פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר אז מה אתה אומרעל זה..80 אחורה מוציא80 קדימה למטה מכניס120 הכי למעלה שאני יכול בדלת מוציא.. ( אם אני לא אמצא דרך לעשות חור בגג..)120 מול המעבד מכניסיש ת120 של הספק מוציא.. עוזר כמה שעוזר..יש לי עוד 80.. איפה לשים? שיכניס מול הכ.מסך? או שיעזור להוציא מאיפהשהו?צודהה
פורסם 2004 ביולי 521 שנים 120 הכי למעלה שאני יכול בדלת מוציא.. ( אם אני לא אמצא דרך לעשות חור בגג..)120 מול המעבד מכניסבמארזי מידי\טאוור הכי למעלה ומול המעבד היו ממש צמודיםמה שיגרום לכניסה ויציאה של אוויר ממש קצרה, האוויר לא יגיע לחלל המארז וכבר יצא מהמאורר שמעליוהמלצה שלי בכלל להתעסק עם מאוררי 80.. אבל בגלל שכבר יש לך 120 אז חבל לקפח אותםשים מאורר אחד ממש בקצה הימיני התחתון ליד המאורר מכניס אוויר בפאנלבמידה והרדיסק מוצב לך ממש למטה או שיש לך שילדת ברזל ארוכה שממשיכה עד רצפת המארז, אז תמקם את המאורר אחריהם למטה (זה יוצא בערך באמצע הדלת)במארז מידי\טאוור אין צורך ביותר מ2 מאוררים בדלת, במיוחד שחלק מהם 120ממ אז בכלל אין מה לדבראתה לא חייב לנצל את כל המאוררים שיש לך עודף במאוררים זה לא דבר הכרחי, אל תשכח שמאוררים לא מחזיקים לנצח ועדיף שיהיה לך כמה ספאר בצד
פורסם 2004 ביולי 521 שנים כן אבל תנסה לשים דיסקיות לפני המאוורר ככה שהוא יהיה בשיפוע למעלה קצת או לשים מין ספויילר על רצפת המארז, כדי שהאוויר הקר שהמאוורר מכניס יגיע למעלה, לכיוון לוח האם, מעבד, וכו'... תקרא עוד במאמר הזה http://www.pc-spot.co.il/articles/cooling1.php.ציטוט מהמאמר הערה : בגלל שאויר קר אינו נוטה לעלות למעלה , מאוורר החזית יפיק תועלת מעטה בלבד לקרור הרכיבים, אלא אם נטה את כיוון זרימת האוויר כלפי מעלה. זאת ניתן להשיג במספר דרכים, שיטה אחת היא הוספת "ספויילר" תחת המאוורר אשר יטה את כיוון זרימת האוויר כלפי מעלה אל עבר הרכיבים אותם נרצה לקרר כלומר המעבד, הכרטיס הגראפי והגשר הצפוני. שיטה שנייה ופשוטה יותר ליישום היא הוספת דסקיות בחיבור שני הברגים התחתונים של המאוורר כך שהוא יותקן בזוית אשר מטה את המאוורר כלפי מעלה ותאפשר הזרמת האוויר אל עבר הרכיבים אותם אנו מעוניינים לקרר. יש צורך בזוית קטנה בלבד לקבלת האפקט המבוקש.בסדר? בהצלחה.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר הקטע שאין לי עדיין את המאווררים!!!!אבל מכל התראד הזה הסקתי שזה הכי טוב!!יש לי רק 80 מוציא אחורה...מה אתם מציעים??אני מבולבל ממששששששצודההה
פורסם 2004 ביולי 521 שנים התמכרת לצודה הא?בכל מקרה קנה רק 80..אם אתה רוצה לשים יותר ממאורר אחד בדלת 120 יהיה מסורבל מאודמקדימה ומאחורה אתה חייב 80ממ כי המקום מובנהבגג אין לך אפשרות לעשות - אם היה אז 120 זה סבבה, אבל אתה לא יכול !
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר טוב חברה.. אני לא מאמין.. אבל מצאתי תמארז שלי באינטרטנט!!!!!!!http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=185(שלי שחור כסוף.. לא מגיל כמו שם..)מה אתם אומרים? איך אני אעשה חור בגג?ולא הבנתי מה לעשים עם המאווררים!!!צודהה (זאת מעין חתימה שלי.. סיפור ארך ארך..)
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מכיר את המארז בגלל זה אמרתי שזה סיפוריש לך פאנל פלסטיק גם למעלה כמו מקדימהובשביל לעשות חור במארז תצטרך לעשות חור גם בשלדת ברזל (שיושבת מתחת לפאנל) וגם בפאנל עצמוזה יכער בטירוף את הפאנל העליון והחור שיש מתחת לידית לא מספיק טוב
פורסם 2004 ביולי 521 שנים אם תצליח למקם מאורר איפה שיש לך את הרשת אז תהנה, במארז שהיה ברשותי (דומה מאוד למה שיש בתמונה) לא היתה אפשרותבכל מקרה איזה מאוררים מה לעשות עם מה, תפרט השאלה שלך לא מובנת
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר תגיד לי עכשיו.. חזק וברור!כמה ואיפה לשים מאווררים ? 80 120 מה שאתה אומר...
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מקדימה 80ממ מכניסמאחורה 80ממ מוציאבגג מוציא 80ממ (תנסה לשים איפה שהחורים האלה בידית) ו120 בדלת מכניסאם לא תצליח בגג אז שני 80ממ בדלת אחד מוציא אחד מכניסיש לך כבר 120ממ קנוי בבית? אם לא אז קנה רק 80.. אם כן אז נתקמבן איתם
פורסם 2004 ביולי 521 שנים כן שווה, קיט טוב במחיר טוב רק שבמהירות מקסימלית הוא לא ממש שקט (בשביל זה צירפו פוטנציומטרים)המאוררים עצמם לא הטופ אבל הם בהחלט מספקים..לילה טוב (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.