עבור לתוכן

אוזניות במקסימום של 300 שקל

Featured Replies

פורסם

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה

בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל

בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי

עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות

לשמיעת שירים בלבד!!

משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3

אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום

כ.קול סאונד סטורם - און בורד

אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (:

מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד

בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה..

תודה. (:

פורסם

תזמין סנהייסר HD280 מחול בדרך כל שהיא. כל השאר פשוא זבל ולא שווה שקל

פורסם
  • מחבר

אין לי איך להזמין מחול

אבל בארץ ב200-300 שקל

אני יכול לקחת סנסמשהו דגם PC-120\130 זה לא טוב?

הזלמן עושה רושם מסיבי

ול HD280 צריך מגבר או משהו? בכל מקרה אין לי איך להשיג מחול ...

אחרי קריאת ביקורות על הזלמן, הוא ירד מהפרק

כתוב שהוא מצויין לסראונד, סרטים ומשחקים - וזאת לא המטרה

הם ציינו שלמטרות סטריאו אלה אוזניות ממוצעות ועדיף כבר לקנות בחצי מחיר משהו ממוצע

ה300 האלה באמת המקסימום ואני לא ירצה לבזבז אותם על משהו ממוצע שנותן ביצועים של איזה סוני 150 שקל..

ובקשר לסנמשהו שיש בזיגזג דגמי PC עכשיו אני רואה שזה עם מקרופון, בלעכס.. לא רוצה דבר כזה, אני רוצה רק אוזניות - אז גם זה ירד מהפרק

מה עושים :'( אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה באיכות סאונד טובה (אין לי דרישות גבוהות אני רוצה כולה איכות כמו של ה ATP3 לא של אולם קונצרטים)

פורסם

תביא ישר מחול. או EBAY או לא יודע מה. האוזניות סנהייסר HD280 הם 32 אוהם והם לא צריכות כלום כדי לעבוד. וכל הזמלן והחרא הזה לא מתקרבים בכלל לרמה של הHD280. פשוט לא כדי שום אוזניה אחרת בתקציב הזה

פורסם
  • מחבר

מה לא מובן בובע אני אומר לך שאני לא יכול להביא מחול כלום רק מהארץ !

פורסם

ואני עדיין לא מבין למה אתה לא יכול להזמין מחול? אני הזמנתי מaudiocubes2 וזה יצא לי שמינית מחיר ויותר פשוט מלהכין קפה.

הם פי 100 יותר טובות מכל הזלמן ושאר הדרק שיש בארץ. אם אתה בכל זאת עקשן אז קנה את הסנהייסר PX200 בסביבות ה300 שקל. שם לפחות ראיתי אותם בצליל. בטח אפשר למצוא אותם בפחות

**עריכה**

יש גם את הסנהייסר 497 שאחריי הHD280 הם ההיו הכי טובות לך. הם עולות 50 דולר בחול ואין לי מוסג כמה הם עולות בארץ. אם אתה מוצא אותם זה הייה לך הכי טוב

פורסם
  • מחבר

אין לי איך להזמין מחול אני לא אוהב להתעסק עם paypal וכל הדברים האלה

ואני לא מרגיש בטוח להזמין מחברה שאין לי קשר טלפוני רציני איתם...

סורי אבל לא עשיתי עד היום הזמנות מחול ולא נראה לי שזה ישתנה בקרוב אז תשתדלו להציע אך ורק בארץ

אני יתקשר מחר בבוקר לצליל ונראה מה יש להם להציע

עד כמה ה PX200 האלה טובים בסטריאו ?

פורסם

הPX לא hi end אבל הם טובות. נראה לי שמי שהולך לקנות אוזניות ב300 שקל מותר לו לשמוע את האוזניות שהוא הולך לקנות לפניי שהוא קונה אותם.

לך לצליל ותבקש לשמוע את הPX200 ותראה אם הם מתאימות לך או לא

פורסם
  • מחבר

תודה הולי, אני מקווה שהם יותר איכותיות ממה שהם נראות (לפי התמונות הם צעצוע)

עוד הצעות יתקבלו בברכה...

פורסם

יש את הSennheiser HD212 ב400 שקל ב www.tuki.co.il אבל אני כמעט בטוח שאם תחפש טוב תמצא אותם בפחות בארץ. יכול להיות שיש אותם אפילו לצליל. אני ראיתי דיי הרבה דגמים בצליל בקניון ערים בכפר סבא

פורסם
  • מחבר

תודה רבה (:

חנויות שמוכרות אוזניות באינטרנט יתקבלו בברכה רבה, בנתיים לא מצאתי שום חנות כזאת לצערי

כל ה NETACTION ו WALLA SHOPS ברמה ממש נמוכה ומוכרים שטויות..

דרך אגב איפה אני יכול לראות מחירים של האוזניות האלה בארץ - אם בכלל מוכרים את הדגמים האלה בארץ:

PX200

HD212

HD280

HD497

הדגם הראשון PX נראה לי דיי צעצוע ונראה קצת ירוד מול השאר

ה HD212 הבנתי שעולה בסביבות ה400 שקל ועובר את התקציב שלי

שני הדגמים האחרונים לא ראיתי במכירה בארץ ואם הם יותר מתקדמים אני מאמין שיעלו אפילו יותר מה 212 שזה בכלל רץ אחרי התקציב שלי..

פורסם

אני מכיר את החנות www.tuki.co.il אבל היא דיי יקרנית. נראה לי שמחקר מכובד בגוגל יביא אותך לחנות יותר זולה שיש בא את הHD212.

בקשר לPX200 קיבלתי מהם המלצה דיי חמה. שווה לך לפחות לשמוע אותם. אין מה להפסיד :)

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שחנות תתן לי לשמוע אוזניות לפני קניה

פורסם

אוזניות של AIWA ב40 שקל כנראה. אבל 300 שקל זה סכום רציני לאוזניות וזאת דיי זכותך לשמוע על מה אתה הולך להוציא את הכמות כסף הזאת. תתעקש על לשמוע את האוזניות האלה. נראה לי דיי מחובתם להשמיע לך אותם

פורסם
  • מחבר

אז ככה, קניתי עכשיו בקניון את ה Sennheiser 457

נוחות בטירוף, מחיר ממש טוב, איכות שממש ממש מספקת אותי אני לא מסוגל להעריך יותר מזה

שורה תחתונה אני ממש מרוצה מהם יחסית למחיר לא ציפיתי למוצר כזה

תודה רבה רבה לכל מי שעזר (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים