עבור לתוכן

הבדלים במסכים של ניידים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום כבר ניתן למצוא דגמים של מחשבים ניידים במחירים של 4500-5500 במפרט לא רע בכלל למי שלא מחפש תמיכה למשחקים ועבודה של שעות ארוכות ללא חיבור למתח חיצוני.

למעשה כל הפרסומים של מחשבים ניידים לא מפרסמים את המפרט של המסך של המחשב הדבר היחיד שנראה יהיה 15 אינץ TFT וכאלו.

אבל למעשה אני מאמין שיש הבדלים גדולים בין המסכים (ואולי אני טועה), הרי אנחנו קונים מחשב שלם ולא רק מעבד וצורב, חשוב גם לבדוק את איכות המסך עצמו, זמן תגובה, בהירות ניגודיות וכדומה, מישהו יכול לפרט קצת על ההבדלים הנפוצים במחשבים כלומר מה בדרך כלל דומה בהם, מה דרך כלל שונה בהם וכדומה?

אני יודע שניתן להכנס לאתרי יצרן מן הסתם ולהשוות אבל האםיש מקום מרוכז שניתן להשוות בין המסכים באתרים שאני מכיר בסך הכל יש את גודל המסך וזהו.

תודה

פורסם

אני בספק שגם באתר היצרן תקבל הרבה מידע על המסך עצמו.

ובתקציב שאמרת אי אפשר באמת למצוא נייד טוב למשחקים, וגם אחד עם חיי בטריה ארוכים.

בכל מקרה מקור טוב להשוות בין ניידים לדעתי הוא האתר של CNET.

הבעיה שהדגמים לא תמיד זהים לאלו בארץ, ודווקא המסך לדוגמא יכול להיות אחד הדברים שדופקים אותך בהם.

אבל עדיין ניתן בד"כ למצוא הרבה ביקורות משתמשים על מגוון רחב של דגמים, וזה לדעתי מידע מאוד מועיל.

http://reviews.cnet.com/Notebooks/2001-3121_7-0.html?tag=cnetfd.glnav

שים לב להגיע לחלק של User Reviews בדגם הרצוי

פורסם
  • מחבר

זאת חתיכת בעיה לפי דעתי, כי גם אם לא מדובר במסכים עם מהירות תגובה טובה למשחקים זה יכול להיות כל כך חמור שאפשר לדפדף בדף אינטרנט יהיה סיוט ולא נוכל לעבוד כמו שצריך.

צריך לפני כל קניה לעבוד עם המחשב הנייד לראות איך הואף האם הוא מתאים, איך המסך , המקלדת ובקיצור לבדוק מחשב כשלם ולא רק להתייחס למעבד או זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים