פורסם 2004 ביולי 221 שנים שלום!היום שידרגתי את המחשב שלי מp 1.7Ghz256 sdrammx 440ל:p 1.7GHz (המעבד זה הדבר היחיד שלא החלפתי)motherboard asus p4p800ram 512 DDRradeon 9800 pro 128mb 256bitוהייתי שמח, לאחר שהתקנתי הכל (כולל את הדרייבר של radeon catalyst 4.6)החלטתי לנסות את הביצועים החדשים, נסיתי עם ut2004 , והעלתי הרבה מהגרפיקה לhigh , וזה רץ יותר חלק, אבל לפעמים מקרטע קצת, כמו שמשחקים באינטרנט ויש lag רק offline אני מזיז את העכבר או מקיש על המקלדת ולוקח איזה שנייה להגיב, למישהו יש רעיון?! אני יודע שזה לא בגלל המעבד, המחשב עדיין אמור להיות די חזק איתו.. (על פי האנשים הטובים בזיג זג)....
פורסם 2004 ביולי 221 שנים תבדוק באפשרויות אם מסומן reduce mouse lag, זה צריך להיותאו משהו בסגנוןותבדוק גם משחקים אחרים, אם זה רק שם אז זה משהו בהגדרות
פורסם 2004 ביולי 221 שנים פירמטת את המחשב אחריי שהתקנת את כל הדברים? אם לא אני מאוד ממליץ על זה. כי יכול להיות שיש שאריות של דרייברים ישנים וכל מני דברים כאלה.תפרמט ותגיד לנו אם זה עזר (כמעט 100% שזאת הבעיה) כי המחשב של אח שלי יש G4 MX ו256DDR 333MHZ ומעבד P4 1.7והמשחק רז כמו בובה אז זה לא בעית חומרה
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר עשיתי את שני אלה ולצערי nada...אולי זה קשרו בהגדרות ב ati catalyst...offtopicזה צריך להיות על openGL או על Direct3D?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.