פורסם 2004 ביולי 321 שנים מי מהם ?הסוני או המוטורולה ?למוטורולה יש את כל צורת התקשורת הקיימות :WIFI מובנה , BT מובנה , מצלמת 1.3 מגהפיקסל , מערכת ppc 2003 , מקלדת qwerty מלאה , מסך VGA ... מה לא .רק שהוא קצת יקר ...קצת טיפה900 יורו בהשקה .
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מכשיר חמוד אבל לא הייתי רוצה אותו רק בגלל שהוא משוכלל ויוקרתיאני צריך פלאפון כזה שלא אכפת לי ממנו ושאם יפול לי ברחוב אני יבעט בו עד הבית ורק אז יזכר להרים אותולא כזה שאני ידאג כל שניה למיקום רך ונעים וישים אותו רק על שולחן אחרי שקירצפתי אותו וריפדתי עם בדים וספוגבקיצור הנקודה הובהרה, מכשיר יפה ומתקדם אבל למה בעצם צריך את זה, עוד שנה כבר ימאס לך ממנו וכל הכסף הלךבתחלס אני לא מכיר הרבה בני אדם שאחרי שנה עדיין מתלהבים מהמכשיר שלהם
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מי מהם ?הסוני או המוטורולה ?למוטורולה יש את כל צורת התקשורת הקיימות :WIFI מובנה , BT מובנה , מצלמת 1.3 מגהפיקסל , מערכת ppc 2003 , מקלדת qwerty מלאה , מסך VGA ... מה לא .רק שהוא קצת יקר ...קצת טיפה900 יורו בהשקה .יקר ?!?!?..... לא הגזמת ?!??!.... זה לא יקר..... שלוש ארבע יהלומים אתה מסודר ;D
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כן האאא.... מנגבים ת'תחת עם שטרות של מאתיים...... באמת פבל אנחנו עמחה... נא להתייחס בהתאם !!
פורסם 2004 ביולי 321 שנים טוב נחזור לנושא התארד טיפ טיפה עברנו את "גבול הטעם הטוב".. בכל מקרה בעל התארד אף אחד לא יוכל להמליץ לך על מכשירים בלי שתגיד מה אתה מחפש יש המון המון מכשירים בכיוונים שונים עם תכונות לקהל יעד שונה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הלו הלומה הפכתם אותי פה ...קודם כל יש לי הערכה לכסף , למדתי את זה בדרך הקשה , ודבר שני ... אני אישית מנגב את התחת עם שטרות של 300 , יש להם מגע יותר נעים .
פורסם 2004 ביולי 321 שנים המוטורולה הזה הוא יותר כמו pocket PC מתקפל עם טלפון סלולרי בתוכו (מזכיר את הP900 של סוני אריקסון), והZ1010 לדוגמא, הוא יותר טלפון סלולרי מתקדם בעיקר ביכולות התקשורת ה"מאגניבות" שלו (כמו תמיכה מלאה ב3G) ובגודל הקטן שלו (לפחות יחסית לשאר המכשירים הממש מתקדמים- שלא לדבר על המוטורולה 3G).הP900 והמוטורולה שpavel מזיל עליו ריר הם יותר מתקדמים בתכונות ה"פנימיות" (מסך ענק, כל מיני תוכנות בתוך הטלפון עצמו, וכאלה...)
פורסם 2004 ביולי 321 שנים לדעתי האחד והיחיד נוקיה 6630 (אני חושב שככה קוראים לו אבל אני לא בטוח)http://www.nokia.com/nokia/0,,58708,00.html
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כמה ספאם, כמה ספאם...רק בשביל לא לנעול את הת'רד, חלק מההודעות הלא קשורות נמחקו.אתם מתבקשים הפעם להישאר בנושא המקורי. תודה.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים את המנגו של פעם זוכרים.....אז אם זה נחשב פלאפון אז אני רוצה אותו.... ;D נ.ב.: יש לי נוקיה 6100 אחלה בחלה של פלאפון.... למרות שאני לא ממש משתמש בו... רק שיחות.... מפה זה למה מנגו ;) כנ"ל
פורסם 2004 ביולי 421 שנים זה לדעתי הפלא' הבא שלי אחלה מכשיר אחרי 3310. שזה עבק מכשיור שלא נשבר מנפילה מקומה שנייה ואחרי משחק כדורגל איותו.http://www.nokia.com/nokia/0,,33210,00.htmlולא יקר בארצות מסוימות (בארץ 3700 ש"ח קצת מוגזם לדעתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.