פורסם 2004 ביולי 321 שנים טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני ממליץ לך לחכות לתגובות אחרותאבל זה תמיד מומלץ להתקין את הוינדוס מחדש שמתקינים כרטיס מסך חדש, ככה אתה בFRESH START כמו שאומריםאבל תמתין יכול להיות שאחרים ידעו איך לסדר את הבעיה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אני ממליץ לך לחכות לתגובות אחרותאבל זה תמיד מומלץ להתקין את הוינדוס מחדש שמתקינים כרטיס מסך חדש, ככה אתה בFRESH START כמו שאומריםאבל תמתין יכול להיות שאחרים ידעו איך לסדר את הבעיהכבר עשיתי את זה...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים בולשיט פורמט אחרי החלפת כרטיס..... באמת באמת לא הכרחיתדאג שאתה מתקין דרייברים עדכניים של ATIושאתה ברזולוציה ומהירות רענון סבירהעריכה: סורי לא שמתי לב שאתה מדבר על אייקונים בסרגל ולא בדסקטופ, תעשה פרינט סקרין שנראה על מה אתה מדבר
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש לי את אותה בעיה במחשב של אחותי, אבל אני לא יודע איך איפה המחשב שומר את התמונה כאשר אני לוחץ "פרינט סקרין"
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הוא לא שומר את התמונה בשום מקום הוא רק עושה "העתק" אתה צריך לעשות "הדבק" בצייר...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הוא לא שומר,זה בclipboardלך לצייר ותעשה הדבק*התגובה שמעלי לא היתה בזמן שלחצתי על להוסיף תגובה, סליחה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אתה עובד עם איזושהי תוכנה לסקינים של המערכת ההפעלה ?לא...הבעייה גם שאני צריך להעלות תמונה בגודל של הdesktop בלי למזער אותה, שתדעו על מה אני מדבר...אגב איך אני מעלה תמונה?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים דבר ראשון מאוד מומלץ שלא תעלה תמונה בגודל הדסקטופבצייר אתה יכול לחתוך רק את החלק שאתה רוצה להציג, לדוגמא הסרגל התחתון או התפריט כיבוילהוספת קבצים אתה לוחץ למטה על ADDITIONAL OPTIONS
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר זאת הראשונה היא המקורית של האייקונים על השולחן עבודה... נראים מצויין....והשנייה היא של החלק הימני של הtaskbar שימו לה איך האייקונים נראים מרוחים, וזה לא מהתמונה, זה ככה במקור[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר קשה קצת לראות כי זה jpeg, אבל רואים שזה מרוח, מצטער על הdouble postהנה עוד שתיים...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.