פורסם 2004 ביולי 221 שנים יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות,הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום.עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot.מה לעשות?
פורסם 2004 ביולי 421 שנים תבדוק שהספרייה Documents and Settings\<username>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch קיימת. אם לא אז תיצור אותה ותנסה שוב להעלות את הסרגל כלים.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מה אם אתה מנסה ליצור סרגל כלים חדש?ובבקשה לא להקפיץ ת'רדים. קרא את חוקי הפורום.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר תבדוק שהספרייה Documents and Settings\<username>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch קיימת. אם לא אז תיצור אותה ותנסה שוב להעלות את הסרגל כלים.אין לי את התיקיה "Appilcation Data"..וגם שאני עושה מאפיינים של שורת המשימות > שורת המשימות> הצג סרגל הפעלה מהירה, ומסמן אותו, הוא לא עובד,ושאני חזור לשם אחר כך זה לא מסומן..
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר סליחה שאני מעלה את האשכול הזה אחרי שעבר הרבה זמן,אבל אני התייאשתי מהבעיה והיום נכנסתי לפורומים בנושא אחר ומצאתי שענו לי פה.אז עשיתי שיציג את התיקיות המוסתרות, וזה מצא לי את התיקיה של ה-quick launch.מה שמוזר, זה שתוכנות חדשות שהתקנתי אחרי שהסרגל כלים כבר לא עבד, נוספו לשם.מחקתי כמה קיצור דרך והשארתי 3 חשובים. ניסיתי שוב לעלות את הסרגל דרך המאפיינים של שורתהמשימות ועדיין לא עובד.אז התיקיה שם, אבל עדין לא נותן לי לעלות את הסרגל.*ניסיתי גם ליצור סרגל כלים חדש עם הפריטים של ה-quick launch , ונתן לי את אותה שגיאה שצילמתיושמתי פה באשכול.מה אני עושה?תודה מראש לכל מי שיענה. :-\
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר מצטער שאני שוב מקפיץ ת'אשכול,אבל אף אחד לא עונה וזה די חשוב..מישהו יכול לקרוא את האשכול ולהגיד לי בבקשה מה אני יכול לעשות? 8)תודה ושוב סליחה.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים נסה להריץ את הפקודה REGSVR32 /i SHELL32.נסה גם לסרוק עם Ad-Aware SE ו-Spybot.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אממ אני לא יודע איך ידעת את זה אבל הרצתי את הפקודה וזה עבד! תודה רבה! סליחה שאני מבקש עוד משהו אבל אתה יכול להסביר לי במילים פשוטות מה עשיתי? ??? תודה רבהה!!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים האמת, אין לי מושג. עשיתי חיפוש ב-experts-exchange.com ומצאתי את זה: http://www.experts-exchange.com/Operating_Systems/WinXP/Q_21043805.htmlאני רק יכול לנחש, שמכיוון שהתפקיד של Regsvr32.exe זה לרשום (או למחוק רישום) של DLLs במחשב, אז זה בטח רשם מחדש את Shell32.dll (במקום רישום שאולי נדפק כתוצאה מאיזה Spayware או כדומה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.