון שלו. שהוא עוד היה תינוק הספק התפוצץ כבינימט. זה היה ממש מופע. בהתחלה הוא הוציא זיקוקים ואז הוא הוציא עוד קצת חשמל (נו הכחול הזה מהזרם) ואז הוא הוציא עשן. זה מה שהיה ביום הראשון. סידי 1 שלי עשה את אותו הדבר רק בלי הזרם. ההארד דיסק שלי סתם הוציא עשן. בונה עכשיו שאני חושב על זה ההיתי יכול לשים עוף במחשב והיה לי נקניק מעושן ;D רגע.. זה יותר :'( :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.