פורסם 2004 ביולי 321 שנים שמעו יש אתרים מסוימם שאני ניכנס ואז הוא אומר לי שגיאה.. ואז הוא אומר אני יכול לעשות בדיקת באגים משהו כזה.. מי שהוא יכול לעזור לי כדי לבטל את זה. כי זה פעם ראשונה שקורא לי את זה.. או שיביא לי את ההתקנה של האינטרנט אקספלור אני יתקין את זה על זה ואולי זה יסתדר .. תודה..
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש לך תמונה של השגיאה?*שקלת להחליף דפדפן? , יש באקספלורר המון באגים ועוד שטויות מבית מיקרוזיפט.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים באינטרנט אקספלורר כנס בתפריט ל tools>>internet options>>advancedמצא "display a notification about every script error" ותוריד תסימון
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אחי יש לי אוינדוס בעיברית.אז היגעתי לאן שצריך אבל לא היבנתי מה כתוב פה..:display a notification about every script error??
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש במתקדם למטה כפתור "שחזר ברירת מחדל" או משו כזה לחץ עליואגב יעזור אם תתן מידע על ההודעת שגיאה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אחי מצאתי את זה זה היה משהו אחר... קראו לו בטל איתור בגים בסקירפט.. אבל הינה התמונה: ראיתי את התמונה באיזה מקום אבל וזה אותו בעיה שיש לי פשוט אין לי זמן לחכות שזה יופיע אז הבאתי את זה באנגלית ולא בעיברית.. תודה על העזרה אנשים !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.