עבור לתוכן

מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO???

Featured Replies

פורסם

מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

פורסם

את מחשבי ALIENWARE לא שווה לקנות, כי אם תרכיב את המפרט שלהם הוא יצא לך יותר זול, חוץ מהמארז שלהם לא יודע אם שווה :-\ :P ::)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהם דיי יקרים אבל המארז והמותג שווים את המחיר!!! מישהו יודע איפה מוכרים?

פורסם

מי שקונה את המחשבים האלה לא החפט לו להוסיף עוד 5k בקטנה

אבל אם מישהו באמת מתכוון לקנות מחשב כזה אז עדיף שיחכה עוד קצת שיגיעו המחשבים עם הדיול של כ.מסך... אה כן ושיכין איזה 4k בירוק מינימום

פורסם

ההבדל בין המחשבים של alienware ושל voodoo למחשבים רגילים או רק בשם ובמארז. אתה יכול לקנות את אותם חלקים בדיוק אם מארז יפה וזה הייה לך בדיוק אותו הדבר בחצי כסף. voodoo בכלל לא שווה לקנות. ואם אתה קונה alienware אז זה רק אם duel VGA או את הלפטופים שלהם.

אם אתה לא הולך לקנות את הDUEL VGA אז תראה בalienware בדיוק את המפרט שלהם ותקנה את אותו הדבר בארץ אם מארז אחר.

זה יצא לך חצי מחיר ובידיוק אותם ביצועים

פורסם

HOLY JC יש לי שאלה שלא קשורה לדיון ונורא מסקרן אותי אתה נוצרי?

פורסם

אמממממ...... אתה יודע יש דבר כזה נקרא הודעה פרטית..... נועד למצבים כאלו.... :-\

פורסם

מי שקונה את המחשבים האלה לא החפט לו להוסיף עוד 5k בקטנה

אבל אם מישהו באמת מתכוון לקנות מחשב כזה אז עדיף שיחכה עוד קצת שיגיעו המחשבים עם הדיול של כ.מסך... אה כן ושיכין איזה 4k בירוק מינימום

8K אם זה מחשב מלא עם הארדיסקים ומסך

המינימום אצלהם הוא הכי טוב שיש

פורסם

תראה מסך זה כבר סיפור אחר לגמרי... הרי בשביל מה להסתפק במסך LCD 17 אם אפשר לקנות  40אינצ' או ... , ומי אמר שחייבים מסך אחד רק ? למה לא 2 או 3?

same thing go with the speakers and the cooling system

פורסם

מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

לא,כן,לא.

i rest my case

פורסם

כמו שאמרו, לא שווה את הכסף. תקנה חלקים בנפרד, תקנה קירור מים ומארז יפה ויש לך את אותו מחשב רק יפה יותר, חזק יותר וזול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים