עבור לתוכן

ייעוץ לקניית זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום אחים שלי מה קורה?

אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:)

זה המפרט שלי:

CPU Type                                          Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400)

Motherboard Name                                  ECS P4VXASD2  (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio)

Motherboard Chipset                               VIA VT8753A Apollo P4X266A

System Memory                                     256 MB  (SDRAM)

BIOS Type                                         AMI (05/29/02)

והשאלה שלי:

איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM

תודה רבה רבה רבה לכל העונים וגם לאלה שסתם העיפו מבט ואמרו "עוד נוב..."

לאב יו אול :]

פורסם

אין המלצות מיוחדות, תגיד תודה אם בכלל תמצא SDRAM

עקרונית כמובן שמומלץ לקנות חברה מוכרת כמו קינגסטון מיקרון וכו, אבל בקניית אסדירם אין מקום לקטנוניות.. תקנה מה שאתה מצליח להשיג

הייתי במקומך חוסך כסף וקונה לוח אם נורמלי + 256 דידיאר, ככה תוכל גם לעשות אוברקלוק יש לך מעבד עם פוטנציאל לא רע

ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM,

בפירוש כתבת שיש לך שני סלוטים DDR...

הלוח הזה דיי צולע אבל אתה יכול להשאר איתו אם אתה לא מתכנן OC, קנה את ה DDR266\333\400 512MB הכי זול שתמצא, בכל מקרה בלי אוברקלוק זה לא ישנה לך הרבה וההגבלה האפקטיבית של הלוח שלך זה ל DDR266 (תוכל להרכיב DDR400\333 אבל הוא עדיין יעבוד במהירות 266)

ושוב אני מדגיש אם יש אפשרות עדיף להחליף לוח אם ולקנות DDR400 - 256MB

פורסם

עכשיו בדקתי באתר של הלוח אמא ואתה יכול לשים זיכרון DDR. אבל זה חייב להיות במקום הSD ראם שיש לך עכשיו. אבל זה עדיין שווה את זה.

קנה סטיק ראם 1 של 512 מגה בייט של ADATA ב490 שקל מKSP.

פורסם

ho shit כבר 5 בבוקר. נו טוב בכל מקרה לפניי 4 מחר אני לא צריך לקום... כן כן אני יודע שזה ספאם לגמריי (אולי זה בגלל השעה? ;))

אז יש חוק שאני צריך להגיד עכשיו משהו חכם.. טוב אני ינסה.

לפותח התארד. כדי לך לבדוק איזה בדיוק מעבד יש לך. אם יש לך גרסה מסוימת של ה2.0 גיגה אז יכול להיות שיש לך אוברקלוקר רציני. אני ההיתי חוקר את זה יותר לעומק. המעבד שלך הוא 400MHZ או 533? כמה מעלות הוא במנוחה\מאמץ? האם הלוח שלך מאפשר לעשות OC? אם הלוח מאפשר אז אולי כדי לך ללכת על ראם יותר מהיר.

(נו טוב ניסיתי להגיד משהו חכם... לא ממש יצא לי נראה לי. אז לפחות החתימה שלי תואמת את האישיות שלי ב5 בבוקר ;D)

פורסם

לא רק שמיצית את החתימה, גם עשית את זה ב2 הודעות ברצף..

בכל מקרה הוא רשם בפירוש:

CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400)

אז אפשר להבין מזה שזאת סדרת A

לוחות עלית גרועים בOC, לרובם אין אפשרות, ולמי שיש אפשרות היא מאוד מאוד מוגבלת ולא מוצלחת

בגלל זה אני חושב שעם מעבד כזה עדיף לו לקנות לוח + 256 דידיאר400, מאשר סתם 512דידיאר שיעבדו ב266 בלי אפשרות לOC..

פורסם
  • מחבר

תודה כל העצות

נגיד שאני אלך על לוח אם חדש,

יש לכם אחד מומלץ אבל לא יקר מדיי?

כי אני מחפש לקנות ( אחרי מה שאמרתם ) כזה + 512 DDR ( לא NO NAME )

אוברקלוק לא הכי בראש שלי אז אני מעדיף יותר זיכרון מאשר יותר סיכויי הצלחה לאוברקלוק

ועוד שאלה קטנה :

אם אני הולך על לוח אם חדש + 512 יש סיכוי שאני אצליח להוסיף לו את ה- SD-RAM שלי?

תודה מראש!

פורסם

אופס אני לא מאמין שזה קרה לי (אל תגלו לאף 1 :-X)

ובקשר ללוח לא. אתה לא יכול לשים את הSD שיש לך בלוח החדש.

ולוח אני ממליץ על הABIT IS7-E וזיכרון על הADATA שעולה 490 שח.

פורסם

זה שא"ק לא בראש שלך זה חבל מאוד

כי המעבד שלך לא ניהיה צעיר מיום ליום ועם הישומים והמשחקים החדשים עולים הדרישות

אני מסכים עם מה שהולי JC אמר, הלוח אם שהוא הציע יספק את כל הצרכים, במחיר סביר בהחלט

זכרונות A-DATA הם אחלה זכרונות וגם כן במחיר סביר לחלוטין

אני ממליץ לקנות DDR400 אפילו שהמעבד שלך עובד בFSB 100, תמיכה עתידית לשדרוג\מכירה

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos אח שלי באמת שהייתי רוצה לעשות OC אבל יש בעייה קטנה...

אין לי שמץ בכל מה שקשור לזה ( בנוגע ליידע שיש לי במחשבים - אני בנאדם של תוכנה /: )

הייתי שמח לדעת

אבל לפי מה שהבנתי כל מה שקשור ל- OC זקוק לכסף.. ולא דבר שיש לי בעודפים

אם לא תקן אותי בשמחה

רק טוב לדעת :]

פורסם

OC זקוק למחשב קריר 8). ואתה יכול על איך עושים OC למחשב

פורסם

אם יש לך כרגע זכרון SDRAM אם תקנה256 DDR אין סיכוי שיעבוד יחד אם הSDRAM ואז בעצם יהיה לך אותה כמות של זכרון

פורסם

אם יש לך כרגע זכרון SDRAM אם תקנה256 DDR אין סיכוי שיעבוד יחד אם הSDRAM ואז בעצם יהיה לך אותה כמות של זכרון

יצאת לגמרי מההקשר..

לקנות 256 DDR זה רק במידה והוא מחליף לוח, למטרות OC !

אם הוא לא מחליף לוח כמובן שיקנה DDR 512

אוברקלוקינג ב 2.0A לא מחייב קירור מיוחד כל עוד הוא לא מעלה את המתח

המעבד הזה עם פוטנציאל לא רע בכלל, אני לא יכול להגיד לך עד כמה תגיע כי זה תלוי במעבד המסויים שיש לך ואף אחד לא יכול לנחש

אבל הגעתי עם מעבד כזה ל 2.8 ללא העלת מתח.. גם אם תגיע ל 2500 זה מצויין ואל תשכח שהעלת גם את הבאס בדרך

כל עוד תשאר בא"ק ללא העלת מתח לא תגיע לאוברקלוק רצחני אבל גם לא תצטרך להשקיע כסף בהיטסינק חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים