עבור לתוכן

EPoX 8RDA3i Rev - 3.2

Featured Replies

פורסם

אוקיי , נסעתי היום לKSP בגעש , ורכשתי לי את הלוח שבכותרת , חשבתי , מה כבר אפשר לשפר בו? , אז הם שיפרו , ובגדול , והנה המפרט הטכני לאחר סקירה קצרה שלי בעיניים(הסתכלתי על צ'יפים ועל הלוח עצמו פיזית , הוא עוד לא מותקן במחשב):

8RDA3i 3.2

NF 2 Ultra 400 chipset

Realtek integrated sound with ALC655 codec 7.1 channel

נוספה יציאה קוקסיאלית... , וזהו בערך(לאח שלי יש את אותו לוח , רק 2.1...)

עוד פלוס גדול , מקבלים עם הלוח מדבקה כזאת של איפוקס! שהיא מגניבה חבל"ז!!!!! היא ממתכת , אם הייתי יכול לצלם הייתי מצלם... , זה נראה כמו מדבקה מנירוסטה , היא בוהקת כמו אנ'לאיודעמה!

לכל מי שמתלבט אם לקנות NF7 או 8RDA3i , עכשיו אני יכול להגיד בראש שקט(מאוד) שהאיפוקס הרבה הרבה יותר טוב!

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס הקול מעולה ולא קיים כמעט (אם בכלל) בלוחות מבוססי NFORCE2.

פורסם

אחלה לוח לי יש את הגירסה 3.1 וראיתי בהרבה אתרים שיש רק 2.1 :P

אחלה לוח גם לי יש כרטיס קול כזה רק 5.1 טוב שטויות אני גם ככה לא צריך 5.1 אני משתמש רק ב-2.1 :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי , הלוח מורכב והכל טס , יש שיפור ביצועים לא רע בכלל.

מה שכן , עכשיו גיליתי שיש לי מעבד על הפנים. , יש לי AXP 2000+ נעול מכפלה!!!(אני בטוח בזה! , בשני הלוחות הוא לא שינה את המכפלה , לא חשוב מה עשיתי) , בבאס המעבד מגיע עד 1900MHZ , שזה בכלל לא רע... , אבל הזיכרונות לא יציבים אז אני צריך להוריד את הבאס שלהם , וזה לא שווה את האוברקלוק , אז שמתי יחס רגיל 1:1 ובאס 140 על תיזמונים 6-3-3-2.5 והמעבד עובד על 1750MHZ , שזה דירוג של 2100+ , לא רע יחסית למעבד המאפן הזה...

פורסם

נחמד אבל תשדרג יותר מאוחר חח תיקח איזה 2500+ מוביל שבא אם מכפלה פתוחה ותתחיל לחגוג ;D ;D

כי לוח מעולה כבר יש לך!!

איזה זיכרון?

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להגיע ל1830MHZ , שזה AMD 2200 , טוב , זה גם משהו עם מעבד נעול מכפלה ובאס של 145...

אני ישדרג , אבל עוד יותר משלושה חודשים... , הקיצר , בינתיים , האוברקלוק מספק אותי והמחשב עובד מצויין.. , יענו , משחקים רצים הרבה יותר טוב ממקודם...

בקשר אליך , היה לך 1800+ , כמה אוברקלוק הצלחת לעשות לו , ואיזה ליבה הוא היה? , ושהחלפת מעבד , הרגשת שיפור גדול מאוד , או שיפור גדול , אבל לא משמעותי...

והזיכרונות שלי הם זיכרונות מהתחת :

Micron 256MB PC2700 + Generic PC2100 256MB , והם עובדים בDUAL והם יציבים ולא עושים בעיות(ככה גם היה בלוח הקודם, רק בלי הדיואל)

פורסם

הכי הרבה היה 11.5X152 אם מתח 1.850 למעבד

זה נתן לי 2100+ והיה 1760מה"צ לא רע בכלל חחח ה-1800+ הוא אם ליבת AROIA

והיה שיפור משמעותי בביצועים במיוחד בתוכנות שאני אוהב הכי הרבה שהם 3DMARK וכל התוכנות שבודקות את המחשב...

דרך אגב המעבד עדיין בבית שוכב בארון אם עוד שני מעבדי AMD ישנים K6-2 ועוד אחד 486DX4  ;D

אני מנסה למכור אבל אין לי עדיין קונה אומרים לי שאני מוכר יקר רוצים 100-150ש"ח חחחח

ואני רוצה 200ש"ח כולה מה זה לא יקר :-*

פורסם
  • מחבר

רגע , זה מעבד פאלומינו או טיברד? , יענו 0.13 או 0.18?

פורסם

פלומינו 0.18 מיקרון :P

פורסם
  • מחבר

אוקיי , כי הטיברד המאפן שלי מגיע לאותם תוצאות... :P

פורסם

אוקיי , כי הטיברד המאפן שלי מגיע לאותם תוצאות... :P

TBRED מגיע לאותם תוצאות?!?! מה :o

הרי הוא 0.13מיקרון ויותר קריר... טוב מוזר מאוד :P

פורסם
  • מחבר

אל תשכח , אנחנו מדברים כאן על טיברד 2000+ , עם מכפלה נעולה(זן מיוחד מאוד) , כנראה AMD ממש לא רצתה שיעשו לו OC , ובכול זאת , אני עכשיו על כמעט 1900MHZ...(שיניתי יחסים , אבל אני לא יעבוד ככה , אני יעבוד על 1800 כי זה יותר מהיר בגלל הזיכרונות)

מה שכן , הלוח הזה כזה סוס!! , אין כאן יחסים! , יש כאן מין כזה "Memory frequency" שאתה בוחר כמה אחוזים מתוך הFSB הזיכרון יהיה , וזה מראה לך בMHZ מה תהיה המהירות של הזיכרון! זה מעולה! אתה לא צריך לדאוג ולא כלום...

עריכה :

עכשיו , ניסיתי היום לחבר את היציאה הקוקסיאלית למערכת סטריאו , ואני לא מצליח לכוון את הדרייבר לשלוח אות מהיציאה הזאת! , אני מת כבר שזה יעבוד , אבל זה לא! , אני צריך כאן עזרה... , זה SPDIF OUT...

והוא לא מוציא סאונד... , רק מהיציאה האנלוגית(דרך אגב , גם באביטים יש בעיות עם החיבורים האופטיים והדיגיטליים) , תעזרו לי , אני מת לשמוע מהיציאה הזאת! *אהם* עופר *אהם*

פורסם

יש לך יציאה כזאת גם... גם לך זה לא אופטי?? :P

אני ממש לא משתמש בזה אז לא ממש משנה לי...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להשתמש בזה , אבל לא יודע איך להכריח את המחשב להוציא משם סאונד.... , יענו , איך אני מגדיר?! , עופר!! , שמישהו יקרא לעופר , שצריכים אותו הוא לא פה...

פורסם

עכשיו , ניסיתי היום לחבר את היציאה הקוקסיאלית למערכת סטריאו , ואני לא מצליח לכוון את הדרייבר לשלוח אות מהיציאה הזאת! , אני מת כבר שזה יעבוד , אבל זה לא! , אני צריך כאן עזרה... , זה SPDIF OUT...

והוא לא מוציא סאונד... , רק מהיציאה האנלוגית(דרך אגב , גם באביטים יש בעיות עם החיבורים האופטיים והדיגיטליים) , תעזרו לי , אני מת לשמוע מהיציאה הזאת! *אהם* עופר *אהם*

אם המערכת שלך יודעת לקרוא רק סיגנלים אנלוגים אז מה זה יעזור שאתה מחבר קואקסיאל?

אם המערכת שלך יודעת לקרוא סיגנלים דיגיטליים (כמו למשל מערכת קולנוע ביתית) אז תגיד מאיפה אתה מוציא את הסאונד?מה CD?

מאיפה נגנת את המוזיקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים