עבור לתוכן

EPoX 8RDA3i Rev - 3.2

Featured Replies

פורסם

integral צודק בהחלט צריך רסיבר בשביל זה

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מנגן את המוסיקה בוינאמפ , גם ניסיתי לנגן סרט בפורמט AC3 בMV2PLAYER , וחיברתי את הקוקסיאל(שזה RCA בעצם) למחשב ומהמחשב לטלוויזיה... , לא ניסיתי לחבר למערכת... , זה יעזור במשהו? יש לי רסיבר של ימאהה שתומך DTS וDOLBY DIGITAL...

פורסם

integral צודק בהחלט צריך רסיבר בשביל זה

הי אחי... סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.... :D

פורסם

אני מנגן את המוסיקה בוינאמפ , גם ניסיתי לנגן סרט בפורמט AC3 בMV2PLAYER , וחיברתי את הקוקסיאל(שזה RCA בעצם) למחשב ומהמחשב לטלוויזיה... , לא ניסיתי לחבר למערכת... , זה יעזור במשהו? יש לי רסיבר של ימאהה שתומך DTS וDOLBY DIGITAL...

תחבר לימהה את הקואקסיאלי או את האופטי. זה צריך לעבוד אחרת יש לך בעיה עם ההגדרות או אם החומרה.

אם זה יעבוד אז תחבר מהימהה לטלוויזיה (הוא לא מחובר?).

עריכה: רגע, אני לא מבין משהו. מה ז"א חיברת למחשב. ללוח יש יציאות קואקס ואופטית שצריך לחבר למערכת קולנוע ביתית (או רמקולים עם כניסה דיגיטלית)?

פורסם

אתה צריך לחבר צד אחד של הכבל ליציאה הקוקסיאלית בלוח וצד אחד לכניסה הקוקסיאלית שברסיבר (צריך להיות מתחת לכניסה האופטית או ליד) ואז להגדיר תinput הנכון ברסיבר

פורסם
  • מחבר

רגע רגע , אני צריך כבל שמשני הקצוות שלו יש RCA זכר נכון? , יענו אחד מתחבר למחשב בקוקסיאלי , ואחד לרסיבר , אבל לרסיבר יש לי מאחורה :

LD , CD , TAPE , Video.

תחשיבו את LD כ DVD...

אני לא ראיתי עוד דברים... , אבל אני ינסה...

יש לי גם מערכת של ימאהה מחוברת למחשב באנלוגי(רגיל) אבל יש לה כניסות RCA מאחורה , זה לא יכול להתחבר אליה?

ואיך אני צריך להגדיר את זה במחשב? , יענו , הוא לא מזהה לי שאני מחבר קוקסיאלי... , שתבינו , אין את היציאה הזאת בהרבה לוחות אם , העליתי לכם תמונה שתבינו על מה אני מדבר...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

צריך כבל כזה http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120480&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=51

לא יודע אם יעבוד אם כבל RCA רגיל

תסתכל בחוברת של הלוח/PDF בטוח רשום שם איך להגדיר

מה שבתמונה שרשמת שאין לך רוב הסיכויים יש לך אלא אם הרסיבר ממש ישן

צריך להראות כמו בתמונה הזאת (מה שלפני ה2 FIREIWRE)

http://www.techspot.com/reviews/hardware/digifire71/card.gif

מצד שני אם זה היה תמונה של לוח אחר והתכוונת שאין לך ולא התייחסת לרסיבר אז לא משנה,אם תתן תדגם של הרסיבר אולי אני ימצא תPDF שלו ומזה יהיה אפשר להבין הרבה

פורסם

יש לי 2 רסיבירם של ימהה והאביט בדרך ;D

אתה צריך לחבר את הכתום הזה(הקואקסלי) עם כבל RCA זכר-זכר לכניסה הקואקסלית של הרסיבר.

ביממה הם נמאים משמאל למעלה(אם אתה מסתכל על הפאנל האחורי שהוא נמצא מולך) ולא מימין למטה איפה שכל החיבורים Tape DVD MD..

באמת תיתן דגם..

בסלון יש לי 496 ובחדר יש לי את ה 800 שמחובר למחשב....

פורסם
  • מחבר

זה דגם ישן , RX-V470 , אבל משרת אותי טוב...

רון , התכוונתי שאין לי את היציאה האופטית בלוח , אבל יש לי את הקוקסיאלית , אני יודע מה זאת יציאה אופטית ואיך היא נראית , ואין לי אחת על הלוח...

נתתי לך תמונה של 8RDA3+...

עכשיו , האם יש הבדל בין כניסה קוקסיאלית ברסיבר , לבין כניסה של DVD?(יענו ערוץ אודיו ראשון\שני\שלישי\רביעי)

פורסם

בטח שיש הבדל.

זה מוזר: יש לרסיבר שלך יציאות ל 5 רמקולים, אבל אין כניסה דיגיטלית\כניסה ל 5 ערוצים אנלוגית.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאין לי שום דרך לחבר את המחשב ביציאה קוקסיאלית לכלום?

עוד דבר שהבחנתי בו מאז התקנת הלוח , הטעינות במשחקים יותר מהירות קצת , וגם שאני יוצא ממשחקים זה יותר מהיר קצת וכל זה , וגלישה באינטרנט , אבל שאני עובד במחשב שוטף(יענו נכנס לתיקיות וכאלו , לא תוכנות , תוכנות עובדות מהר) , אז בוינדוס בכניסה לתיקיות הוא יותר איטי , וזה דיי משמעותי בשבילי כי אני לוחץ על העכבר ממש מהר ומשוטט במחשב מהר מאוד...

יש איזה דרך לתקן את זה?

פורסם

נכון??

זה ממש מעצבן..

גם לי יש את ה8RDA3i שקניתי בעקבות המלצה שלך :) ובאמת יש לי תיקית program files שכשאני בא להיכנס אליה זה לוקח שנים..אז מה שעשיתי זה קיצור דרך לתיקיה,שגם ככה התיקיה הזאת מלאה ברב הדברים שלי במחשב,וזה בשניה נכנס דרך הקיצור דרך..

בקשר ליציאה הקוקסיאלית.אני גם ניסיתי לחבר ללא הצלחה.ניסיתי לחבר RCA זכר לכרטיס, שיוצא לשתי זכרים שמתחברים למערכת שארפ DOLBY SURROUND. משום מה בחוברת של הלוח אם,הם מראים שבתפריט של הSound Effect של ה AC97 צריך להיות לשונית של SPDIF OUT אבל יש רק SPDIF IN..ד"א מה הטמפרטורות אצלך? כי אצלי הם מטורפות..

פורסם
  • מחבר

47 למעבד ו40-45ללוח... , זה בסדר אל תהיה לחץ... , גם הלוח של אח שלי ככה וגם של חבר שלי(גירסאות יותר ישנות של אותו לוח)

בכל זאת , איך הלוח? איך ההמלצה שלי? , קנית בKSP? כי אם לא אז אין לך REV 3.2 , יענו , תסתכל בצד שמאל למטה ליד הPCI , ממש בקצה של הלוח , אמור להיות כתוב שם את הגירסא , ותגיד לי איזה גירסא קיבלת...

דרך אגב , עשיתי עידכון לוינדוס ועכשיו הוא פועל מהר.... , תעשה גם אתה עידכון... , ותשים דרייברים יותר חדשים והכל...

פורסם

תגידו, נכון שהלוח הזה לא תומך ב SATA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים