פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר סבבה.. גמני חשבתי ככה...עכשיו.. מישו מכיר תמארז של SPL הזה... שיש לו ידית שחורה למעלה?אני פשוט לא יודע איך לעשות חור בגגגגגגועוד משו... מאווררי 120 אני יכו לשים רק בדלת!! המקומות המוכנים במארז מתאימים רק ל80!!!זה משנה את הבחירה??יש הצעות נוספות????צודהההה
פורסם 2004 ביולי 521 שנים לא משנה את הבחירה, אלא אם אתה אומר שאתה לא יודע לעשות חורים , בעיקרון אם תוכל לשים 120 בדלת ו120 בגג זה יהיה טוב מאוד.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מכיר את המארזים האלה שהמרווח בין הסידי לצורב תפוס עם כל מיני שטויותעזוב את זה אני לא רואה דרך קלה לעשות שם חורהדבר הכי טוב יהיה לעשות מאורר בדלת ממש סנטימטר מהתקרה, מאורר 80 שיוצב ממש ליד הספק אבל לא נוגעככה הוא ישאב את האוויר החם משם..מאורר מכניס אוויר גם כן בדלת, שהקו התחתון של המאורר יהיה בקו של הכ.מסך AGP
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר רגע... בעצם... יש לי מאורר 120 בספק.. אבל הוא לא בדופן המארז.. הוא בתחתית הספק...כלומר.. הוא לוקח אוויר חם מהמארז... זה נחשב כמו מאורר שמוציא מלמעלה?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר לא התכוונתי שמחשיבים אותו כמאוורר מארז..האם הוא עושה עבודה כמו שמאורר בגג היה עושה? כי כנראה אין לי אפשרות לעשות חור בגג...
פורסם 2004 ביולי 521 שנים לא הייתי משווה את הפעולה שלו למאורר בגג.. אבל הוא עוזראם אין לך איך לעשות מאורר בגג אז אין מה לעשות עזוב את זה תדאג לדלת
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר אני אשתדל למצוא פתרון לגג..עכשיו... איפה למקם את המאווררים הבאים ?80 (בא עם המארז.) - מאחורה נמצא..עוד 80עוד 80120ועוד 120...סדרו לי אותם בבקשה...צודההה רבה רבה על העזרה
פורסם 2004 ביולי 521 שנים אני חושב שתעשה חלון יפה...ותשים איתו מאוורר 120....נ.ב...אם אתה רוצה לראות תמונות של המודים שעשיתי תשלח לי הודעה באייסיקיו...
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מאחורה מוציא אוויר - כבר ישבגג או ממש למעלה בדלת כמו שאמרתי קודם - מוציא אווירבדלת למטה מכניס אווירמקדימה מכניס בטח כבר יש מקוםבטח המקומות המובנים מקדימה ומאחורה במארז הם 80ממ אז אין הרבה ברירות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.