עבור לתוכן

איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם.....

Featured Replies

פורסם

... נראה מגעיל בטירוף... לפחות לטעמי :-\

פורסם

מי מהם ?

הסוני או המוטורולה ?

למוטורולה יש את כל צורת התקשורת הקיימות :

WIFI מובנה , BT מובנה , מצלמת 1.3 מגהפיקסל , מערכת ppc 2003 , מקלדת qwerty מלאה , מסך VGA ... מה לא .

רק שהוא קצת יקר ...

קצת

טיפה

900 יורו בהשקה .

פורסם

מכשיר חמוד אבל לא הייתי רוצה אותו רק בגלל שהוא משוכלל ויוקרתי

אני צריך פלאפון כזה שלא אכפת לי ממנו ושאם יפול לי ברחוב אני יבעט בו עד הבית ורק אז יזכר להרים אותו

לא כזה שאני ידאג כל שניה למיקום רך ונעים וישים אותו רק על שולחן אחרי שקירצפתי אותו וריפדתי עם בדים וספוג

בקיצור הנקודה הובהרה, מכשיר יפה ומתקדם אבל למה בעצם צריך את זה, עוד שנה כבר ימאס לך ממנו וכל הכסף הלך

בתחלס אני לא מכיר הרבה בני אדם שאחרי שנה עדיין מתלהבים מהמכשיר שלהם

פורסם

מי מהם ?

הסוני או המוטורולה ?

למוטורולה יש את כל צורת התקשורת הקיימות :

WIFI מובנה , BT מובנה , מצלמת 1.3 מגהפיקסל , מערכת ppc 2003  , מקלדת qwerty מלאה , מסך VGA ... מה לא .

רק שהוא קצת יקר ...

קצת

טיפה

900 יורו בהשקה .

יקר ?!?!?..... לא הגזמת ?!??!.... זה לא יקר..... שלוש ארבע יהלומים אתה מסודר ;D

פורסם

ככה זה שעובדים בזיגזג, אין הערכה לכסף....

פורסם

כן האאא.... מנגבים ת'תחת עם שטרות של מאתיים...... באמת פבל אנחנו עמחה... נא להתייחס בהתאם !!

פורסם

טוב נחזור לנושא התארד טיפ טיפה עברנו את "גבול הטעם הטוב".. ;)

בכל מקרה בעל התארד אף אחד לא יוכל להמליץ לך על מכשירים בלי שתגיד מה אתה מחפש

יש המון המון מכשירים בכיוונים שונים עם תכונות לקהל יעד שונה

פורסם

הלו הלו

מה הפכתם אותי פה ...

קודם כל יש לי הערכה לכסף , למדתי את זה בדרך הקשה , ודבר שני ... אני אישית מנגב את התחת עם שטרות של 300 , יש להם מגע יותר נעים .

פורסם

המוטורולה הזה הוא יותר כמו pocket PC מתקפל עם טלפון סלולרי בתוכו (מזכיר את הP900 של סוני אריקסון), והZ1010 לדוגמא, הוא יותר טלפון סלולרי מתקדם בעיקר ביכולות התקשורת ה"מאגניבות" שלו (כמו תמיכה מלאה ב3G) ובגודל הקטן שלו (לפחות יחסית לשאר המכשירים הממש מתקדמים- שלא לדבר על המוטורולה 3G).

הP900 והמוטורולה שpavel מזיל עליו ריר הם יותר מתקדמים בתכונות ה"פנימיות" (מסך ענק, כל מיני תוכנות בתוך הטלפון עצמו, וכאלה...)

פורסם

כמה ספאם, כמה ספאם...

רק בשביל לא לנעול את הת'רד, חלק מההודעות הלא קשורות נמחקו.

אתם מתבקשים הפעם להישאר בנושא המקורי. תודה.

פורסם

את המנגו של פעם זוכרים.....אז אם זה נחשב פלאפון אז אני רוצה אותו.... ;D

נ.ב.: יש לי נוקיה 6100 אחלה בחלה של פלאפון.... למרות שאני לא ממש משתמש בו... רק שיחות.... מפה זה למה מנגו ;) ;)

כנ"ל

פורסם

זה לדעתי הפלא' הבא שלי אחלה מכשיר אחרי 3310. שזה עבק מכשיור שלא נשבר מנפילה מקומה שנייה ואחרי משחק כדורגל איותו.

http://www.nokia.com/nokia/0,,33210,00.html

ולא יקר בארצות מסוימות (בארץ 3700 ש"ח קצת מוגזם לדעתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים